Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı !

Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz smile.png pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez smile.png

Gönderi tarihi:

Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı !

Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim smile.png Eh alalım o zaman smile.png Teşekkürler

• Admin
Gönderi tarihi:

Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. :)

Teşekkürler...

Gönderi tarihi:

Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim :(

Gönderi tarihi:

Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz smile.png pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez smile.png

Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim smile.png Eh alalım o zaman smile.png Teşekkürler

Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. smile.png

Teşekkürler...

Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı !  w00t.gif  deli.gif

wg8s.jpg

Keşanda bulmazsınız ha böylesini tongue.png tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun !

Gönderi tarihi:

Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı !  w00t.gif  deli.gif

Keşanda bulmazsınız ha böylesini tongue.png tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun !

Aydeee bak şindi nası bulamam yaa laughing.gif  bulurum ki hıh...  sleep.png

• Admin
Gönderi tarihi:

oh oh aldım gitti bunu Simin... çok güzel görünüyor... :)

Gönderi tarihi:

Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim sad.png

Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü .rolleyes.gif

vyms.jpg

Gönderi tarihi:

Aldım kabul ettim, biraz soğumuş ama teşekkürler. flowers.gif

Zevkiniz de çok inceymiş, o ne güzel fincanlar öyle. Lokumu, suyu da ihmal etmemişiz bu arada yani. original.gif

Afiyet olsun çok çok detaycıyımdır ;) bir sonraki kahveyi  sıcakken  almanız dileklerimle :)

Gönderi tarihi:

Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü .rolleyes.gif

Teşekkür ederim, zaten ayranı çok severim..smile.png

Gönderi tarihi:

EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!
Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!

ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!

BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!
Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!

BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!
YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!

DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!
Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!

TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;
ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!

O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!
İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!

AFİYET OLSUN
:)

k8ky.jpg

Gönderi tarihi:

EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!

Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!

ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!

BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!

Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!

BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!

YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!

DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!

Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!

TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;

ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!

O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!

İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!

AFİYET OLSUN :)

k8ky.jpg

Beraber olsun hayatım :) 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.