Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Sabah sabah içim ezildi be ya Üzüldüm çok... Umarım burada bizlerin arasında böyle öküzler yoktur.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 12 yıl terk edilen biri olarak karikatürlere güldüm fakat içimdeki bu ayrılık acısı nasıl geçer arkadaşlar 5. yılımızdayken sıkılma bahanesiyle terk edildim lütfen bana biriniz akıl versin ikimizinde ilk beraberliği olmasına rağmen sessizce mesajla ayrıldık benden soguyup,tartısmalardan sıkıldığı için ama herseye rağmen benle arkadaş kalmak istediğini söyledi sizce bir erkek neden bunu söyler başka biri mi var hayatında ki ve ben bu insanla aynı sitedeyim
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 12 yıl Yazar terk edilen biri olarak karikatürlere güldüm fakat içimdeki bu ayrılık acısı nasıl geçer arkadaşlar 5. yılımızdayken sıkılma bahanesiyle terk edildim lütfen bana biriniz akıl versin ikimizinde ilk beraberliği olmasına rağmen sessizce mesajla ayrıldık benden soguyup,tartısmalardan sıkıldığı için ama herseye rağmen benle arkadaş kalmak istediğini söyledi sizce bir erkek neden bunu söyler başka biri mi var hayatında ki ve ben bu insanla aynı sitedeyim aynı sitedeyim derken? komşu musunuz yani?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.