Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

DANIŞTAY'DA "TÜRBAN" DEHŞETİ... (Danıştay İkinci Dairesi üyelerini 'TÜRBANLI ÖĞRETMENE müdürlük yolunu kapatan karar yüzünden hedef aldığını' söyle..)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sabit fikirli olununca böle oluyor galiba herşey açığa çıkıyor , hala iftiracı zihniyet yoluna devam ediyor , size göre ikiz kuleleri de El Kaide indirdi dimi:) işte düşünen insan fikrini geliştirir ama bakalarının fikirlerini koruyan insan asla gelişemez aynı yerde sayar diyee boşuna dememişler

• Cevaplar 237
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

sabit fikirli olununca böle oluyor galiba herşey açığa çıkıyor , hala iftiracı zihniyet yoluna devam ediyor , size göre ikiz kuleleri de El Kaide indirdi dimi:) işte düşünen insan fikrini geliştirir ama bakalarının fikirlerini koruyan insan asla gelişemez aynı yerde sayar diyee boşuna dememişler

Size bu şekilde düşünceleriniz ile ilgili olarak aydınlık yollar diliyorum...

...

Sevgiyle kalın...

NOT:__ ||__ İkiz kuleler konusunda farklı düşünmüyorum...

.

Gönderi tarihi:

:stuart:

vay canına ? demek düşünen insan fikrini geliştirir... Düşünmek nasıl bir şey ki?

Gönderi tarihi:

Size bu şekilde düşünceleriniz ile ilgili olarak aydınlık yollar diliyorum...

...

Sevgiyle kalın...

NOT:__ ||__ İkiz kuleler konusunda farklı düşünmüyorum...

.

konu dışı olcak ama fikirler ayrı olmasına rağmen cevaplarındaki saygı seviyesini gerçekten takdir ettim (

nekadar ti ye almak için yapsanda) keşke herkes bu kadar seviyeli konuşabilse

Gönderi tarihi:

konu basliginin degistirilmesinden yana olan arkadaslar var,haklisiniz,

fakat hangi konu,hangi politikayla ilgili bir forum konu secilirse secilsin gelinecek nokta budur bundan fazla olmayacaktir.her tasin altindan bunlar cikacaktir.ama konuyu bilimden,kültürden acarsaniz ben varim,

Sizi bilmiyorum ama ben herhangi bir diyalog gelistirebilmis degilimdir cevap yazdigim insanlara,ki tarzimla ilgili bi sorun var denilebilir,biraz sert yaziyor olabilirim,fakat tersi durumda diger arkadaslarin(ki bu politika ve digerlerine gore sol yada daha extrem ideolojilere sahip olan insanlardir)

yazdigi tamamen tarih esasina belgelere dayanan aciklamalara ucuz üc bes ajite cümleyle cevap veren insanlari ornek verebilirim.O yüzden yazilmakta olan ve yazilacak türkiye nin simdisini ve gecmisini anlatan carpikliklara her zaman cevap verecek ,yazani solcu,sosyalist,komünist olmakla suclayacak bayragi milleti vatani dini kendi hegemonyalarina almis insanlar olacaktir,ki bunlar yetmeyince Atatürk ü kullanmaya calisacaklardir.

sorun su,burda suana kadar yazilanlara bakiltigimda hic kimsenin komunist oldugunu cikaramadim ki en azindan ben degilim.

ama yazilanlar her zaman komunizm ve sosyalizmin sözde carpiklikliklariyla orneklendirilecekse o zaman yazanin en azindan komunizm nedir ne degildir,sosyalizmle farki nedir bilmesi kanaatindeyim.kimseyi,özellikle seni bi sinava tabi tuttugum yok sadece textlerini tekrardan okursan (ki anlayarak yazmiyorsun) , marxsist,komunist kelimelerini kullandigini da gorursun,ki benim sordugum kisiden once soruma atlayan ve sonrada olayi üslup terbiye boyutuna dallandiran da sen oldun.

Hirsizin hic mi sucu yok bu ülkede,yok maalesef,

ben senin gibi talebelik yillarimi geride birakmadim,suan ikinci universiteme devam ediyorum(bu pek onemli degil)ilerde bir gun senin yasina geldigim zaman oturup herseyi ogrendim biliyorum ayagina girmiyecem,en azindan benim bilgiye olan acligim olene kadar gecmeyecektir.yasina kesinnlikle hürmet etmiyorum,sen burda yazanlardan daha farklisin,sen burda olan genclerden ziyade bu yasta cürümüs ama kesin olduguna inandigin dogmalari savunmaktasin,

sana üstüne basa basa bidaha söylüyorum,TERIM leri ideolojileri anlamsiz textlerine koyarak karsinda kimsenin cevap vermeyecegini savunuyorsan aldaniyorsun.Bak ben tamamen KAPITALIST im

ama su soruyu sormama engel bi durum degil bu,ve soracak insanlarda cikar,eger böyle fütursuzca yazmaya devam edersen...

dokuz isik doktrini hakkinda yazilanlari okumak bi yana,hemen "bak o olmazsa karsiligi ne olurdu,

ideolojisiz,örfsüz,adetsiz,milletsiz,sehirci,burjuva olurduk" diyen sen degilmisin.tez-antitez-sentez talebelik:)) yillarinda karsina cikmamis,kastettigim fakat senin hicbir zaman anlama vakfina sahip olamayacagin durumda bu.o yuzden bana ben atatürk milliyetcisiyim,suyum buyum seklinde sayiklamana gerek yok.

onun yerine ben takiyeciyim dersen daha iyi olur bence...

