Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 12 yıl , Herkeze güzel haftalar böyle mutlu bir kahveyle başlasın bu hafta... buyrun efenim afiyet olsun ...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2012 12 yıl kimse buyurmamış ben içeyim barii.gerçi soğumuş birazda çökmüş dibine köpüğüde kaçmış amma olsun kabul ettim içtim kahveni ellerine sağlık gerçi sen bana yapmamışındır ben böyle hemen atladım kahven araya gitmesin diye
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2012 12 yıl @ sen bugün çok pasta yemişsindir, ama sayende bizde sebeplenelim..Kesik dilim senin, gerisi bizm..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin oha ya... ne bu hertaraf çikolata olmuş... böyle giderse siz 20 kilo daha alırsınız... YSG!
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Bende olay basittir. Çay ince belli bardak ile içilir, kahve de yanında kek, kurabiye vs. bir tatlı ile yenir. Buyurun afiyet olsun
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Bende olay basittir. Çay ince belli bardak ile içilir, kahve de yanında kek, kurabiye vs. bir tatlı ile yenir. Buyurun afiyet olsun ımm ımm çok güzellerdi sadece bir tanecik yedimmm fazlası cıssssss bana yok sen hepsini yiyebilirsin canımmm
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün canım şöyle sade bir Türk kahvesi çekiyor... ama mırra gibi olmalı...
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Admin-- Tamam ben sana bir mırra yapayım Adminciiim ama ben sana eşlik etmeyeyim, çok acı
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Sevgili Freyja, Mırra bana da acı geliyor ama bugün o acıyı dengeleyecek bir yapıdayım... onun için olsun... teşekkür ederim..
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2012 12 yıl Hadi buyrunnnn yine beeen yine beenn bu hamaratlıkla sonum ne olcak bilemedimmm
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Siminde olmasa kimse kahve yapmayacak hani Teşekkürler siminciğim...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 12 yıl Siminde olmasa kimse kahve yapmayacak hani Teşekkürler siminciğim... Vallada..Allahtan simin var..Ellerine sağlık @@simin
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 12 yıl Siminde olmasa kimse kahve yapmayacak hani Teşekkürler siminciğim... Afiyet olsun Admin'immm
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 12 yıl Vallada..Allahtan simin var..Ellerine sağlık @@simin Buyrun ben tabiki afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 12 yıl bende bu aralar hazır türk kahvelerine taktım pratik vede köpüklü ohhh misss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.