Φ morbezelye Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 İntikam içgüdüsü en gelişmiş hayvan kargadır... Kendisine yapılan kötülüğü ve yapanı asla unutmaz.! Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Steve McQueen karate dersi aldığı hocasına aktör olması için o kadar baskı yapmış ki... Hocası bu baskılara dayanamayıp aktör olmuş. Hocası kim miş biliyor musunuz? * * * Kim olduğunu merak eder sorarsanız ya da doğru cevabı bilip burada söyleyen olursa resmini buraya yapıştıracağım.. Yoksa bir hafta bekleyeceksiniz... yaaa... İşte böyle Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Biliyoruz..Bruce Lee..Bir daha ki sefere daha zor sor.. Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Biliyoruz..Bruce Lee..Bir daha ki sefere daha zor sor.. Denerim sevgili 'İNTERLOCK' ama senin bilemeyeceğin bir soruyu bulabilir miyim? Öyle sanıyorum ki çok zor olsa gerek... İlgin ve doğru cevap için teşekkürler Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Zlatan Ibrahimovic'in oynadığı tüm takımlar şampiyon olmuştur. Her şeyin bir sonu olduğu gibi...İlk kez bu yıl oynadığı takım şampiyon olamamıştır. Hangi takım olduğunu biliyor musunuz? (yeterince zor olabildi mi bilemiyorum. Olmadı bir daha ki sefer daha zor soracağız artık..) Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Penguenler 6m ileriye ve 2 metreye kadar yükseğe sıçrayabilir... "Hadi oradan sende" diyenler için belgesi aşağıda... İnanmıyorsanız Videoyu izleyin göreceksiniz... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Morbezelye kardeşim, herşey tamam da Bruce Lee ile Chuck Norris alakasını kuramadım ben "İkisi de döver sonuçta, ne farkeder ki, kötek kötektir " demek istiyorsan onu bilemem tabi.. İkinci sorunun cevabı Milan' mı acaba? Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 1700′lü yıllarda yaşayan İngiliz sirk çalışanı Thomas Wedders dünyanın en uzun burunlu insanı olduğu biliniyor. Efsaneye göre Wedders’ın burnu 19 santimetre… 19 cm'lik bu efsanenin yanında ülkemizde yaşanmış Rize’li Mehmet Özyürek gerçeği var. Özyürek’in burnunun uzunluğu 9 cm. 1997 ve 2000 yıllarında dünyanın uzun burun şampiyonasında iki kez üst üste en uzun burunlu seçildi. Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Morbezelye kardeşim, herşey tamam da Bruce Lee ile Chuck Norris alakasını kuramadım ben "İkisi de döver sonuçta, ne farkeder ki, kötek kötektir " demek istiyorsan onu bilemem tabi.. İkinci sorunun cevabı Milan' mı acaba? Dediğin gibi hepsi aynı bunların... İçlerinde en iyi silah kullanıp adam döven "Chuck Norris" diye düşünüp, havadan sudan nedenlerle oda eksik kalmasın diye görüntü verdik işte... Zlatan Ibrahimovic sorusu için İpucu Resimdeki giydiği formaydı... "Milan"... Sevgilerimle Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Türkiye de 2012 yılı nisan-mayıs aylarında 'okul sütü programı' kapsamında dağıtılan sütlerden öğrencilerin rahatsızlanması üzerine hükümet üyeleri, vali, kaymakam, il ve ilçe milli Eğitim kademelerinin üstün çaba ve fedakarlıkları sonucu sorunun sütte değil, psikolojik sıkıntılar yaşayan öğrencilerde olduğu anlaşıldı. Okul sütü temiz çıktı. Sorun Öğrencilerde.! *** Ayrıca bu gelişmeler sonrası saygın yöneticilerimizin bu tespitlerine "hadi oradan sizde.." diyerek karşı çıkanların akıllarını başlarına almasını sağlamak amacıyla, çok bilinen bir atasözü "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır öküzü değil.." olarak güncellenmesine karar alındı... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2012 1.200.000 sivrisinek aynı anda kan emmeye başlarsa ortalama bir insanın vücudundaki tüm kanı emebileceklerini biliyor muydunuz? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 1.200.000 sivrisinek aynı anda kan emmeye başlarsa ortalama bir insanın vücudundaki tüm kanı emebileceklerini biliyor muydunuz? Cibinlik alcam ben, fena oldum.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Cibinlik alcam ben, fena oldum.. Ben dün gece okur okumaz fenalaştığım için şu anda kataleptik haldeyim Cibinliği kestireceksen yaklaşık 3 metre, hazır alacaksan orta beden bir cibinlik rica edeyim sevabına Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Bu Radya'ya Aşağıdaki de sana benden hediye sevgili İnterlock... *** Bu benimki kimse sahiplenmesin yalnız ona göre... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Amanın Bir anda canlanıverdim nedense Hemen gidip kıvrılayım bari hediyeme..Yatayım püfür püfür..sivrisineksiz.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2012 Amanın Bir anda canlanıverdim nedense Hemen gidip kıvrılayım bari hediyeme..Yatayım püfür püfür..sivrisineksiz.. Uyurken yataktan yuvarlanıp havuza düşmede... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2012 Uyurken yataktan yuvarlanıp havuza düşmede... Düşsem de bişi olmaz ki...Kolluklarımla yatıyorum ben..Tedbirliyim Havuza düşer düşer çıkarım da, yine de gider yatarım cibinlikli, hediye yatacığıma Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 canım bi kolluk da ben aliim sene Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 canım bi kolluk da ben aliim sene Kolluk kuvveti..heh heh he..Gıcıksın.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 gülen yüs koysaydın keşke alıabilirim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 gülen yüs koysaydın keşke alıabilirim Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Kafası karma karışıktır İdris Naim Şahin'in şimdi... "Hükümetin karizmasını çizince "Susan dilsiz Şeytan" dediydi Baam! diye başbakan ona. Hüseyin Çelik'in bir kalemde silip giydirmeleri de cabası... Eee öte tarafta da Leman var! Redhack var! takla attırıyor insana " Tuhaf ama gerçek İşte! Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Tuhaf ama gerçek Mersin Defterdarlığı RedHack için Özel Albüm Düzenlemiş... http://mersindefterd...asp?Kategori=34 Hükümetin dikkatini çekerde sayfa içeriği değişir diye sayfada bulunanları alıntılayalım buraya en iyisi... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Nihayet!... Evet... Emniyetin, Tubitak'ın ve mit'in çok uzun, zorlu ve özverili çalışmaları sonrası sonunda hep merak edilen RedHack Ailesi'nin fotografı ele geçirildi... Tuhaf ama gerçek hayal kırıklığına uğradık. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Tuhaf ama gerçek! Liberal ekonomi RedHack'i kullanmaya başlamış!... Telif hakkı ödüyorlar mıdır acaba? ESAS... Önemli soru ŞU!... Pınar sunun sorumluları da RedHack'i desteklediler diye içeri alınan üniversite öğrencilerinin akıbetine uğrayacaklar mı acaba? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.