Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2017 8 yıl DEHA Einstein’ın hayalperest, isykankar ve düşünür olan mütevazı kişiliğinden evrenin sırlarını açığa çıkaran dahi tarafına kadar uzanan hikayesi. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Ron Howard’ın üstlendiği DEHA’da Albert Einstein’ı; Oscar, Altın Küre, Emmy ve Tony ödüllü oyuncu Geoffrey Rush, gençliğini ise Johnny Flynn canlandırıyor.
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2017 7 yıl Dün Alman yapımı bir diziye başladım. Gizem ve karmaşık olay örgüsüyle beni hemen sardı, bir çırpıda sezonu yarıladım tavsiye ederim..
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2018 7 yıl The Crown birinci sezonu izlemiştim çok güzeldi. 2. sezonda yanınlanmış bilginize..:)
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2020 5 yıl Dün akşam le casa de papel 4. sezona başladım.. Bir yandan The walking dead yeni bölümleri geldikçe izliyorum..Arada da Freud ilk sezonu bitirmişimdir..🙃👌
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2021 4 yıl Tarih 06.04.2020 at 13:35 , Radya dedi: Dün akşam le casa de papel 4. sezona başladım.. Bir yandan The walking dead yeni bölümleri geldikçe izliyorum..Arada da Freud ilk sezonu bitirmişimdir..🙃👌 le casa'yı izledim çok güzel bir seri. the walking dead zaten bir efsane. netflix'te hukuk üzerine Suits dizisi var. İzledim çok beğendim. tavsiye ederim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.