Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 söle çatlarım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Odris Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 söle çatlarım neennnnnnnn????? bu nece? neeennnnnnn... çatlaaaaaaaa.. söylememmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 sevgili günlük bu ordisi her an boğabilirim elimden kurtulamaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Sevgili günlük bugun bayram ama içimde bir eksiklik bir kırgınlık var nedenini bulamadıgım.. gözüm hep birini arıyor sanki ama bakıyorum eksik yok... İnsanların duyguları hisleri ne kadar kuvvetli demi sevgili günlük bak yazdıgıma o gün neler demişim ve ne kadar dogruymus ama öğrendiğim bir şey var: Iyi agaç kolay yetismez;rüzgar ne denli güçlü eserse,agaç da o denli saglam olur... Rüzgar çok kuvvetli esiyor bizim için şu an sevgili günlük... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 sevgili günlük bu ordisi her an boğabilirim elimden kurtulamaz sevgili günlük bişey yap n'olur yaaa... ekhi ekhi ekhi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Sevgili günlük; Pazar günlerinden nefret ediyorum,hep başım ağrıyo,asabi oluyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 millet manitasıyla oturuyo biz sap sap kankamla kahve içiyoduk bıktım artık free takılmaktan en kısa zamanda bi sevgili bulmam gerekiyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Sevgili günlük; Pazar günlerinden nefret ediyorum,hep başım ağrıyo,asabi oluyorum radya canım benim ütü, bulaşık , duruyo.. gel canım onları yap pazarda geçer gider sıkıntında.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 radya canım benim ütü, bulaşık , duruyo.. gel canım onları yap pazarda geçer gider sıkıntında.... Ben miiii?Ah bi anlasam o işlerden önce kendi evimi temizliyicem Hem azönce oje sürdüm,bozulmasın şimdi canım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Ben miiii?Ah bi anlasam o işlerden önce kendi evimi temizliyicem Hem azönce oje sürdüm,bozulmasın şimdi canım ben sana sıkıntını giderecek uğraş buluyorum burun kıvırıyorsun.. nolur yapsan en azından benim pazar güzel geçerdi...... kız seninkini sultan temizlemiyormuydu..yada sabriyemiydi.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 ben sana sıkıntını giderecek uğraş buluyorum burun kıvırıyorsun.. nolur yapsan en azından benim pazar güzel geçerdi...... kız seninkini sultan temizlemiyormuydu..yada sabriyemiydi.. Canım benim pazar mı kaldı bi saat sonra pazartesi olcak O isimlerin hızına yetişemezsin benim huysuzluğuma ne sultan dayanır ne sabriye Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 O isimlerin hızına yetişemezsin benim huysuzluğuma ne sultan dayanır ne sabriye huysuz virjin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 huysuz virjin... sencede ölemiyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 sencede ölemiyim sen kendin söyledin kıs.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 sevgili günlük radya ablamın sultanı ya da sabriyesi bana gelsin ev temizlencek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 sevgili günlük bugün çok neşeliyim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Kaç gece yoklugunla ağladım Biliyomusun ben hiç mutlu olamadım yıldızları saydım her gece seni unutayım diye unutulurmu sensiz geçen günlerin hesabını soramadım bir yalandın geçtin gittin gittin olmadıgın günleri saydım offffffff offfffff...........KADERCİ OLDUM EN SONUNDA Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Ne zaman kendimi küçük bir nokta kadar hissetsem bakıyorum anlamlı bir cümlenin sonundayım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Sevgili günlük; Bi daha söz veriyorum tüm sülaleme grip aşısı vurdurcam Valla param olsa herkese grip aşısı benden diye bağırcam sokaklarda Yetti gayrı oğlum 4 gündür iğne yiyo Poliklinikteki hemşirelerin hepsine bağırıyo çocuk "nefret ediyommm sizdennn"diye ayıp oğlum onların ne suçu var diyorum ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 geçmiş olsun iyileşemediler mi hala canı yanarsa nasıl sevsin hemşireleri ben de sevmezdim ki Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 geçmiş olsun iyileşemediler mi hala canı yanarsa nasıl sevsin hemşireleri ben de sevmezdim ki Hemşireler duymasın seni denizkızı,sonra sana da cısss Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 dişim ağrıyo gunluk uyuyamadım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 rad_ya ablacım geçmiş olsun yeni gördüm kusura bakma, sedoş günlük sana daha ne yapsın bu arada günlük bana bu sayfayı ayırmakla iyi mi yaptın bende bilmiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 sevgili günlük yeni yıl geçeli 21 gün oldu ama hala dileklerim olmadı en kısa zamanda olmasını dılıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 sevgili günlük yeni yıl geçeli 21 gün oldu ama hala dileklerim olmadı en kısa zamanda olmasını dılıyorum hey günlük 21 günde bütün dileklerinin olmasını bekleyenler var burada 21 yıldır bekleyenler ne yapsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.