Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2012 12 yıl Bir de böyle kahve kokan mumlar var Onları da çok seviyorum ben Kahve kokusu gerçekten güzel birşey.. Teşekkürler kahve için
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Admin Ana bu ne kız... Giderek osmanlı işi kahve tepsileri fincanları gelmeye başladı... Ellerine sağlık katılıyorum...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl Ana bu ne kız... Giderek osmanlı işi kahve tepsileri fincanları gelmeye başladı... Ellerine sağlık katılıyorum... yaşlanıyormuyum neyim daha bir önem arz ediyor antikalar artık benim için ...el oymacılığı v.s
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2012 12 yıl daha içmeden falımıaza da bakmışsın.. yani uwww kıymetli @@Admin neyse haliniz çıksın falınızzz böyle çok çok güzel bir haftaya girmişssiniz gelsin çaylar gitsin pastalar ikramlarla dolu bir hafta olcak.. kısa 1-2 günlük bir tatilde küçük bir valiz hazır bile aşk aşk aşk ta var işte neyseeeeee
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2012 12 yıl afiyet olsun herkeze... sevgii @@Radya şuan okadar ihtiyacım vaarki böyle bir kahveye alamanlar frankfurttan geldi yıl sonu devirleri var ve ben kafayı yiycem karmaşadan ıpfff
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2012 12 yıl @@simin kahve deyince akan sular duruyor bende.. Eline sağlık afiyet şeker olsun ben hep yaparım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.