Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gece Yağmuru (24) HİÇ UNUTUR MUYUM Bİ TANE KANKİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR HİÇ PEŞİNİ BIRAKMASIN... SENİ SEVİYORUM KUŞUM Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 doğum günün kutlu olsun yağmur Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Canım benim bitanem doğum günün kutlu olsun..Allah gözünün gördüğü gönlünün dilediği herşeyi sana versin..Hep mutlu ol ve o güzel yüzün hiç asılmasın aplasının bir tanesi.. Her yaşın bir öncekinden daha güzel ve özel olsun.. Seni çok ama çok seviyorum.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Aaaa Güzin ablam benim Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı , mutlu senelere Herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gece Yağmuru (24) HİÇ UNUTUR MUYUM Bİ TANE KANKİM.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR HİÇ PEŞİNİ BIRAKMASIN... SENİ SEVİYORUM KUŞUM Kankim çok tş ederim İyi ki varsın tatlım doğum günün kutlu olsun yağmur Tşk ederim canım Canım benim bitanem doğum günün kutlu olsun..Allah gözünün gördüğü gönlünün dilediği herşeyi sana versin..Hep mutlu ol ve o güzel yüzün hiç asılmasın aplasının bir tanesi.. Her yaşın bir öncekinden daha güzel ve özel olsun.. Seni çok ama çok seviyorum.. Ablacım ben de seni çok seviyorum saolasın İyi ki varsın aplacım Aaaa Güzin ablam benim Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı , mutlu senelere Herşey gönlünce olsun Natalıam canıj saol hepinize çok tşk ederim Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Nice sıhhat ve huzur dolu yıllar temennisiyle.. Mutluluğun hiç eksilmesin.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün ve bundan sonraki günlerde dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bu günü seninle kutluyorum. Nice hayırlı yaşlara…………… Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 nice mutlu senelere gece doğum günün kutlu olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 hayırlısıyla geçmiştir inşallah bunca senen bana sorarsan sen geciktirmeden evlen.........(necati ) sensin bu forumun değişmeyen uğuru doğum günün kutlu olsun gece yağmuru.... Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 vaaaaaaaaaay marti name deneyimli olmuşsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Arman tşk ederim Focal bu çok güzel ve çok tşk ederim Sizlerde iyiki varsınız Erbay çok tşk ederim arkadaşım.. Necati sana ayrıca tşk ederim Martı Name çok tşk ederim Taş Yürekli menekşelerin bu kadar güzel olduğunu hiç bilmiyordum ... çok tşk ederim Sara k sana da tşk edeyim demi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 sara bu cümlenin yerimi burası Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 ya ben ne biliyim suskun deyince herbaşlığa yazdım ben öyle gece yağmuru kusura bakma ne vardı doğum günü diymi ama ben böyle şeylere yazacak bulamıyorum sen doğmuş olmandan memnunsan ben de sana katılırım happy new years Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 . Mutlu, umutlu, güzel ve huzurlu bir yaşam dileğimle sevgili Gece Yağmuru... Doğum günün kutlu olsın... Dost sevgilerimle... . . Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 ya ben ne biliyim suskun deyince herbaşlığa yazdım ben öyle gece yağmuru kusura bakma ne vardı doğum günü diymi ama ben böyle şeylere yazacak bulamıyorum sen doğmuş olmandan memnunsan ben de sana katılırım happy new years Tşk ederim . Mutlu, umutlu, güzel ve huzurlu bir yaşam dileğimle sevgili Gece Yağmuru... Doğum günün kutlu olsın... Dost sevgilerimle... . . Sevgili DİPNOT, Dost sevgilerinin samimiyetini yüreğimde hissettiğimi bilmeni isterim... çok tşk ediyorum Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 RuHunDaKi BuLuTLara ve yüreğindeki HayAl tufanıNa inat nice mutlu seneler diliyorum Gece yağmuru... sevdiklerin ve umud ettiklerin yanında olsun.. DoĞuM GüNüN KuTLu OLsUn Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 aman tarih atın aristokrasiden dipnot paryanın havadan sudan konularına yazmış Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 RuHunDaKi BuLuTLara ve yüreğindeki HayAl tufanıNa inat nice mutlu seneler diliyorum Gece yağmuru... sevdiklerin ve umud ettiklerin yanında olsun.. DoĞuM GüNüN KuTLu OLsUn Tşk ederim Serenade ( aslında sana Zeynom demek daha çok hoşma gidiyor ) Güzel dileklerin için tşk ederim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 aman tarih atın aristokrasiden dipnot paryanın havadan sudan konularına yazmış Tüm kalbim ve içtemliğim ile aynı zamanda sevgilerim size... Çünkü bu forumda ayrı bir renk oluşturan ve bize birşeleriniz birşeyler vermeye çalışan birilerisiniz... Yani biz Türk insanı cömert ve vericiyizdir de aynı zamanda... Fakaaaat Ülke meseleleri tehlikeye girdiğinde inanılmaz dostluklar kuran birileriyizdir... Yürekten sevgilerimle... . . Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 mutlu yillar yagmur ablammmmmmmm seni seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Tşk ederim Gülsünüm gül yüzlüm Pasta çok güzel Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 dogum gunun kutlu olsun topragım nıce mutlu yıllara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Toprağım ne zahmet ettin Saolasın Toprağım tşk ederim Ama ben sadece çukulatayı alayım Biliyom viskiyi kendin için getirdin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 mutlu yıllar,uğurlu yaşlar dilerim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.