üslubuma gelince,sizin anlayacaginiz hitap,haykiris,serzenis bicimi budur,bundan daha fazlasini haketmemektesiniz.

Sen fazla ileri gittiginin farkinda olamiycak kadar tartisma kültüründen yoksunsun.Benim hicbir yazimda komünistlikle ilgili tek bir kelime gösteremezsin,sana cevaben yazdiklarim disinda.Ben burada IZMler tartismasini acmadim.Benim bütün yazdiklarimi takip eden arkadaslar hangi tarz ve hangi görüste oldugumu cok iyi biliyorlar.Sendin kalkip arkadasa ve bana komünizmin tarifini soran.burada herkes özgürce kendi görüslerini dile getirmeye calisiyor.Sen 9 isigi tasvip etmeyeb ilirsin,bu sana o arkadasa ve dolayisiyla bana hakaret etme hakkini tanimaz.Ülkesini seven insanlara sayygim vardir,ülkesini seviyor diyede insanlari degisik kaliplara sokarak kendince hakaretler yagdiramazsin.Danistay konusunu baska mecraya ceken sendin ve insanlari asagilayanda sendin.Söylermisin bana Güneydoguda SEHIT olan gencler acaba senin gibi düsünmedikleri icinmi sehit olmaktadirlar yoksa onlardami 60 sene öncesinden bugünlere gelmisler.Sen önce ne oldugunu acikla ondan sonra yanit yazmaya calis.Ben Atatürkcüyüm sen bunu nasil yorumlarsan yorumla benim Atatürkcü olmami degistirmez.Takiye yapan sensin burada kalkmis aklin sira bilimsellik tasliyorsun ama aslinda ne istedigininde farkinda degilsin.Atatürkcü olmak Vatanini inkar etmek dinini inkar etmekse senin görüsünce ben o tip Atatürkcülerden degilim.Atatürkü din düsmani gösterenler sizin gibi Atatürkü yanlis tanitanlardir.Atatürk düsmanligi sizler nedeniyle her gecen gün artmaktadir.Atatürk dinsiz degildi Atatürk hem Türktü hemde müslümandi.Bunlardan gocunuyorsan oda senin bilecegin seydir.

Gönderi tarihi:

konu dışı olcak ama fikirler ayrı olmasına rağmen cevaplarındaki saygı seviyesini gerçekten takdir ettim (

nekadar ti ye almak için yapsanda) keşke herkes bu kadar seviyeli konuşabilse

Teşekkürler sevgili redark...

Saygı konusundaki duyarlılığınız sizin özsel saygınızdan kaynaklı olabileceğini aldım...

Böyle ortamlarda yitirilmememesi gereken tek şey saygı olmalı diye düşünüyorum...

Yoksa kavga, kaos ve kargaşa hiçbirimize birşey katmaz...

Dost sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar konu başlığının değiştirilmesini istiyorum çünkü bu başlık şu

anda bir görüşe karşı iftira halini almıştır. Çünkü bunu türban için

.

.

.

Cumhuriyeti Devleti"nin baş harfi büyük yazılır lütfen hassasiyet

gösterelim

Neden gercekleri saptirmaya calisiyorsunuz ki,emekli subaylar dedikleriniz,Ordudan ayiklanip atilmis olan subaylardir.Ve bunlarin neden atildiginida artik bilmeyen yoktur.Sizi anliyorum birseyleri kurtarmanin pesindesiniz,ama sunu unutmayin ki gercek dindarlara kimse läf etmiyor,cünkü gercek dindar iyilik icin cabalar.Mossatdan bahsetmissiniz,ve Türkiyede islenen bütün faili mechul cinayetleri Mossatin plani olarak ileri sürüyorsunuz.Mossat bir organiszasyondur.olaylarin arka planinda mossad olabilir ama sucu isleyenler kimler olduguna bakmak gerekiyor,nedense hep müslümanim diyen birileri Mossadin oyunlarina alet oluyorlar,sizcede ilginc degil mi?

Gönderi tarihi:

Neden gercekleri saptirmaya calisiyorsunuz ki,emekli subaylar dedikleriniz,Ordudan ayiklanip atilmis olan subaylardir.Ve bunlarin neden atildiginida artik bilmeyen yoktur.Sizi anliyorum birseyleri kurtarmanin pesindesiniz,ama sunu unutmayin ki gercek dindarlara kimse läf etmiyor,cünkü gercek dindar iyilik icin cabalar.Mossatdan bahsetmissiniz,ve Türkiyede islenen bütün faili mechul cinayetleri Mossatin plani olarak ileri sürüyorsunuz.Mossat bir organiszasyondur.olaylarin arka planinda mossad olabilir ama sucu isleyenler kimler olduguna bakmak gerekiyor,nedense hep müslümanim diyen birileri Mossadin oyunlarina alet oluyorlar,sizcede ilginc degil mi?

