Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 13 yıl ama kimsecikler yok... evet aslında ben yokum, bu bir göz yanılması..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Çay sevenleride unutmadık.. Hem de ince belli olanından...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl sayın admin'imize bi sunum.. şayet kabul edecek olurlarsa.. ..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Çayın yanına annemin doğum günü pastasından ikram edeyim size..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin hadi bakalım pastamız da var artık bu iş kesin yoluna girer zaten buraları oraları hep çok aydınlık.... YSG!
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin sayın admin'imize bi sunum.. şayet kabul edecek olurlarsa.. .. Çok güzel bir sunum olmuş sevgili İnterLock...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl siz de bi meleksiniz örtmenim.. efendim.. hade kızgın mom da gelsin.. çaylar pastalar yensin.. el ele tutuşalım.. halkaya karışalım.. ayşecik nerede?
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Benim çayım şekersiz olabilir mi, pastayı fazla kaçırmış olabilirim..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Espresso rica ediyorum... Öteki başlığa lütfen burası sadece çaycılara açık YSG!
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Öteki başlığa lütfen burası sadece çaycılara açık YSG! Allaamm yaa bu admin beni istemiyor... Gidiyoruumm...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Çay sevenleride unutmadık.. Hem de ince belli olanından... huuuuu ben ben o ben, ince belli seven ben
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin İyi o zaman hemen demlen ama çok demlenme !! YSG!
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 13 yıl Geldim hem de iki bardak çayla Birincisi benim, ikincisini bakalım kim kapacak Çayı içerken yalnız kaşığı içinden çıkarmayı unutmayın, sonra adamın gözüne batıyor o kaşıklar
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 13 yıl şeker kullanmadığım için.. kaşık da kullanmıyorum.. bu bakımdan sorun yok efendim.. aldım.. kabul ettim.. içiyorum.. teşekkür ederim.. kaşık; objektivist olmak.. fazlası yani.. gaz yapıyor ve gece uykularımı bozuyor.. bu nedenle de.. kullanmamayı yeğliyorum.. ne demekse?
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl kahvaltıya gelen yok mu? her şey hazır.. millet.. uyanın.. http://youtu.be/dAZ2Hoq-lf8 ..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 13 yıl @İNTERLOCK Oy oy oy ye dua et sev ♥ olmuş bu kahvaltı... ellerinize yüreğinize sağlık..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.