Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Ellerine saglik benim fincan biraz kucuk olmus ama yinede sagol
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl Ellerine saglik benim fincan biraz kucuk olmus ama yinede sagol Turk kahvesinin fincani standarttir, peki bu nasil?
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl hehe bu gidisle kahvecilerin krali olacaksin guzel olmus ama ozel kahven daha guzel olmus icmeye kiyamaz insan
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl hehe bu gidisle kahvecilerin krali olacaksin guzel olmus ama ozel kahven daha guzel olmus icmeye kiyamaz insan Ne yapayim, huyum kurusun. Bir seyi yapabilmeye basladim mi, tutana askolsun.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl simdi 3 fincan kahve ictim ben 120 yilmi hatrin var Aman ne guzel. Bir sonraki nesili de kapsiyor. Biliyorsun, her 100 yilda bir dunya nufusu yenileniyor. Ama beyinler yenilenmiyor.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl haha ben ozaman kadar yasaamiyacagim heralde farketmez ben gormedikten sonra istersen beyinler orumcek baglasin )
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl haha ben ozaman kadar yasaamiyacagim heralde farketmez ben gormedikten sonra istersen beyinler orumcek baglasin ) Oyle de, sen dunyaya geldiginde de zaten beyinler orumcek baglamisti.
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2013 12 yıl hehehe simdi yilan baligi baglar )) Beyin islemedikten sonra, istedigini baglayabilir. Iste onemli olan baglamadan isletmek. Cunku baglandiktan sonra bir de cozme ile ugrasacaksin.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl Hafta sonunuz güzel geçsin hava mis gibi, kahve de mis, güzel geçer mutlaka..hele bi geçmesin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.