Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2013 12 yıl öyle sadece çayla olmazdıı bu hafta hep pasta börekleri götürdük zaten..battı balık yan gider..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2013 12 yıl bu hafta hep pasta börekleri götürdük zaten..battı balık yan gider.. Canına sağlık tatlım ye boşver
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 12 yıl bugün canım açık havada güzel bi kahvaltı istedi çaylarınız da semaverde..
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2013 12 yıl Of of of!!! Nefis görünüyoooooorrr... Bi de seninle baş başa, ne güzel olurdu
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 12 yıl Ben çizmedim şimdi çizdim desem yalan olur ama içelim senle bi çay şöyle karşılıklı ohh misss ama ince belli bardakta olacak aynen böyle
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Admin davşan kanı bunlar diyen çaycıyı duydum sanki ... teşekkürler
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2013 12 yıl Çayı fincanda içmeyi çok sevmiyorum ama şu görüntü beni bugün cezbetti, sizde buyrun..
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2013 12 yıl Yazar Admin bende pek sevmiyorum ama şu anda canım çekti aldım gitti...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2013 12 yıl bende pek sevmiyorum ama şu anda canım çekti aldım gitti... Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 12 yıl haydi tavşan kanı çay benden...resmi ise buraya koyabilenden olsun....)
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2013 12 yıl Yazar Admin Bugünkü çaylaranız benden.... ama çayın yanında simit ve peynirde getirdim... Afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 11 yıl Bugünkü çaylaranız benden.... ama çayın yanında simit ve peynirde getirdim... Afiyet olsun... Eline sağlık teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.