Φ Öznur Capraz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 merhaba, Ben henuz katıldım aranıza. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 merhaba, Ben henuz katıldım aranıza. Hoşgeldiniz Alıntı
Φ Öznur Capraz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Hoşgeldiniz sitenizi çözmeye çalısıyorum ) benim ilgi alanıma uygun neler var kimler var bakınıyorum su anda, Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Merhaba hoş geldiniz 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 neler yokki! bu köyün delisi benim meselaaaa hiç bişi bulamassan kendin at ortaya bişiler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Hoşgeldiniz Nedir ilgi alanlarınız biz size yardımcı olalım yönlendirelim Uzun zamandır bu forumun üyesi olarak valla ezbere biliyorum her noktasını Alıntı
Φ Öznur Capraz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 neler yokki! bu köyün delisi benim meselaaaa hiç bişi bulamassan kendin at ortaya bişiler güncel konulardan, trendlerden sosyal medya dan falan bakınıyordum ama site biraz karısık geldi bana siz neler yapıyorsunuz burda Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 güncel konulardan, trendlerden sosyal medya dan falan bakınıyordum ama site biraz karısık geldi bana siz neler yapıyorsunuz burda hmm çok karışık değil ama şöyle biraz daha vakit ayırabilirsin... konu başlıklarında sana hitap eden konuları görmen mümkün... her alanda fikir sahibi arkadaşlarla dolu bir platform burası... ama birazcık daha kurcala bence seviceksin! ayrıca gloria ve radya nın yazılarını, yorumlarını, başlıklarını kesinlikle takip etmelisin onlar çok eski ve ustalar bu forumda işte sıcacık bir ortam herşeyden önce.... sonrada ne arıyorsan herşey var aslında.. 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 hmm çok karışık değil ama şöyle biraz daha vakit ayırabilirsin... konu başlıklarında sana hitap eden konuları görmen mümkün... her alanda fikir sahibi arkadaşlarla dolu bir platform burası... ama birazcık daha kurcala bence seviceksin! ayrıca gloria ve radya nın yazılarını, yorumlarını, başlıklarını kesinlikle takip etmelisin onlar çok eski ve ustalar bu forumda işte sıcacık bir ortam herşeyden önce.... sonrada ne arıyorsan herşey var aslında.. Canımmmm bu kız benim ya Simin de bizim canımız... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Canımmmm bu kız benim ya Simin de bizim canımız... topraaak koookar, can koookarrr benim bacımm öpüldünkiii Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 merhaba, Ben henuz katıldım aranıza. Hoş geldiniz Sn. Öznur.İlginizi çekecek bir konu mutlaka vardır burada ve şu uyarıyı da yapmadan geçemeyeceğim, bir kere ısındınız mı bu siteye,ilginizi çeken bir konuyu takip etmeye başladınız mı, bağımlısı olma ihtimaliniz çok yüksek, zamanınızın büyük bir kısmını burada geçirirken bulabilirsiniz kendinizi... Zevkli gezinmeler ve hoş muhabbetler dilerim... Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Bir durum güncellemesi göndermişsiniz oraya birşey ekledim galiba bir ilgi alanı bulduk Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. Alıntı
Φ Öznur Capraz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Bir durum güncellemesi göndermişsiniz oraya birşey ekledim galiba bir ilgi alanı bulduk çok tesekkürler, Alıntı
Φ Öznur Capraz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.. hoşbulduk teşekkürler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 slm hoşgeldin... gördüğüm kadarıyla herşeyi öğrenmişsin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.