Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 1- Gazoz şişesini calkalayıp calkalayıp fışkırtmak 2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak. 3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak . 4-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek. 5-Namaz kılan anneannenin uzerine cikip atcilik oynamak 6-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek. 7-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak 8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak. 9-Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek 10-Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak 11-Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak 12-koltuk minderlerinden ev yapmak. 13- Kapı aralarına tırmanmak Hiç aklımdan çıkmayan; abim minderlerden yatak yapar yazın o kavurucu sıcağında battaniyeyi çıkarır minderler okyanusta sandal olur minderlere yatıp battaniyeyi üzerimize örter.Bir de sakın başını ayağını çıkarma der. Köpekbalıkları bizi yemesin diye korkuturdu 1 Alıntı
Φ Wise Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 çocuklugumda oturdugumuz evin çevresi boş tarla bakımından zengindi,,,,haliyle çukurlar vardı ara ara... adananın kışı bol yağışlı olur her yagmurda her dolan çukurda 1çocuk bulabilirdiniz hiç üşümeden yüzdünü sanan minnacık akıllar Alıntı
Φ Wise Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 bide şey annemin sebzeliginden sogan patates çalar bunları en az 3evcilikte kullanmak koşuluyla evde (ki genelde tarla evimizdi) çoluk çocuğa yemek yapardık Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Bizim sokak yokuştu, inşaatlardan bulduğumuz mermer parçalarına evden gizlice aldığımız sabunları sürer,birine oturur diğerlerini de ayaklarımızın altına alıp yokuştan aşağı kayardık..bir müddet sonra da yol sabundan bir iz olarak görünürdü. Üzerinden yürüyerek kimse geçmezdi Hele bir de yaz yağmuru yağdımı yol köpük olurdu Alıntı
Φ Wise Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 anneme en güzel tepkimi anımsadım istedigim eylemler olmadıgı vakit sokak ortasına oturur o an üstümde ne varsa etek şort pantolon kocaman 1taş bulup ezmeye yeltenirdim Alıntı
Φ karaca seren Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 bizim evin arka tarafında birkaç ağacın olduğu bir alan vardı. o ağaçlara çıkıp çıkıp düşerdik. her yerimiz yara bere olurdu ama biz inatla ağaçlara tırmanmaya çalışırdık. ne günlerdi. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 gündüz kadar gece de dışarıda oynardık saklambaçın tadı gece güzeldi .. Alaca alaca gölgeler, sarmaşık hışırtıları arasında korkarak saklanmak Alıntı
Φ Wise Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 sabah 8 akşam 11 hele o ortada sıçan yok mudur halen formumu koruyor olmama katkısının büyük olduunu düşünüyorum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Hımmm..Abidik buraya yazmamış henüz.. Gideyim ben.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 burdayım ben yazarken bu yoktu da ondan tarihin arka odalarından çıkmış bu siz yazmıştınız satan 1 Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak. Kulaklarımı kesecekler diye çok korkmuştum.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 siz onlarla uraşırken ben hayal perdesi kurdum karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 siz onlarla uraşırken ben hayal perdesi kurdum karagöz hacivat oynatıp para kazandım dı Yaşın kemale erdiğine göre artık beberuhi'de oynatabilirsin Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 doğru amma tamda olur da o zamanki heyecanım kalmadı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 O zaman tuzsuz deli bekir'i oynat..Hani var ya.."anamı kesen ben, babamı kesen ben" Alıntı
Φ hersedos Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Ehehe bunları yapmıştım hep tükürme hariç 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 İfade tarzınızdan henüz daha tükürebileceğiniz bir yaş grubunda olduğunuz açıkça görülmektedir.. Sıkılmayınız, utanmayınız.dövünmeyiniz..Henüz kaybolmuş birşey yok Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Herseciğim sana bir "beğendim" attım..Kıyağımı da unutma..Her yeni gelene yapmam.. Alıntı
Φ Zuhurat Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Tel araba Sapan (ama biraz farklı yapıyorduk sanki) Uçurtma Topaç Yakartop Misket Kartopu Kardanadam Ok Tahta Araba Evcilik İlk aşk Alıntı
Φ conker Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 ben şunu yapmadım mesela bir apartmanın tüm zillerini çalıp insanları çıldırtmadım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Conker'cim, bunu okuduğum an kendimi bihuş hissettim..Senin için derin kaygılara düştüm.. Umarım bu sende bütün ömr-ü hayatına yayılan deruni bir çocukluk travması yaratmamıştır.. Zira ben şu andaki çok dengeli ruhsal hayatımı, çocukken basıp kaçmış olduğum bol miktardaki zile borçluyum çok şükür Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 bunlarda iş mi oyuncaksız oyunlarımız vardı bizim çiş yarışı gibi Alıntı
Φ kolumanlarnakliyat Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 mahalle maçları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.