şu anda emniyetin açıklamalarını takip edersen azmettirici olarak yaralı bir şekilde gözaltına alınan yüzbaşının ihrac edilmiş değilde emekli olmuş bir asker olduğunu görebilirsin. Sen gerçek dindarlardan bahsetmeye bilirsin ama ben bahsedenleride biliyorum binde 1 lik bir insan grubu için geri kalanlarıda töhmet altında bırakanlarıda biliyorum. o oyunlara kimin alet olduğunu vuran avukat Alparslan Aslanın yakınlarından öğrenebilirsin çünkü adam şimdi din min diye konuşurken geçen afta taksimde çiçek pasajında kafa demliyormuş , anlıcağın konuşup kendini dindar göstermek için bile yakalanmış olabilir... Neyse burda anlatılmak istediğim ben annemin inancı için nişanlımın inancı için örttüğü başörtüsünü yasal hakkım olarak savunurken fikir beyanederken birileri terör işleyip snra bunu bnm ve bnm gibi lerin üzerine atarsa buna sadece komplo denir , çünkü başörtüsünü savunacak kadar islamı bilen insan , islamda bir insan öldürmenin dünyadaki tüm insanları öldürmek demek olduğunu ve Allah katında affı olmadığını bilir... Bu yüzden bunu yapana müslüman demek İslama hakarettir!!! İslamı tvde orda burda gördüğümüz gibi bilmeyelim kendimiz okuyalım ve anlamaya çalışalım

Gönderi tarihi:

Kendin çal kendi oyna tarzında her zamanki dipnot topici.. Daha adamın yargılanması bitmemiş ama bizim ki hemen de suçluyu bulmuş.. :D Ey güzel Allahım..

Benim ki gayet açak fakat sizin çalım ve oyun tarzınınız ne sevgili Armance...

A evet evet anladığım kadarıyla çalgı ve oyun tarzınızın Türkiye Cumhuriyetinin Danıştay dairesine saldıran ve kurşun yağdıran katile duyarsız, sessiz ve tepkisiz kalınması...

Ey allahım ne günlere ve kimlere kaldık inanılır gibi değil...

.

Gönderi tarihi:

şu anda emniyetin açıklamalarını takip edersen azmettirici olarak yaralı bir şekilde gözaltına alınan yüzbaşının ihrac edilmiş değilde emekli olmuş bir asker olduğunu görebilirsin. Sen gerçek dindarlardan bahsetmeye bilirsin ama ben bahsedenleride biliyorum binde 1 lik bir insan grubu için geri kalanlarıda töhmet altında bırakanlarıda biliyorum. o oyunlara kimin alet olduğunu vuran avukat Alparslan Aslanın yakınlarından öğrenebilirsin çünkü adam şimdi din min diye konuşurken geçen afta taksimde çiçek pasajında kafa demliyormuş , anlıcağın konuşup kendini dindar göstermek için bile yakalanmış olabilir... Neyse burda anlatılmak istediğim ben annemin inancı için nişanlımın inancı için örttüğü başörtüsünü yasal hakkım olarak savunurken fikir beyanederken birileri terör işleyip snra bunu bnm ve bnm gibi lerin üzerine atarsa buna sadece komplo denir , çünkü başörtüsünü savunacak kadar islamı bilen insan , islamda bir insan öldürmenin dünyadaki tüm insanları öldürmek demek olduğunu ve Allah katında affı olmadığını bilir... Bu yüzden bunu yapana müslüman demek İslama hakarettir!!! İslamı tvde orda burda gördüğümüz gibi bilmeyelim kendimiz okuyalım ve anlamaya çalışalım

Türkiye Cumhuriyetinde özel hayatlarinda insanlarin bir türban sorunu yoktur.Nevarki her ülkede oldugu gibi Türkiyedede yasalar vardir,devlet kuruluslarinda veya özel kuruluslardaki bu yasalara uyulmak zorunlulugu vardir.Yanlistir dogrudur bunun tartismasi yapilabilir.Avrupada her istediginiz kiyafetle her yerde gidip calisamazsiniz ve okuyamazsinizda,bakmayin birilerinin Avrupada olmayan bircok seyi varmis gibi göstermelerine.

Tabiki bu tip olaylari hemen Islama mal etmek Islama hakarettir,ama ilginc degilmi,bircok Islami cevre ve Isslami basin yayin organi böyle olaylarda hemen o sucu isleyeni savunurcasina konusup yazarak bizzat kendileri Islamin elestirilmesini körüklemiyorlarmi.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Türkiye Cumhuriyetinde özel hayatlarinda insanlarin bir türban sorunu yoktur.Nevarki her ülkede oldugu gibi Türkiyedede yasalar vardir,devlet kuruluslarinda veya özel kuruluslardaki bu yasalara uyulmak zorunlulugu vardir.Yanlistir dogrudur bunun tartismasi yapilabilir.Avrupada her istediginiz kiyafetle her yerde gidip calisamazsiniz ve okuyamazsinizda,bakmayin birilerinin Avrupada olmayan bircok seyi varmis gibi göstermelerine.

