Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 once kulube gidicektim sonra plan degisti , korku filmi izlemeye karar verdik ; ilk basta en cok beni sardi korku filmini actik ama herkes kendini erman toraglu sandi ; kisacasi kimse korkmadi sonra kuzey guneyi actik ; Kuzeyi severim ama kizlarla ayni anda degil kisacasi bu geceki planim belli oldu : sabaha kadar tartismak tartismak ve tartismak 1 Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Akşam okuldan dödüğümde dedem beni voleybol maçına götürecek 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Bu perşembe Entu'yu izlemeye gideceğim. Gelebilen herkesi bu konsere davet ediyorum. Giriş 20 TL falan sanırım... Saat 9:45 de, Ghetto Taksim'de... 1 Alıntı
Φ demir35 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 bu akşam bilgisayar başında olacağım gün boyu işlerimi yetiştiremedim :-( 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Bir türlü dibini göremediğim çamaşır sepetimin dibini görmeyi planlıyorum.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1201/1920_1200_201201170933421216016.jpg klasik bilgisayar oyunu oynayacagimi gorur gibiyim cips+kola ya da kahve+browni esliginde : )) bu yasima geldim hala oyun oynuyorum ama bu kizn duygularini emmek icin oynanir arkadas: )D 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Başımın ağrısı izin verirse şu filmi izleyeceğim şimdi.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/297518-lo-imposible-k%C4%B1yamet-g%C3%BCn%C3%BC-2012-the-impossible/ Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Başımın ağrısı izin verirse şu filmi izleyeceğim şimdi.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/297518-lo-imposible-k%C4%B1yamet-g%C3%BCn%C3%BC-2012-the-impossible/ aa su film sanirim artik ben de .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 aa su film sanirim artik ben de .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Bugün önce İtalyanca dersi sonra da ardından konser gecesi Tabii bunların hepsi gündüz çalıştıktan sonra Ayrıca @dennise oyun oynamaktan ben de bıkmıyorum ve cips kola korkunç zararlı olsa da en sevdiğim ikililerden birisi... ve browni ile kahve diğer en sevdiğim ikili... Ama şu durumda ben olsam cips kolayı seçerdim sanırım. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 bilgisayar oyunu oynayacagimi gorur gibiyim cips+kola ya da kahve+browni esliginde : )) bu yasima geldim hala oyun oynuyorum ama bu kizn duygularini emmek icin oynanir arkadas: )D brownimi dedin sen??? hani şu vişneli olanlardanmıııı 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 ben evde olucam bu akşam. ama iş çıkışı bir yemeğe davetliyim... tuzla sahilde olucam belliki rakı balık gecesi sonrası evdeyim.. "the mentalist" 2. sezondayım bitiriyorum hızla sezonu onu izlerim sanırsam bi 4-5 bölüm oda biter bu akşamm... 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Bugün önce İtalyanca dersi sonra da ardından konser gecesi che bello combinazione ,che bella lingua brownimi dedin sen??? hani şu vişneli olanlardanmıııı ewt hani su cok tatli cok kucuk olanlardan : )) mozaik ya da pramit bi sekilde dizilmis 5-6 dilimin ustunde biraz da visne receli gezdirdin mi tamam 15 dakikada tam sakinlik tam tatmin : _ 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 che bello combinazione ,che bella lingua ewt hani su cok tatli cok kucuk olanlardan : )) mozaik ya da pramit bi sekilde dizilmis 5-6 dilimin ustunde biraz da visne receli gezdirdin mi tamam 15 dakikada tam sakinlik tam tatmin : _ ama amaaa ben yiyemiyorumkii artık yasak bana cısss kalorii kaloriii hep onlar bana.. sana afiyet olsun yee patlayana kadar ye 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2013 woow sanirim yaslaniyorken bi an icin genclesme yasamak varmis kaderde gunun anlam ve onemine iliskin cok shik bi gece klubune yol gozuktu ; halisaha bilgisayar ve misafirlik ucgeninin agirlik merkezini coktandir koyamiyordum foruma 8 mart 2012 tarihinde katilmisim bunu da arada ayriyetten kutlarim artik ; )) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2014 Bayram tatlısı yapıcam ben, ama kalburabastı mı yoksa şekerpare mi hala karar veremedim.. Alıntı
Φ abdullahseref Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2014 Önce işlerimi halledecem sonra da bi huzur bulursam film izlerim:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.