Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin
Gönderi tarihi:

Her SLM diyene güvenme!

 

Çapkına, pavyon şoku... İşte yeni tuzak: Arkadaşlık sitelerine giren konsomatris kadınlar kendilerini öğrenci gibi tanıtıyor. İlk buluşma sonrası, 'bildiğim bir bar var' deyip, sanal çapkını pavyona götürüyor. 3 bira-çereze 800 TL gibi fahiş hesaplar geliyor. Ödeyemeyene önce tehdit, sonra dayak var

 

Müşteri sıkıntısı çeken konsomatris kadınlardan sanal tuzak... İstanbul Emniyeti'ne son dönemde gelen e-mailler, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı. Çalıştıkları mekanlarda müşteri bulmakta zorlanan konsomatrislerin, sanal ava çıktığı anlaşıldı. İşte o yöntem: Arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitelerine giren konsomatrisler, kendilerini üniversite öğrencisi gibi tanıtıyor. Sohbet etmeye başladıkları kişilerin 3-4 gün güvenini kazanıyor. Sonra sıra buluşmaya geliyor. Kadınlar, tanışmak isteyen erkeklerle önce yemek yiyor. Daha sonra bildikleri bir bar olduğunu söyleyip çalıştıkları mekana götürüyor. Tuzak da burada başlıyor. Masaya çok yüklü miktarda hesap geliyor. Ödeyemeyenler önce tehdit ediliyor, sonra darp geliyor.

 

İstanbul polisine kısa sürede bu yollarla kandırıldığını anlatan 8 kişiden e-mail geldi. Polis, adı geçen mekanlarla ilgili inceleme başlattı. Söz konusu sitelerdeki kadın profilleri de incelemeye alındı.

 

'HÜLYA' SANIYORDUM

 

Mağdurlardan Kerem Y. ihbarında, bir arkadaşlık sitesinde tanıştığı, adını Hülya olarak bildiği kadınla, Kartal Yakacık'taki S...Bar'a gittiğini belirtti. Kerem Y. '3-4 gündür konuştuğum Hülya isimli bayanla tanışmak üzere randevulaştık. Buluşma günü arayarak bana S... Bar'a gidelim güzel bir mekan diyerek sözleştik. Bara gidip 3 bira içtik. Biraz da çerez. 800 TL hesap geldi. İtiraz edince beni bir odaya kapatıp tehdit ettiler. Kredi kartımı zorla alıp hesabı çektiler. Dışarı çıktığımda ise Hülya olarak bildiğim kadın bar çalışanlarıyla bir şeyler konuşarak yanıma bile uğramadan mekandan ayrıldı. Tuzağa düşürülerek dolandırıldım' dedi.

BİR BİRAYA 200 TL

 

Serkan T. ise mailinde, internet ortamında tanıştığı ve kendisini üniversite öğrencisi olarak tanıtan 'Ayça' ile buluşmak için randevulaştığını belirtti. Serkan T., 'Buluşmaya gittiğimiz mekanda bir biraya 200 TL almak istediler. Toplamda 570 TL hesabı bana zorla ödettiler. Ben hesaba itiraz ederken Ayça olarak tanıdığım kız, mekanın çalışanlarıyla samimi şekilde konuşuyordu. Dolandırıldım' dedi.

 

Levent Albayrak / Akşam

Gönderi tarihi:

Eh akıl olması gereken yerde olmayınca normaldir..kahkaha.gif

Gönderi tarihi:
Gönderi tarihi:

uyarım bazen.. bazen silerim..

bazen genliğimle oynarım..

genleşirim bazen.. köpekler havlar korkarım..

bazen frekans modülasyona geçerim..

rüzgâr çıksa da.. fırtınalar savursa..

tepelerde interact'lar kurmuşum.. ilgilenmem..

bi küçücük yongam var.. bilirim.. severim..

 

"süpürgesi yongadan.. beli inceden emine'm.."

 

.. ve bazen de anlaşılamam..forgiveme.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.