Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 yaz için:armani diamond,ck europia,versace fraiche kış için:gvenchy pi,opium,gvency centılman,versace versus tavsiyemdir Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Pino Silvestre Classic'ten şaşmam Alıntı
Φ profit Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Bleu De Channel ve bulabilirseniz Armani Code Summer(normal Code değil, geçen senelerde üretilen Summer versiyonu). Bir tane daha var onu söylemem herkes bilmesin, zati piyasada da pek yok.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Ben Terre d'hermes by Hermes derim; Bakın kendisini nasıl tanımlıyor: Uzaklardan gelen dokunuş... Toprak, su, hava... Madde, sıvı, koku... Terre d'hermes bir kavşak, elementler arası bir yolculuk, dönüşümün, sonsuzluğa yapılan hareketin öyküsü. greyfurtun pek de tatlı olmayan ve kabarcıklı kokusu ile birleşen portakalın asitli halinin parlaklığı ve neşesi. çakmaktaşının mat ve mineral çağrışımlı kokusu. karabiber, pembe tane biber, sardunya yaprakları, paçuli, sedir ağacı... Kendisi çok ödüllü bir parfümdür. İöeriğinde hayvani herhangi bir esans kullanılmamıştır. Ama ilginç bir şekilde parfümün içinde çakmaktaşı olduğunu biliyorum. Ve gerçekten de çakmaktaşlarını birbirine sürttüğünüzde bir kıvılcım ve ardından bir koku çıkar ya onu bile hissedebiliyorsunuz bu parfümde.. Yağmur sonrası çıkan toprak kokusu var bir de bu parfümde... Ama her tene uyum sağlayamayabiliyor ayrıca bir kış kokusu ya da gece kullanılabilir. İçeriğinden dolayı sanırım esmer tenler için daha uygun bir koku... Ama çok güzel, ben çok seviyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Bir de ilginç olacak ama Channel'in Matmazel Coco diye bir parfümü var, aslında kadın kokusu ama ben bunu kumral tenli erkeklere de korkunç yakıştırıyorum. Hatta bence bu parfümü kadınlar değil erkekler kullansın, o denli yakışıklı bir parfüm yani Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 hermes i tutmadım..aşırı sert keskin notaları var,tavsiye üzerine aldım ortalama altı bendeki ddeğeri... matmazel coco bence bayanlarda kalsın...gerçi pi de bayan parfümü olabilirdi aslında bayan için bu mevsimdde burbeyss beat öneririm.. Alıntı
Φ forumkasap Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 one million'dan şaşamam.şimdiye kadar kullandığım parfümlerin arasında sanırım en kalitelisi en muhteşemi one million. tabi armani code'da pek bi şahanedir Alıntı
Φ Kelkelen Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 armani black code diyelim =) Alıntı
Misafir Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2015 benimki versace eros supesiz herkez kalitesinden supe olmayan parfum onermis .. ama nasil ki ayni parfum iki degisik kisiyi ayni sekilde tamamlayamaz ayni kisi de degisik kokulari surekli tasiyamaz - ya da kendimize gitmeyen bi parfumu baskasinda cok etkili de bulabiliyoruz kendi parfumunuzu kesvetmeniz icin hislerinize oncelik vermelisiniz bu da aksam saatlerine denk getirilmemelidir - gunun rutini ve yorgunlugu ve gun icinde alinan cok degisik telkin ve parfum kokulari (ve o kokulari kullanan kisilerin genel tavri cok onemlidir) kararinizi saptirabilir en iyisi sabahleyin yeni gune baslarken algilariniz acik ve henuz hicbir dis telkine henuz maruz kalmamisken parfumeriye gidin ve sip diye gunlerce aradiginiz parfumu farkediverin .. aksam saatlerindeki herturlu alisveris genelde kararsizlikla sonuclanir Alıntı
Φ jackalendelon Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2016 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2016 galvin glayn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.