Tabiki bu tip olaylari hemen Islama mal etmek Islama hakarettir,ama ilginc degilmi,bircok Islami cevre ve Isslami basin yayin organi böyle olaylarda hemen o sucu isleyeni savunurcasina konusup yazarak bizzat kendileri Islamin elestirilmesini körüklemiyorlarmi.

saygilarla

ben gerek islama yakın basın gerekse başka herhangi bir basında suçu işleyeni destekler bir tavır yada yazıya rastlamadım kusra bakmayın... Ya burası avrupa değil Türkiye yüzde 99 u müslüman bi ülke ki , modernlik diye önümüze koyulan çıplaklığa bu kadar özgürlük varken ki olsun herkezin gözü gönlü açılsın , örtünmek isteyene yazık bence , al nişanlım örtülü sadece Kuran Ahlakında olmak istediği için ve okumak da istiyor çünkü kuran ahlakını oluşturan ilk kelime oku . kızcağız bu arada sürünsün dursun bu sadece bir örnek , yani o Türk vatandaşı değilmi niye 2. sınıf vatandaş muamelesi görsünki. ha yasa diorsun eywallah ona bişey dediğimiz yok ben yasama kurumlarının elbet birgün halkına yaptığı haksızlıkların farkında varıp yanlışları düzelteceğine inanıyorum.ki bizim gibi bu konuda mağdur olanların hepsi bu şekilde düşünür anlatmak istediğim şeyde bu zaten , farklı bişey yapan varsa provokatördür dinle inançlada alakası zaten yoktur. Neden biliyormusun çünkü İslamı okuyarak bilen bilirki eğer bir mümin kendi devletinin kendine zulmettiğini düşünüyorsa ve o millet müslüman bir milletse , demekki İslamı doğru yaşayamıyor hatayı kendisi yapıor Allah ta devleti vesilesiyle onu imtihan ediyordur, Mümin bu yüzden önce kendi hatasına bakar... Umarım nedemek istediğimi anlatabilmişimdir...Yani İslamda isyana cinayete ihanete asla yer yoktur , o yüzden eğer bunlar komplo olmasada , yapan kendini müslüman zanneden bir cahil bile olsa onu aşırı dinci olarak nitelendirmek haksızlık olucaktır..

Gönderi tarihi:

Valla dibinot senin gibi ucuz sloganlarla tepki göstereceğime susup önce izlemeyi ve neyin ne olduğunu anlamayı tercih ederim.. Danıştaya saldıran fanatikle Başbakan yardımcısının kafasına su şişeleri atan chp lilerin pek bi farkları yok gözümde..

Gönderi tarihi:

Valla dibinot senin gibi ucuz sloganlarla tepki göstereceğime susup önce izlemeyi ve neyin ne olduğunu anlamayı tercih ederim.. Danıştaya saldıran fanatikle Başbakan yardımcısının kafasına su şişeleri atan chp lilerin pek bi farkları yok gözümde..

Başbakan kavşak açmak mazeretiyle, cenazeye katılamayan yürütmenin başı, açacağı kavşaktan önce ülkenin sürüklendiği kavşağı doğru görmeli... O kavşakta millet, laikler ve antilaikler diye, ya da dinciler ve dinsizler diye ayrıştırılıp, kamplaştırılıp, bir yol ayrımına getirildi... O kavşakta bir devlet kurumu olan Danıştay devletten koruma istiyor, devlet reddediyor... O kavşakta devletin polisi sokaktaki mini etekli kızı dövüyor... O kavşakta Cumhuriyet gazetesine 10 günde 3 kez allahu ekber denilip saldırılıyor... Allah elbette ki ekber ama kimseye, verdiği canı alma hakkını vermiyor... O kavşakta, 21 yaşındaki güdümlü çocuk ! İmam Hatipliye meclis kürsüsünden rejime meydan okutturuluyor... Ama meydan o kadar boş değil...

Halkı bu kavşaklara getirenler, halktan kaçmak için kavşak açmaya gidiyorlar...

Bakalım o kavşaktan çıkış nasıl olacak...

Demokratik koşullarda pet şişe atmak ve su dökmek belki tasvip edilmeyebilir ama, Allah’ın, kendi yarattığı kullarının öldürtülmesi için kendisine bağlı askerler oluşturduğuna, kendisinin de Allah’ın askeri olduğuna inanan, Allah’ın din savaşlarını tasvip ettiğini düşünen, cihat adına öldürenleri ise asla tasvip edilmez...

Ve buna ses çıkarmayanları, duyarsız kalanları, sesiz kalan ve kucaklarında besleyenleri ise hiçbir zaman TASVİP EDİLMEZ / EDİLEMEZ...

Sevgiyle kalin...

.

Gönderi tarihi:

Başbakan kavşak açmak mazeretiyle, cenazeye katılamayan yürütmenin başı, açacağı kavşaktan önce ülkenin sürüklendiği kavşağı doğru görmeli... O kavşakta millet, laikler ve antilaikler diye, ya da dinciler ve dinsizler diye ayrıştırılıp, kamplaştırılıp, bir yol ayrımına getirildi... O kavşakta bir devlet kurumu olan Danıştay devletten koruma istiyor, devlet reddediyor... O kavşakta devletin polisi sokaktaki mini etekli kızı dövüyor... O kavşakta Cumhuriyet gazetesine 10 günde 3 kez allahu ekber denilip saldırılıyor... Allah elbette ki ekber ama kimseye, verdiği canı alma hakkını vermiyor... O kavşakta, 21 yaşındaki güdümlü çocuk ! İmam Hatipliye meclis kürsüsünden rejime meydan okutturuluyor... Ama meydan o kadar boş değil...

Demokratik koşullarda pet şişe atmak ve su dökmek belki tasvip edilmeyebilir ama, Allah’ın, kendi yarattığı kullarının öldürtülmesi için kendisine bağlı askerler oluşturduğuna, kendisinin de Allah’ın askeri olduğuna inanan, Allah’ın din savaşlarını tasvip ettiğini düşünen, cihat adına öldürenleri ise asla tasvip edilmez...

