Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Admin Demi yani çay kıskanmış başlığı kahvenin başlığı olurda çay'ın başlığı olmaz mı diye bize başvurdu mecburen Çay içinde bir başlık açmak zorunda kaldık... YSG! Hadi birisi çay yapsında şöyle sıcak sıcak içelim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Buyrun Tavşan kanı Teşekkürle omar123... Çayda çok sevindi...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Valla bir bardak çayı bir fincan kahveye tercih ederim Ohhhh birisi yapsa da içsek keşke harbiden..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl .... sevgili gloria.. siz bilirsiniz.. biliyorsunuzdur.. aceba ben, küçükkene demir yutmuş bi salak olabilicekmiyimdir? olmuş olabilirmiyim yane.. cevap veriniz reca ederim.. bu sorunun beni epeydir bunalıma sürüklemiş.. olabileceğinden endişeliyim.. ..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Yooooook ben zannetmiyorum bence sen olsa olsa küçükken mıknatıs yutmuş olabileceksin, o yüzden dikkatli ol, önlemini al.. Mesela eğer birdenbire sana doğru çekilen böyle üzerine doğru gelen birşey görürsen hemen uzaklaş oradan çünkü o kesin küçükken demir yutmuştur. O sebeple yaniii...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Kahveyi içtik bir de çayı içelim Sigara börekleri de pek güzel görünüyor.. kaldımı acaba..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl sevmek çay sevgili şeker benim gibi garibanlarda çayı şekersiz içer
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl böyle börek var.. omas mı? .. Olmu bilem @ çaya şeker katınca özelliği gidiyor. çay olmuyor
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl Şöle şekersiz buzlu bi çay çok iyi olurdu.Aslında bütün gün bişey de yemedim ben..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl başınıza güneş geçmiş.. buz gibi ayran.. ve.. ayvalık tostu.. daha yakışır.. afiyet olsuun.. ..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl vuvu vuuuuuuuuuuuuuu.. tutmayın beni.. Sizinde sofra hazırlayanlarınız hep olsun, çok yaşayın..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl @ Annen evde yok ya, yanına gözlemede koydum aç kalma diye..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl ufff manzaraya bak viva zapata yarın sıkma börekçiye gidecem belli oldu bende yarın makarna yapayım diyodum nugget ta vardı onu bi gün sonra yiyim en iyisi üşenmesem şimdi gidecem hee abla ne ettin sen öyle yaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.