Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 12 yıl temammm ikeaya çökelim.. kaybedelim kendimizi orda zor ayırsınlar bizi miniatür evciklerden, objelerden:) Koltuklarına oturalım sehpalarına ayaklarımızı uzatalım bakalım en rahatı hangisiyse onu alalım, tabii halıya da uyacak ona göre
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Kahveniz geldi ..... @gloria, @Admin, @ Hardal.. ve tüm forum ahalisiii Türk kahvesi... Kişi ele verir kendini sanki cevabıyla, şekerli olsun; sohbeti tatlı. Orta lütfen, herkese uyumlu. Sade olsun. Kararlı, keyif adamı... herkeze mutlu bir gün diliyorum keyif dolu ...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Teşekkür ederim. Ben kendiminkini aldım ve ictimde... Admin tatilde geldiğinde alır
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Türk kahvesi... Kişi ele verir kendini sanki cevabıyla, şekerli olsun; sohbeti tatlı. Orta lütfen, herkese uyumlu. Sade olsun. Kararlı, keyif adamı... herkeze mutlu bir gün diliyorum keyif dolu ... Ohhhhhhhh missss tam da toplantı sonrası keyif kahvesi oldu Ellerine sağlık şekerimmmm
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 12 yıl Ohhhhhhhh missss tam da toplantı sonrası keyif kahvesi oldu Ellerine sağlık şekerimmmm Köpük köpük keyif olmuşturrr bilirim...
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2012 12 yıl bu sabah canım Espresso Romano (expresso ve biraz limon rendesi ve şeker)
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2012 12 yıl bu sabah canım Espresso Romano (expresso ve biraz limon rendesi ve şeker) mmmmm çok güzeldi ben akşam akşam içebildim
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 12 yıl çoook sarhoşum şimdi birisi bana kahve yapsa ne oluuurrrrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 12 yıl çoook sarhoşum şimdi birisi bana kahve yapsa ne oluuurrrrrrrrrrr İşte sana bir espresso...
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 12 yıl "Uykunun dindiremediği acı yoktur." demiş Balzac... kahvede yetermiki Hardal....
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 12 yıl neyi neden istediğini bilen kadın .cekip alırmış bunun icin hic bir araca ihtiyacın olduğunu sanmıyorum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2012 12 yıl neyi neden istediğini bilen kadın .cekip alırmış bunun icin hic bir araca ihtiyacın olduğunu sanmıyorum Kim saçlarımın neden bu kadar kıymetli olduğunu bilebilir ki? Ben bunu kime anlatabilirim? Kim bunun bir can hikayesi olduğunu anlayabilir?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.