Ve buna ses çıkarmayanları, duyarsız kalanları, sesiz kalan ve kucaklarında besleyenleri ise hiçbir zaman TASVİP EDİLMEZ / EDİLEMEZ...

Sevgiyle kalin...

.

bak mini etekli kızlara polisin vurması nasıl bir kavşak haline gelior görüormusun , seneler boyunca polisler tarafından okul önünde dövülüp başından örtüsü alınan kardşlerimizi biz kavşak haline getimemek için elimizden geleni yaptık ve yapacağız herşey bir gün düzelecek Türk milleti bir bütün halinde okumayı gezmeyi çalışmayı öğrenecek ümidiyle...biz getirmedik ama birileri o kavşakları kendi yapıp biz dindarların üzerine atmaya çalışmasa keşke diyoruz...Her kim olursa olsun...

Yazının kırmızılı bölümü için bir önceki mesajımı okumanı rica ediyorum orda bu konuyu anlatmaya çalıştım...

Gönderi tarihi:

Bak hele dibnota..

Hala ucuz sloganlarla aklın sıra fikir yürüttüğünü sanıyorsun..

Cenazede hükümet tam kadro oradaydı..

Başbakan kavşak açarken size mi soracaktı ?

Hala olayı Müslümanların üzerine yıkma gayreti içerisinde cebelleşirken gördüm seni..

Yemezler.. :D

Bu şekilde chp nin oylarını arttıramazsınız.. ;)

Gönderi tarihi:

bak mini etekli kızlara polisin vurması nasıl bir kavşak haline gelior görüormusun , seneler boyunca polisler tarafından okul önünde dövülüp başından örtüsü alınan kardşlerimizi biz kavşak haline getimemek için elimizden geleni yaptık ve yapacağız herşey bir gün düzelecek Türk milleti bir bütün halinde okumayı gezmeyi çalışmayı öğrenecek ümidiyle...biz getirmedik ama birileri o kavşakları kendi yapıp biz dindarların üzerine atmaya çalışmasa keşke diyoruz...Her kim olursa olsun...

Yazının kırmızılı bölümü için bir önceki mesajımı okumanı rica ediyorum orda bu konuyu anlatmaya çalıştım...

Emadem ki sen DEVLETE meydan okuyorsun o zaman nasil biliyprsan öyle yap.ama cani aciyan bagirmasin

saygilarla

Gönderi tarihi:

Emadem ki sen DEVLETE meydan okuyorsun o zaman nasil biliyprsan öyle yap.ama cani aciyan bagirmasin

saygilarla

pardon üzgünüm ama politika arkadaşım , okadar çektiğimiz cefalara rağmen bu olayları bir kriz bir kavşak haline getirmemek herzaman düzeleceği ümidiyle yaşamak DEVLET e meydan okumak mı oluyor , nasıl anladığını bana açıklarmısın? yukarda bu yazıyor çünkü?

Gönderi tarihi:

Sevgiyle kalin...

.

Diğer taarftan Danıştay’ya saldırı düzenleyen saldırganın saldırı esnasında dinsel sloganlar atması, arabada bulunan gazete ve sair malzemelerin yorumlanması gerekir. Çok büyük bir olasılıkla, bu tür makyaj malzemeleri hedef saptırmaya yönelik olabilir. Siyasal köken itibariyle, kendilerini milliyetçi olarak niteleyenlerle, dinci (siyasal ortama çekildiği için “dinci” kavramı uygun düşer) olarak niteleyenler arasında bir ayırımın yapılması gerekmektedir. Diğer bir deyişle, hareketin ırkçılık temeline mi, yoksa dincilik temeline mi dayandığı ortaya koyulmalıdır. Konunun takipçisi olaraka bekleyip göreceğiz...

Sevgiyle kalın...

Gönderi tarihi:

Israrla tavsiye edilen başka bir forumdayım ama sopnuç yine aynı;

Hala katilin hükümet tarafından azmettirildiği düşünülüyor.

Adama sorarlar;

Neden bu zamanı bekledin?

Şimdi mi çıktı başörtü yasağı?

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşınca, siyasi düellolar hat safadayken mi aklın başına geldi?

Bir de çıkmış vakit gazetesine laf atmazlar mı?

Gülüyorum sadece..

Ya bu adam avukat değil mi gazeteye ne gerek var bilmez mi bu şahısları?

Öyle bir taş buldular ki kuş kalmadı gökyüzünde.

Gönderi tarihi:

Tetikçinin evinden Türksolu dergileri çıktı onlarca...

Şimdi bizde Dipnot gibi yapalım mı :D

Tekbir getirdiği için çamuru müslümanlara atmaya çalışan mantığı alıp da diyelim mi evinden neden türksolu dergileri çııktı o halde diye ?

Allah aşkına bi nefes al artık ya :)

Gönderi tarihi:

Diğer taarftan Danıştay’ya saldırı düzenleyen saldırganın saldırı esnasında dinsel sloganlar atması, arabada bulunan gazete ve sair malzemelerin yorumlanması gerekir. Çok büyük bir olasılıkla, bu tür makyaj malzemeleri hedef saptırmaya yönelik olabilir. Siyasal köken itibariyle, kendilerini milliyetçi olarak niteleyenlerle, dinci (siyasal ortama çekildiği için “dinci” kavramı uygun düşer) olarak niteleyenler arasında bir ayırımın yapılması gerekmektedir. Diğer bir deyişle, hareketin ırkçılık temeline mi, yoksa dincilik temeline mi dayandığı ortaya koyulmalıdır. Konunun takipçisi olaraka bekleyip göreceğiz...

