Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Buyrun efendim size de çileklisinden bırakıyorum kahvenizin yanına afiyet olsun Aman Tanrımmmmm uff uffff Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim Eh alalım o zaman Teşekkürler Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. Teşekkürler... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim Eh alalım o zaman Teşekkürler Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. Teşekkürler... Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı ! Keşanda bulmazsınız ha böylesini tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun ! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı ! Keşanda bulmazsınız ha böylesini tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun ! Aydeee bak şindi nası bulamam yaa bulurum ki hıh... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Herkese benden bir kahve 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 oh oh aldım gitti bunu Simin... çok güzel görünüyor... 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Herkese benden bir kahve Aldım kabul ettim, biraz soğumuş ama teşekkürler. Zevkiniz de çok inceymiş, o ne güzel fincanlar öyle. Lokumu, suyu da ihmal etmemişiz bu arada yani. 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü . 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 Aldım kabul ettim, biraz soğumuş ama teşekkürler. Zevkiniz de çok inceymiş, o ne güzel fincanlar öyle. Lokumu, suyu da ihmal etmemişiz bu arada yani. Afiyet olsun çok çok detaycıyımdır bir sonraki kahveyi sıcakken almanız dileklerimle Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 oh oh aldım gitti bunu Simin... çok güzel görünüyor... Afiyet olsun Admin'im Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 ++ Buyrun bir tepsi kahve afiyet olsun içenlere ortadaki gaz lambasını babannemi ikna edip almayı umuyorum kez köye gittiğimde başarmalıyım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2013 Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü . Teşekkür ederim, zaten ayranı çok severim.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2013 Buyrun bayram sonu iyi gider Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2013 aldim gitte be ya.... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2013 aldim gitte be ya.... Afiyet olsun aga'ma 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2013 EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!AFİYET OLSUN 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..! Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..! ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..! BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..! Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..! BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..! YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..! DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..! Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..! TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır; ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..! O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..! İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..! AFİYET OLSUN Beraber olsun hayatım Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 Günün erken saatinde insülin direncimizi kıralım buyrun afiyet olsun Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Kahve bıraktım size... Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Kahve bıraktım size... Tühh...kaçırmışım kahveleri, baklavaları...Neyse bunu alayım bari. Hüüüüüüp...ohhhh...bu güzel geldi elinize sağlık, teşekkür ederim. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 Tühh...kaçırmışım kahveleri, baklavaları...Neyse bunu alayım bari. Hüüüüüüp...ohhhh...bu güzel geldi elinize sağlık, teşekkür ederim. Afiyet-bal olsun efenim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.