Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İlk dövmeniz neydi? vücudunuzun hangi bölümüne yaptırdınız? Neden?

Gönderi tarihi:

Hiç dövmem olmadı, ama hep arkası dönük ve kuyruğu havada bir kedi yaptırmak istemişimdir... original.gif

Gönderi tarihi:

ankh (ankh of life) var sırtımın ortasında. neredeyse küçüklüğümden beri mitolojiye meraklıyım ve bu sembole de ayrıca bayılıyorum :) bu yüzden yaptırmak istedim. yaptım oldu.

fakat bendeki hikayesi biraz ilginçtir, şöyle ki: her şeye inanacak derecede temiz kalpli (saf) bir baayan arkadaşım vardı o zamanlar -burdan kendisine selam söyleyelim-. ben ona bu işaretin aramızdaki aşkın sonsuzluğunu simgelediğini söylemiştim. o da buna cidden inanmıştı yani. sanırım hala da inanmaya devam ediyor :) olsun napalım.

Gönderi tarihi:

@Stalkes

Söylediğin yalanla tıpkı dövme gibi kızı aklına kazımışsın farkındamısın..whistling.giftongue.png dövmenden her bahsettiğinde kız aklına geliyor anlaşılan..kahkaha.gif

Gönderi tarihi:

@Stalkes

Söylediğin yalanla tıpkı dövme gibi kızı aklına kazımışsın farkındamısın..whistling.giftongue.png dövmenden her bahsettiğinde kız aklına geliyor anlaşılan..kahkaha.gif

:D ordan öyle mi görünüyor :D

Gönderi tarihi:

biggrin.png ordan öyle mi görünüyor biggrin.png

kesinlikle.. yuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

kesinlikle.. yuvarlan.gif

bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani :)

öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil.

sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani :)

Gönderi tarihi:

bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani smile.png

öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil.

sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani smile.png

Hayırlısı olsun..:)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

dövmemyok

yemişliğim oldukça çok

Gönderi tarihi:

Dövme sayılmaz ama sakızdan çıkartma diye bir olay vardı. Kağıdı ıslatınca (yalayınca) renkli resim cildinize geçerdi.

cum012.jpg

Benim ilk çıkartmam da Tipitip'ti :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yaptırmayın sakın sona çıkmıyomuş

Gönderi tarihi:

hiç dövmem olmadı yaptırmam da sevmiyorum ben

Gönderi tarihi:

bende sevmiyom

benim deri pörsüdü

üstünde kalem çalışmıyo

yaşlılık işte neyleyim

Gönderi tarihi:

Oldum olasi dovmeleri hic sevmemisimdir insanin bedenini cirkinlestirdigini dusunenlerdenim smile.png Ama zevkler ve renkler meselesi tabiki

Ayrica Radya nasil bir dovme istedigini ben anladim bakiniz assagiya smile.png)

Gönderi tarihi:

@@MonDieu fotograf çıkmamış, merak ettim..:)

Gönderi tarihi:

Herkez dövme yaptırmasın aga! heleki çoluk çocuk (yada erişkin embesil) hiiçç yaptırmasın.. ben dövmelerimi yaptırdığımda mesela annem ne der diye hiç düşünmedim ! gördüklerinde de tek soru acıdımı oldu! :) sözüm oki taşımaya yüreği olmayan heleki özel içerikli dövmeleri yaptırmayacak... sonrasında binbir takla atarlar, sonra vay nasıl kıvırsaydım birisine açıklama yapmak zorunda kalınca kendilerini yerden yere atarlar.... :) yani neymiş! Embesiller HÜRRİYETİN'E kavuşmamış benlikler dövme yaptırmamalıdır...

Gönderi tarihi:

Nasil olur cikmamis bir yerde yanlislik yaptim ama nerede dur bakalim simdi olacakmi smile.png

Gönderi tarihi:
  • Admin

Nasil olur cikmamis bir yerde yanlislik yaptim ama nerede dur bakalim simdi olacakmi smile.png

Dinamik resimleri ekleyemezsiniz... Gordugunuz ve kopyaladiginiz resim flash gosterimin bir parcasi bunlar resim olarak algilanmaz... :)

Gönderi tarihi:

Admin bu simdimi soylenir ?? sad.png ee birde cozum oneseydiniz sahane olacakti smile.png

catbutt.jpg

Gönderi tarihi:
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yaptırmak kolay çıkartta göreyim

• 5 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Tek bir gül dalı..:)

Gönderi tarihi:
Tarih ‎7‎/‎30‎/‎2012 at 05:55 , KiRaZ dedi:

İlk dövmeniz neydi? vücudunuzun hangi bölümüne yaptırdınız? Neden?

seninkileri say say bitmez :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.