Sevgiyle kalın...

Dipnot üzerimize bir kamyon çamur yıktın sen ve senin gibiler....

eee ne oldu bak çamur sizin oralardan geliyormuş...

bide şimdi üzerinize sıçradı vah vah...

çok üzüldüm...

ha bu admlar çok dindar saldırı planlarını falan o yüzden bar da hazırlamışlar...

şimdi benim böyle yorum yapmam gerekirdi ama ben sizin olayı islama yıkmanız kadar kör sığ görüşlü ve kafasız değilim...

bu işin arkası daha da karışık...

bunu görmek için alim olmaya grek yok...

yalnızca biraz at gözlüksüz objektif ve çıkarcı bakmamak gerekiyor...

neyse hadi ayıklayın pirincin taşını...

adam allahuekber dedi suç islamın oldu şimdi ooo bi kamyon döküman....

naparsın allahın sopası...

Gönderi tarihi:

Sen fazla ileri gittiginin farkinda olamiycak kadar tartisma kültüründen yoksunsun.Benim hicbir yazimda komünistlikle ilgili tek bir kelime gösteremezsin,sana cevaben yazdiklarim disinda.Ben burada IZMler tartismasini acmadim.Benim bütün yazdiklarimi takip eden arkadaslar hangi tarz ve hangi görüste oldugumu cok iyi biliyorlar.Sendin kalkip arkadasa ve bana komünizmin tarifini soran.burada herkes özgürce kendi görüslerini dile getirmeye calisiyor.Sen 9 isigi tasvip etmeyeb ilirsin,bu sana o arkadasa ve dolayisiyla bana hakaret etme hakkini tanimaz.Ülkesini seven insanlara sayygim vardir,ülkesini seviyor diyede insanlari degisik kaliplara sokarak kendince hakaretler yagdiramazsin.Danistay konusunu baska mecraya ceken sendin ve insanlari asagilayanda sendin.Söylermisin bana Güneydoguda SEHIT olan gencler acaba senin gibi düsünmedikleri icinmi sehit olmaktadirlar yoksa onlardami 60 sene öncesinden bugünlere gelmisler.Sen önce ne oldugunu acikla ondan sonra yanit yazmaya calis.Ben Atatürkcüyüm sen bunu nasil yorumlarsan yorumla benim Atatürkcü olmami degistirmez.Takiye yapan sensin burada kalkmis aklin sira bilimsellik tasliyorsun ama aslinda ne istedigininde farkinda degilsin.Atatürkcü olmak Vatanini inkar etmek dinini inkar etmekse senin görüsünce ben o tip Atatürkcülerden degilim.Atatürkü din düsmani gösterenler sizin gibi Atatürkü yanlis tanitanlardir.Atatürk düsmanligi sizler nedeniyle her gecen gün artmaktadir.Atatürk dinsiz degildi Atatürk hem Türktü hemde müslümandi.Bunlardan gocunuyorsan oda senin bilecegin seydir.

Politika,

su yazdiklarina baktigimda gercekten ucuz ajitasyondandan baska birsey alamiyorum .saygi,edep,üsluptan bahsetmektesin,fakat birseyi netlige kavusturmak gerekmekte kanimca,

kimse seni komunizm sinavina sokmadi,neyi bilip neyi bilmedigini sorgulamadi,taaki sen soru sordugum insanin yerine bilmedigin ama sana yeten iki uc cümlecikle cevap verene kadar.bi kere orda baz aldigim insanin yerine senin cevap vermen,hadi birsseyler söyleseydin yine olurdu,tarzin,soruyu sordugum insanin kültür seviyesiyle ayni belkide daha düsük oldugunun kanitiydi.eger laf dalasina girmeyecek,kültür seviyesi senden daha düsük bir insanla tartismayacak kadar seviyeli bir büyügümüzsen,o zaman ne diye kendini benim anaforuma attin.

burda benim kimseden genel kültür babinda bir sorunun cevabini talep ettigim yok,ama bilimsellik,abilik babinda her iletiye bilip bilmeden atlayan da sensin,senin gocundugun nokta aslinda benim sana,senin bekledigin istedigin olcude seviyeli yaklasmamis olmam olsa gerek,sordugum soru ne olursa,verdigin ilk cevaba iyi bakarsan eger,hakettigin üslup tarzi olduguna inanmisimdir.saygiyi bekleyemezsin,kazanmalisin,verdin ilk cevaptaki bilimsellik boyutunu okursan eger anlarsin sana niye bu denli canayakin davrandigimi.ben kesinlikle benim düsünceme karsi ciktigindan degil sundan gocunuyorum(ki kaldiki benim düsüncemi de yanlis tahmin ediyorsun)bak ben bu forumda pek fazla yazamiyorum ileti sayima bakarsan,senin yazilarini okurken aradaki anlam bütünsüzlügü yüzünden izdirap cekiyorum,beni ilgilendirmez,ama ne olursa ol ülkücü,solcu,dinci, yazdigin tarz ve anlam bütünlügü kadar benden saygi toplarsin.

