Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Admin oh oh... Kahvelerimizde gelmis. Tesekkurler nuans...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2013 12 yıl Buyrunnnn Valla ben onu alayım beni başka şey kendime getirmez..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 12 yıl Alayım şekerim mersi, sen de al bir tane karşılıklı içelim Afiyet olsun güzelim içelim yahu
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Admin çok güzel görünüyor be ya... ben içmeyeyim sadece bakayım bu kahveye... YSG!
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 12 yıl çok güzel görünüyor be ya... ben içmeyeyim sadece bakayım bu kahveye... YSG! Afiyet olsun be yaa iç içç sana bişi olmasın senden kıymetlimi ben hep yaparım
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar Admin ben sade kahve seviyorum latte miş motto muş anlamam YSG!
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 12 yıl ben sade kahve seviyorum latte miş motto muş anlamam YSG! İçindeki sadeee güven bana fincana öyle yazmışlar
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2013 12 yıl Bugün kü kahvelerinizde benden olsun yaşasınnnn, hemen hüppp'lettim, eline sağlık..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.