Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Tanrı ile Sohbet – Conversations with God (2006) Neale, trajik bir kaza sonucunda işini ve evini kaybeder. Başına gelen olayları sorgulamak için Tanrı’ya sürekli sorular sormaya başlar ve alacağı cevaplar ile hayatına yeni bir yön vermeye çalışır. Bununla ilgili bir kitap yazma hazırlığında olan Neale, bu düşüncelerini insanlarla paylaşmak amacındadır. Hayata dair çözümlemeler ve yazarın kendi içindeki Tanrı ile yaptığı diyalogların yansıtıldığı, aynı adlı kitap dizisinden uyarlanmış oldukça etkileyici bir film..Mutlaka izleyin.. Yönetmen: Stephen Deutsch Senaryo (kitap): Eric DelaBarre, Neale Donald Walsch Oyuncular: Henry Czerny, Vilma Silva, T. Bruce Page 1 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Paylaşım için teşekkürler Sn. radya...Filmi yeni bitirdim, etkisindeyim hâlâ...Tasavvuf'u anımsattı bana... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Paylaşım için teşekkürler Sn. radya...Filmi yeni bitirdim, etkisindeyim hâlâ...Tasavvuf'u anımsattı bana... Beğenmenize sevindim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Bu filmin kitapları da vardı. Yıllar önce okumuştum. Ben kitaplarını okumanızı da öneririm mutlaka.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Bu Tanrı ile sohbet konusunda sanırım yalnız değilim Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Bu Tanrı ile sohbet konusunda sanırım yalnız değilim Filmdeki kahramanın fiili sözlü sohbeti mi, Yunus Emre'nin gönül muhabbet hâli mi? Filmde iki boyutta yaşıyordu kahramanımız yanlış anlamadıysam, filmin sonunda işinden kovulduktan sonraki hâlini yaşayan kendisiyle karşılıyordu, Tanrı'yla sesli konuşması hangi boyuttaki bir gerçeklikteydi çözemedim. Gerçekten ilginçti Tanrı,insan ilişkisi gerçeklik ve rüya algısı çerçevesinde... Muhabbetle... Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Ben daha henüz izlemiş değilim..Konusunu kendime çok yakın buldum..Listeye aldım artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.