senin bana yazdigin yazinin büyük kismini sorgulamiyorum,cunku inan ki üc kez okumama ragmen ajitasyondan baska birsey gormuyorum.

bak senden rica ediyorum,özellikle su sara k arkadasin yazdigi 9 isik ilkeleri iletisine verdigin cevaba bak.sunu demek istiyorum,kimse bayrak,millet,vatan,9 isik ilkeleri degil kanimca,ama yanlis giden birseyler varki insanlar yaziyor,ki sen o yaziyi okumadan saptirmakla veriyorsun cevabini.ben dinsizim,bu arada bana kilavuzluk edecek bi kitap olmadigi takdirde ben yolumu bulamam gercegi yanlistan ayiramam,dürüst olamam,yalan soylerim anlamina mi geliyor.yani eger degerler birilerinin hegemonyasindaymis gibi gorunuyorsa ve birileri kalkip(sara k) bu degerlere güya sahip ironik dokundurmalarda bulunuyorsa,bu onun solcu,dinsiz,komunist oldugu anlamina gelmemeli ve onun yazdiklarina duyulacak saygi senin yaptigin gibi olmamali.bana saygi duymayabilirsin cunku ben gercekten bazi arkadaslar gibi oturup seni bilgilendirmek sana faydali birseyler sunmak niyetinde degilim.ben sadece oltami atarim,baligin vurmasini beklerim,istedigim balik mutlaka gelecektir.sen oldun ve daha baskalarida olacaktir.

su yazini bidaha okuyorum cidden hayret ediyorum ki atatürkün dinsizligi boyutunu nerden cikarmissin.

atatürk dini bütün bi insan olabilir.sen laik olabilirsin bu beni hic ilgilendirmiyor ve gocunduurmuyorda

senin kastettigin gibi.ama su noktaki artik kötüler arasinda en kötüler diyebilecegim cümle:)su 60 yil öncesi boyutunu getirip guneydoguya dayandirman.bu ne yaman bi demegojidir ayyyy allahim:))kimse senin ülkenin bölünmez bütünlügüne saldirmiyor yada ölen insanlara kötü birsey soylemiyr.o zaman sen niye kalkipta boyle bos cumleler sarf ediyon ben onuda cikarabilmis degilim,

lafin kisasi,burdakilere birseyler vereceksen anlam butunluguyle basla derim.

en derrrinnn saygilarimla

ithaka

Gönderi tarihi:

Israrla tavsiye edilen başka bir forumdayım ama sopnuç yine aynı;

Hala katilin hükümet tarafından azmettirildiği düşünülüyor.

Adama sorarlar;

Neden bu zamanı bekledin?

Şimdi mi çıktı başörtü yasağı?

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşınca, siyasi düellolar hat safadayken mi aklın başına geldi?

Bir de çıkmış vakit gazetesine laf atmazlar mı?

Gülüyorum sadece..

Ya bu adam avukat değil mi gazeteye ne gerek var bilmez mi bu şahısları?

Öyle bir taş buldular ki kuş kalmadı gökyüzünde.

Tetikçinin evinden Türksolu dergileri çıktı onlarca...

Şimdi bizde Dipnot gibi yapalım mı :D

Tekbir getirdiği için çamuru müslümanlara atmaya çalışan mantığı alıp da diyelim mi evinden neden türksolu dergileri çııktı o halde diye ?

Allah aşkına bi nefes al artık ya :)

Dipnot üzerimize bir kamyon çamur yıktın sen ve senin gibiler....

eee ne oldu bak çamur sizin oralardan geliyormuş...

bide şimdi üzerinize sıçradı vah vah...

çok üzüldüm...

ha bu admlar çok dindar saldırı planlarını falan o yüzden bar da hazırlamışlar...

şimdi benim böyle yorum yapmam gerekirdi ama ben sizin olayı islama yıkmanız kadar kör sığ görüşlü ve kafasız değilim...

bu işin arkası daha da karışık...

bunu görmek için alim olmaya grek yok...

yalnızca biraz at gözlüksüz objektif ve çıkarcı bakmamak gerekiyor...

neyse hadi ayıklayın pirincin taşını...

adam allahuekber dedi suç islamın oldu şimdi ooo bi kamyon döküman....

naparsın allahın sopası...

Ne yaparsanız yapın...

Bu gibi olaylarda ipin ucu ya yıllardır;

___Ya aşırı dinciliğe (Allahü ekber diyen ve Allahın askeri olduğunu sanan ve kolayca insan öldüren psikolojik sapkınlıklara)...

___Ya Bu ulusçuluğu halk yığınlarını uyutmayı amaçlayan gerici ulusalcılı'a (yani milliyetçiliğe)...

___Ya islami faşitliğe (ki bu kavram bugün ordu ve demokratik kitle örgütlerince şiddetle kınan ve ABD şablonlu olduğu herkesçe bilinen toplumsal sindirme politikalarına alet olduğunu bile bilmeyen cemiyet içerisinde eğitilip doğruyu allah adına insan öldürmeyi normal bulan sosyalleşemeyenlere...

___Ya ülkücü mafya babalarına ki Türkiye'nin yıllardır kanını emen ve sürü psikolajisi ile haraket eden haraç çetelerine...

Ya da zıvanadan çıkma ve çoçukluk kızamığına yakalanan ülkücülere dayanmaktadır...

