Zıplanacak içerik

Eğer uzaylılar dünyaya saldırırsa, onlarla arkadaş mı olursunuz yoksa kaçarmısınız?

Eğer uzaylılar dünyaya saldırırsa, onlarla arkadaş mı olursunuz yoksa kaçarmısınız? 7 üye oy verdi

1. 1. Eğer uzaylılar dünyaya saldırırsa, onlarla arkadaş mı olursunuz yoksa kaçarmısınız?

• Arkadaş olurum
      7
    • Kaçarım
      0

Lütfen bu ankete katılmak için ya giriş yapın yada üye olun.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sorarim ;

sizin gezegende ask var mi ask ; )

Gönderi tarihi:

niye olmiyim cnm

benden siki arkadas olur : p

bicok isimde bana yardim ederler :P transporterim olurlar rolleyes.gif

ben de onlari icirip turk sanat muzigi ile tanistiririm

Gönderi tarihi:

bu sarkiyi dinlettikten sonra zaten sararlar bana

dostum sana noomus bole ..

bu ask nedir bi anlat derler :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bir uzaylı nasıl olur diye düşünürke,n içki içmiş bir uzaylı nasıl olur düşüncesi beni sardı şu anda...w00t.gif

Gönderi tarihi:

e biz de uzayliyiz

bence en tehlikeli uzaylilar da bizleriz

hatta o kadar tehlikeliyiz ki ; bilim kurgu filmleri yapip kendi kendimizi uzaylilardan korkutuyoruz .. aptalkafam.gif

Gönderi tarihi:

Yanınıza benide alın derdimwhistling.gif

Gönderi tarihi:

55697413074408706759878.jpg

yuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

Eğer bir gün uzaylılar dünyaya ''saldırırsa'' saldırdıkları için dostluk yanlısı olmadıkları düşüncesine rağmen yine de şansımı dener, barış, dostluk adına birkaç kelam eder, Bizim burada(dünyada) üç günlük dünya derler, değmez savaşa, şiddete, uzay hepimize de yeter, bunun kimseye faydası yok, biz de uzaylıyız, hepimiz kardeşiz özünde,, derdim.

Baktım hâlâ aynı fikirdeler, ''Oğlum siz bittiniz!'' der, kaçardım...original.gif

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Uzaylısına bağlı. Nasıl ki her insan aynı olmadığına göre her uzaylının niyeti de aynı olmaz herhalde. Eğer uzaylı turistse gezdiririz, yoksa depar atmak lazım artık. laughing.gif

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaş oluruz,belki zamanla birbirimizi severiz ve bir aşk doğar sonra ışığa doğru yürürüz.

Gönderi tarihi:

Uzaylılar saldırdığında arkadaş mı oluruz, yoksa kaçar mıyız? muhtemelen durup savaşırız sonuçta saldırıyorlar değil mi ? :D

Gönderi tarihi:

Ayrıca biggrin.png

Şu karikatürlere bayılıyorum varya biggrin.png

Gönderi tarihi:

Konu başlığı saldırı olunca kaçmak saklanmak lazım...Ama eğer bir gün dünyaya ışınlansalar onlarla dost olmak isterdim

Gönderi tarihi:

bikere usaylılar dünyaya saldımaslar

peki neden

çümki

onlarda bisim gibi canlılar vede usayın bisim bilmediimis yerinden bizi bulabiliyorlarsa bizden akıllı ve gelişmişlerdir mutlaka

neden pek

çümki

hani bis biyere gidebiliyoda birilerini bulabiliyos mu ya

akllı lar bise ne sarar verebilir

ancak bis onların besin zincirindeysek başka tabii

amaninnn

• 8 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ne güzel bir şans der hemen kaynaşırım.....

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:

öncelikle niyetlerini anlamaya çalışırdım amaç nedir saldırmakta çok çeşitlidir. amaçları bizim askeri gücümüzü çökertip bizi köle yapmak mı bizi yok etmek mi nedir yani bunu anlayana kadar en az kayıp vererek saklanarak sadece füzelerle savunma yapmamız lazım olası bir savaşta kitle imha silahı kullanırlarsa başka tabi ama şimdi diyen çıkacaktır bizde kullanırız diye. nah kullanırsın arkadaşım sonuçta adamlar senin gezegenine gelmiş kendine nükleer bomba mı atacaksın dünya yok olur her halükarda kazanan taraf saldıran taraf olacaktır. o yüzden bir an öne daha fazla gelişip uzaya üsler kurmalıyız askeri silahlanmaya oradada devam etmeliyiz kendimizi olası tehditlere karşı daha gezegenimize kadar gelmeden yok etmek için.

saygılar..

Gönderi tarihi:

Ne yalan söyleyeyim;ben kacardim,burada yorum yazanlarin cogusuda kacardi yok dost olurum,niyetini ögrenirim gibi söylemler gercegi yansitmiyor.

saygilarla

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Uzaylı buraya kadar gelirse bizden daha akıllı demektir. Bir amacı vardır onu çözmek lazım..... belki de geliyorlar geri medeniyet olduğumuz için iletişim kurma gereği duymuyorlar....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.