Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 ha ha ha.... @@simin 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Oh oh bugün kahve çay... yoksa cennette miyim? 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Oh oh bugün kahve çay... yoksa cennette miyim? öyle hamaratlığım üzerimde bugün .. gerçi hep böyleyimde kıymetimi bilen yok Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Çaylarınız burada Alıntı
Φ Rana Dilara Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Çok yoruluyorum, çok bunalıyorum... Hoooop! Sıcak bir çay içiyorum. Yorgunluğum geçiyor 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Çok yoruluyorum, çok bunalıyorum... Hoooop! Sıcak bir çay içiyorum. Yorgunluğum geçiyor Aynen Rana Dilaracım, bir bardak mis gibi demlenmiş çay beni dünyanın en mutlu insanı yapabilir Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 şuan çook ihtiyacım var bergamotlu yeşil çayım nerdeeee ben çok yoruldum bu lanet yerde halı yıkamacı bulamadım ve 2 tane halı yıkadım ve çooook yoruldum!!! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Kahve içtim şimdi bu çayı biraz sonra alacağım 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 yeşil çay günde 4 fincan içiniz! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Sırf senin hatrın için içerim tatlımmmmm ama ben her zaman ince belli bir cam bardakta mis bergamot kokulu, demli bir çayı tercih ederim Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Sırf senin hatrın için içerim tatlımmmmm ama ben her zaman ince belli bir cam bardakta mis bergamot kokulu, demli bir çayı tercih ederim ben tadını bile bilmem siyah çayın hiç içemedim içemeyeceğimde! ama bi gün bende denerim demlisinden ve şekersizinden! belki içilebilir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 İçilmez miiii zaten çay dediğin şekersiz içilir eğer çaya şeker atıyorsan çayın tadını alamazsın, şekerli su içmiş olursun... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 İçilmez miiii zaten çay dediğin şekersiz içilir eğer çaya şeker atıyorsan çayın tadını alamazsın, şekerli su içmiş olursun... tamam balım şöle demli bergamotlu bir çay söz içicem seninle... de ben hala ev bulamıyorum kiralar uçuk o konuştuğumuz yerlerdee daha gerilere bakıyorum çaylar kahveler uçuşacak ozaman Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Ben ikisinide alayım... Yeşili de Bergamotu da YSG! Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 afiyet olsun.. şifa olsun mırramız kalmadı getirtiriz efenim YSG! ama urfa'dan, mı malatya'dan mı, antep'tenmi nereden getirtsek bilmedim şimdi! Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 5 çayınızı yetiştirdim.., Buyrunuz efenim.., Benim çayım otomatik olarak kendi kendini dolduruyor..,sesleniyorsunuz..,fincan kendi kendini çayla dolduruyor.., Herkese afiyet olsun.., Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 5 çayınızı yetiştirdim.., Buyrunuz efenim.., Benim çayım otomatik olarak kendi kendini dolduruyor..,sesleniyorsunuz..,fincan kendi kendini çayla dolduruyor.., Herkese afiyet olsun.., oo iyiymiş bu tam @@gloria lık o çayı çook sever ... Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Ölene kadar içeriz artık Teknoloji çok ilerledi yaw Kendi kendine dolan çay çıktı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 5 çayınızı yetiştirdim.., Buyrunuz efenim.., Benim çayım otomatik olarak kendi kendini dolduruyor..,sesleniyorsunuz..,fincan kendi kendini çayla dolduruyor.., Herkese afiyet olsun.., Çok güzelmiş buu... Keşke cam bardakta olaydı Ama şimdi bulmuş da bulanmış olmayayım dimi Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Biraz geç kaldım.. buyrun dostlarım! Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Ölene kadar içeriz artık Teknoloji çok ilerledi yaw Kendi kendine dolan çay çıktı 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2012 Eveeet, şu an ne güzel olurdu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.