#Kimse insan sevgisinden, yaşadığı dünyayı cennete çevirme düşüncesinden, insanı anlamak ve onu kavramak gibi insancıl bir etiğe sahip olmaktan söz etmiyor...

#Kimse Allah’ın insanoğlunu adam etmek için gönderdiği din ilkeleri, birleştirici tesirler yerine, insanoğlu tarafından çıkarlar uğruna deforme edile edile hem dünyada, hem de ülkemizde kutuplaştırıcı sebeplere dönüştürüldüğünü görmüyor ve çözüm aramıyor...

#Kimse Bu ülke de yukarılara yürümek yerine, bu kısır döngüde, işte öyle emeklemiştir zaman yitirdiğinden bahsetmiyor...

#Kimse Dünya din adına birbirine düşman milletlerle doldu... Bu noktada ülkemiz çok tehlikeli bir sürece girdi diyen yok...

Son olarak şunu söylemek isterim ki; Beyni yıkana yıkana eriyen saldırgan insan müsveddeleri, müslümanlığın dünyadaki itibarını çok ağır zedelemişlerdir... Bunların arkasındaki çokuluslu beyin yıkayıcı mekanizmalarının gün yüzüne çıkartılması lazımdır... Ama karanlık şer güçleri, tıpkı kan emici yarasalar gibi karanlıklardan istifade ederler ve asla gün ışığına çıkmazlar... Allah adına öldürme hakkı edinmek nasıl bir dini yoruma sığdırılır? Hem Allah adına hareket ettiğini söyleyip, hem de kul öldürmek ne yaman bir çelişkidir... Allah’ın, gücünü böyle şeyler için kullanabileceğine, böyle acımasız olabileceğine inananların, Allah hakkında bilgileri olduğuna inanmak çok zor... Din adına, Allah adına bu dünyayı hangi kafalar dinamitliyor Allah aşkına? Bu güzelim ülkeyi karanlıklara taşıyabileceklerini mi sanıyorlar?

Sevgiyle kalın...

.

Gönderi tarihi:

Ne yaparsanız yapın...

Bu gibi olaylarda ipin ucu ya yıllardır;

___Ya aşırı dinciliğe (Allahü ekber diyen ve Allahın askeri olduğunu sanan ve kolayca insan öldüren psikolojik sapkınlıklara)...

___Ya Bu ulusçuluğu halk yığınlarını uyutmayı amaçlayan gerici ulusalcılı'a (yani milliyetçiliğe)...

___Ya islami faşitliğe (ki bu kavram bugün ordu ve demokratik kitle örgütlerince şiddetle kınan ve ABD şablonlu olduğu herkesçe bilinen toplumsal sindirme politikalarına alet olduğunu bile bilmeyen cemiyet içerisinde eğitilip doğruyu allah adına insan öldürmeyi normal bulan sosyalleşemeyenlere...

___Ya ülkücü mafya babalarına ki Türkiye'nin yıllardır kanını emen ve sürü psikolajisi ile haraket eden haraç çetelerine...

Ya da zıvanadan çıkma ve çoçukluk kızamığına yakalanan ülkücülere dayanmaktadır...

#Kimse insan sevgisinden, yaşadığı dünyayı cennete çevirme düşüncesinden, insanı anlamak ve onu kavramak gibi insancıl bir etiğe sahip olmaktan söz etmiyor...

#Kimse Allah’ın insanoğlunu adam etmek için gönderdiği din ilkeleri, birleştirici tesirler yerine, insanoğlu tarafından çıkarlar uğruna deforme edile edile hem dünyada, hem de ülkemizde kutuplaştırıcı sebeplere dönüştürüldüğünü görmüyor ve çözüm aramıyor...

#Kimse Bu ülke de yukarılara yürümek yerine, bu kısır döngüde, işte öyle emeklemiştir zaman yitirdiğinden bahsetmiyor...

#Kimse Dünya din adına birbirine düşman milletlerle doldu... Bu noktada ülkemiz çok tehlikeli bir sürece girdi diyen yok...

Son olarak şunu söylemek isterim ki; Beyni yıkana yıkana eriyen saldırgan insan müsveddeleri, müslümanlığın dünyadaki itibarını çok ağır zedelemişlerdir... Bunların arkasındaki çokuluslu beyin yıkayıcı mekanizmalarının gün yüzüne çıkartılması lazımdır... Ama karanlık şer güçleri, tıpkı kan emici yarasalar gibi karanlıklardan istifade ederler ve asla gün ışığına çıkmazlar... Allah adına öldürme hakkı edinmek nasıl bir dini yoruma sığdırılır? Hem Allah adına hareket ettiğini söyleyip, hem de kul öldürmek ne yaman bir çelişkidir... Allah’ın, gücünü böyle şeyler için kullanabileceğine, böyle acımasız olabileceğine inananların, Allah hakkında bilgileri olduğuna inanmak çok zor... Din adına, Allah adına bu dünyayı hangi kafalar dinamitliyor Allah aşkına? Bu güzelim ülkeyi karanlıklara taşıyabileceklerini mi sanıyorlar?

Sevgiyle kalın...

.

Senden iyi siyasetçi olurmuş güzel kıvırıyorsun..

Yada dansçı falan...

Hala ısrar etmektesin ya ben daha birşey diyemiyorum...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.