Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ankh (ankh of life) var sırtımın ortasında. neredeyse küçüklüğümden beri mitolojiye meraklıyım ve bu sembole de ayrıca bayılıyorum :) bu yüzden yaptırmak istedim. yaptım oldu.

fakat bendeki hikayesi biraz ilginçtir, şöyle ki: her şeye inanacak derecede temiz kalpli (saf) bir baayan arkadaşım vardı o zamanlar -burdan kendisine selam söyleyelim-. ben ona bu işaretin aramızdaki aşkın sonsuzluğunu simgelediğini söylemiştim. o da buna cidden inanmıştı yani. sanırım hala da inanmaya devam ediyor :) olsun napalım.

Gönderi tarihi:

@Stalkes

Söylediğin yalanla tıpkı dövme gibi kızı aklına kazımışsın farkındamısın..whistling.giftongue.png dövmenden her bahsettiğinde kız aklına geliyor anlaşılan..kahkaha.gif

Gönderi tarihi:

biggrin.png ordan öyle mi görünüyor biggrin.png

kesinlikle.. yuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

kesinlikle.. yuvarlan.gif

bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani :)

öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil.

sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani :)

Gönderi tarihi:

bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani smile.png

öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil.

sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani smile.png

Hayırlısı olsun..:)

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Oldum olasi dovmeleri hic sevmemisimdir insanin bedenini cirkinlestirdigini dusunenlerdenim smile.png Ama zevkler ve renkler meselesi tabiki

Ayrica Radya nasil bir dovme istedigini ben anladim bakiniz assagiya smile.png)

Gönderi tarihi:

@@MonDieu fotograf çıkmamış, merak ettim..:)

Gönderi tarihi:

Herkez dövme yaptırmasın aga! heleki çoluk çocuk (yada erişkin embesil) hiiçç yaptırmasın.. ben dövmelerimi yaptırdığımda mesela annem ne der diye hiç düşünmedim ! gördüklerinde de tek soru acıdımı oldu! :) sözüm oki taşımaya yüreği olmayan heleki özel içerikli dövmeleri yaptırmayacak... sonrasında binbir takla atarlar, sonra vay nasıl kıvırsaydım birisine açıklama yapmak zorunda kalınca kendilerini yerden yere atarlar.... :) yani neymiş! Embesiller HÜRRİYETİN'E kavuşmamış benlikler dövme yaptırmamalıdır...

• Admin
Gönderi tarihi:

Nasil olur cikmamis bir yerde yanlislik yaptim ama nerede dur bakalim simdi olacakmi smile.png

Dinamik resimleri ekleyemezsiniz... Gordugunuz ve kopyaladiginiz resim flash gosterimin bir parcasi bunlar resim olarak algilanmaz... :)

Gönderi tarihi:
  • 3 hafta sonra...
  • 5 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Tek bir gül dalı..:)

Gönderi tarihi:
Tarih ‎7‎/‎30‎/‎2012 at 05:55 , KiRaZ dedi:

İlk dövmeniz neydi? vücudunuzun hangi bölümüne yaptırdınız? Neden?

seninkileri say say bitmez :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.