Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Foruma daldım izlediğim film yarım kaldı, filmi izlerken hangi arada foruma daldım onu da anlamadım. Şu an o filmi bitirmek istiyorum. Tek istediğim bu.. Tabii forumdan çıkabilirsem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Aaa taman hatırladım ördüğüm bereyi istediğim gibi yapamayınca bir de forum arkadaşlarıma sorayım belki onlar bilir diye geldiğimde daldım foruma... Fırsattan istifade istediğim berenin modelinin yer aldığı sayfayı da şuracığa linkleyeyim ki belki bir bilen çıkar.. Şu anda bir bilenin çıkmasını da istiyorum. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 buldumm saçlarınıda sarıya boya Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Şu an ve bundan sonra ne istediğini bilen biri olmak... 2 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 zor olduğunu bile bile olayacak şeyler isterimmmmmm Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 şu an için tamamen sessiz ve karanlık bir yerde uymak... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 ceymis hetfiiild dinlerim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Hiç öfkelenmemek istiyorum..öfkemi yenmeyi öğrendiğim gün kendimi daha fazla seveceğim.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 ben de ne yalan soliyim sole konusan bi kiz istiyorum ne kadar geveze olursa o kadar iyi : )) Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Hiç öfkelenmemek istiyorum..öfkemi yenmeyi öğrendiğim gün kendimi daha fazla seveceğim.. bence sen arada ofkelendikce daha cazip hale geliyosun : ) ) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 bence sen arada ofkelendikce daha cazip hale geliyosun : ) ) Hahaha o zaman ben biraz dozunu ayarlıyayım 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 3 gün oldu akşamları eve gidemiyorum... Yorgunum, uykusuzum ve hapşırıyorum. Evimi özledim, evimde sıcak sıcak oturup üzerime battaniyemi çekip, fincana salep ya da kahvemi doldurup Jim Jarmusch filmleri izlemeyi özledim. Şu an yapmak istediğim tek şey bunlar... Ama dışarıda kar yağıyor, ben işteyim ve akşam yine eve gidemeyeceğim. O halde lütfennnnn Cuma gelsin artık. Alıntı
Φ kolumanlarnakliyat Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 sadece onu isterdim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.