Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl hayir 3 dvd si bende var ama fazla sevmem ben Harry Potter yi seviyordum ikisi ayni anda ciktiginda turk dizilerine bakarsin?
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttu vallaha iki tencere dolma sardım iftarda çok kaçırdın tutmadı beni çok özledin
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttmadi desem ayip mi olur ? ama sadece fazla tanimadigim icin yaz bitti sonbahar basladi bile....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tutma mı hiç bana fal bakasın geldi tutma mi hic ( ben çok özledim de ) beni görmek ne güzel
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl Tuttu Ev ekmeğinin üstüne salça sürüp yemeği seversin(nerden geldiki şimdi aklıma )
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttu tutmasına ama tok karnına gitmedi çok güzel ev ekmeği yaparsın
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttu harika yaparım burnum uzuyorr sankim bir kahve yapsan da içsek ( tutmalı yani )
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttu bak yaptım..bütün foruma yeter falda şimdi gideceğimi söyleyeceksin
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl tuttu bak yaptım..bütün foruma yeter falda şimdi gideceğimi söyleyeceksin tutmadı kilitler kayıp hapissin radyasız bensiz diloşsuz sardunyamsız frozensiz gloriasız zeynepsiz minesiz .... olmaz ki en çok bensiz mütevaziyim ya
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl malesef doğru söylüyorsun,sizlersiz olmuyor arkamdan kilidi nasıl kaptırdım diye söyleneceksin
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl evet forumdakıler benı çok sevıyor(alttakı tuttu de yoksa yandın)
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 16 yıl evetforumdakıler benı çok sevıyor(alttakı tuttu de yoksa yandın) Zorla tuttu demek kaliyor gunun yagmurlu geciryor calismadin bir gunde
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl tuttu sabah 4 den beri uyanikim aslinda....... ozel bir kisiyi ozledin
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl birak ozeli burda insan dusmanini bile ozluyo seninde benim gibim karnin acikti
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 16 yıl tutuu saclarim uzun pasa diger askerler gibi kisa sacli olmami istemiyo fenerbahcelisin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.