Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl gelmediyse boşuna oruç tuttuk o zaman zaman farkı seni yoruyor ?
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl yine basladin bilmedigim kelimeleri kullanmaya bilmem belki tuttu belki tutmadi korkunc filim seversin
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl evet benim burda iftara daha coooooooooookkkkk saat ver ve amerikan ailem grill yapcaklar unutmuslar oruc tutacagimi tv de hic birsey yok.....
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl kitap oku madem seviyorsun yada ürkünç bir film seyret.. yoksa netten indir ama herşeyi benden bekleme sende biraz bişeyler üret
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl korkunc filim baktim, kitap da okudum hatta disarda gezdim simdi de burdayim basketball bakmasini seversin
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl oynamasını da severim... sen sadece bakmasını seviyorsun değil mi
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl genelde evet arada da oynarim ama maci basketball dan daha con seviyorsun
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl küçükken yapmış olduğum bazı cerrahi operasyonlar yok değil hani, kertenkele, kurbağa efendime söyleyeyim tavuk, kedi vs ama değilim aristokratsın ?
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl evet en sevdigim filmlerden biridir ne kadar baksamda bikmam.... sende nasildi film?
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 16 yıl eh fena sayılmaz.. yüzüklerin efendisi en sevdiğim film ya senin ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.