Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tanrı ile Sohbet – Conversations with God (2006)

Neale, trajik bir kaza sonucunda işini ve evini kaybeder. Başına gelen olayları sorgulamak için Tanrı’ya sürekli sorular sormaya başlar ve alacağı cevaplar ile hayatına yeni bir yön vermeye çalışır. Bununla ilgili bir kitap yazma hazırlığında olan Neale, bu düşüncelerini insanlarla paylaşmak amacındadır.

Hayata dair çözümlemeler ve yazarın kendi içindeki Tanrı ile yaptığı diyalogların yansıtıldığı, aynı adlı kitap dizisinden uyarlanmış oldukça etkileyici bir film..Mutlaka izleyin..:)

Yönetmen: Stephen Deutsch

Senaryo (kitap): Eric DelaBarre,

Neale Donald Walsch

Oyuncular: Henry Czerny,

Vilma Silva, T. Bruce Page

conversationswithgod.jpg

Gönderi tarihi:

Paylaşım için teşekkürler Sn. radya...Filmi yeni bitirdim, etkisindeyim hâlâ...Tasavvuf'u anımsattı bana...

Beğenmenize sevindim..:)

Gönderi tarihi:

Bu filmin kitapları da vardı. Yıllar önce okumuştum. Ben kitaplarını okumanızı da öneririm mutlaka..

Gönderi tarihi:

Bu Tanrı ile sohbet konusunda sanırım yalnız değilim smile.png

Filmdeki kahramanın fiili sözlü sohbeti mi, Yunus Emre'nin gönül muhabbet hâli mi?original.gif

Filmde iki boyutta yaşıyordu kahramanımız yanlış anlamadıysam, filmin sonunda işinden kovulduktan sonraki hâlini yaşayan kendisiyle karşılıyordu, Tanrı'yla sesli konuşması hangi boyuttaki bir gerçeklikteydi çözemedim. Gerçekten ilginçti Tanrı,insan ilişkisi gerçeklik ve rüya algısı çerçevesinde...

Muhabbetle...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.