Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl buyrunnnnnnn yiyelimmmm ve tüm forum bak simdi hic iyi yapmadinnn ... 4 umuze bir er tane gibi dursa da sanirim benim icin 4 tene ayri solemelisin .. ) genelde ilk ikisini nasil yedigimi anlamiyorum : ) 3. su tatli geliyor .. 4. su de tatli niyetine
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar bak simdi hic iyi yapmadinnn ... 4 umuze bir er tane gibi dursa da sanirim benim icin 4 tene ayri solemelisin .. ) genelde ilk ikisini nasil yedigimi anlamiyorum : ) 3. su tatli geliyor .. 4. su de tatli niyetine Görünen sadece bir kişilik porsiyon hayatım doya doya yemen için
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl buyrunnnnnnn yiyelimmmm ve tüm forum iştah falan kalmadı bende, ama senin güzel hatırın için bi tane alıyorum teşekkürler..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar iştah falan kalmadı bende, ama senin güzel hatırın için bi tane alıyorum teşekkürler.. Afiyet olsun Evet durumlar çok vahim kendi ırkımızdan biri ağlarken gülebilmek yeyip içebilmek çok zor olsada tüm bunlar canımızı acıtıyorsa vijdanımız rahat demektir ...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar offf off bu pazar günü bir sepet yedim sizede getirdim buyrun ama siz çok yimeyin ben yedim siz yemeyin azcık "hasta" olursunuz ....
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 12 yıl bana bundan ikram etsen 1 litre suyla tamamini yerim .. sucu da sana atarim
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Halep usulü Fıstıklı Billuriye Kadayıf.... ımm ımm Ayy tanrım asla hayır diyemeyeceğim türden şeyler bunlar...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Dünya'nın en muteşem tatlısını getirseler yani olsa da yemem, çünkü sporda canım çıkıyor.. Tamammm yaaa azcık ucundan tadarım..
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Ben de öğlen nasıl yemişsem artık şu an canım su dan başka hiçbir şey çekmiyor, olsa içerdim ama gidip almaya üşeniyorum.
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar bana bundan ikram etsen 1 litre suyla tamamini yerim .. sucu da sana atarim afiyet olsun bencede sende o kapasite var sen yersin
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Ayy tanrım asla hayır diyemeyeceğim türden şeyler bunlar... sen ye zaten orda ıslak tartsak 50 kg gelmessin
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2013 11 yıl Yazar sanirim taze sıkılmış bir greyfurt suyu harika olucak Yeter bence bunlar sana
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2013 11 yıl offf cok guzel o kadar greyfurt suyu icin 10 kilo greyfurt almam gerektigi dusundukce icim gidiyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.