Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 12 yıl Teşekkürler çok güzel görünüyor Afiyet olsun bahar dönemi geçişlerde bitki takviyesine devam
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2013 12 yıl Radya nin karika kahvaltisina tatlilar da benden olsun cay konusuna da kendi cayimi bitkisel ve limonlu ve siyah sekerli alayim
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Radya nin karika kahvaltisina tatlilar da benden olsun cay konusuna da kendi cayimi bitkisel ve limonlu ve siyah sekerli alayim Şimdi sen çok fena bişi yaptınnnn o raffaellolar için benim gezmediğim market kalmıyor çoğu zaman freeshopa atıyorum kendimi çok çok güzeldir onlar kiii ben 10 tane yerimm bir kutu oturur yerim yani çok canım çekti şindii napıcann hay kam?
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl ben de yemedim ikram ettim hepsini .. 10 tane yersen bayilirsin simin
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl ben de yemedim ikram ettim hepsini .. 10 tane yersen bayilirsin simin Ufff sanırsam bayılırım tansiyonum zaten düşük tatlı yiyince gene düşüyor nabıcaan yaşlılık peki yeme sendeee ben yemiyorsam sende yeme
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl ben tatli yemem ki zaten ; hafif bir etkilemeye yonelik olarak surekli ikram ederim : )) aliskanlik babaanne alislanligi )
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl @@Admin 2 ay boyunca çikolata resmi paylaşmayı herkese yasak edebilir misin lütfen.. Rejim mevsimine girdik, yazık rejim yapanlara ama yaa..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2013 12 yıl Yazar Admin Kendime Yaseminli Yeşil Çay yaptım... Sizede getirdim..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2013 12 yıl Kendime Yaseminli Yeşil Çay yaptım... Sizede getirdim.. yaseminli-yesil-cay.jpg ımmm çok güzel kokuyorrr buuu teşekkürler ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2013 12 yıl Çay tercih edenler buraya ve daha kahvaltı yapmadıysanız.. off off eline sağlık canım harika herşey
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2013 12 yıl @@simin eline sağlık ben hemen kendimi garantiye alayım.. Afiyet olsunnn
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.