Misafir ayhan Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2015 Maalesef, Insanlikla bagdastiramadigim görüntülerden birisi. Eger bir insan bunu ici sizlamadan seyredebiliyorsa, baska bir yaratik oldugunun kanitidir. Ayhan Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2015 he onu da dürt, kimseye huzur verme memlekette.. 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2015 Atom enerjisi başkan yardımcısı, akademisyen Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2015 Tarifini veriyorum:Tavuğu fırına koy, sonra foruma gir.. 3 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2015 Tarifini veriyorum:Tavuğu fırına koy, sonra foruma gir.. Bu tavuk biraz fazla yanmis! Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2015 Tarifini veriyorum: Tavuğu fırına koy, sonra foruma gir.. Ayyy inanmıyooruuuummmm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.