Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl beline kuvvet anlaminda mi oluyor? Yok efendi dostum maalesef "Beline" değil "Eline" kuvvet oluyor aman Allahım o kuvvettle bir çakarsa ikimizde yere serer
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl Yok efendi dostum maalesef "Beline" değil "Eline" kuvvet oluyor aman Allahım o kuvvettle bir çakarsa ikimizde yere serer Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun efendi sen harikasın yaa
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl efendi sen harikasın yaa vallahi seni godzii zannettim tam cevap yazdim gönderiyordum son bir bakis durumu düzeltti güzel olan sensin sevgili deniz_kizi´ hepiniz harikasiniz
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl vallahi seni godzii zannettim tam cevap yazdim gönderiyordum son bir bakis durumu düzeltti güzel olan sensin sevgili deniz_kizi´ hepiniz harikasiniz neden kötü birşey mi diyecektin kızdın yoksa
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun yok iman gücü de yeterli
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl neden kötü birşey mi diyecektin kızdın yoksa tabii kötü birsey diyecektim önledin
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl tabii kötü birsey diyecektim önledin içinde kalmasın söyle bari
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.