Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 17 yıl Bende sana gelmeyi düşünüyordum sanırım ertelemem lasım yada gelirken ben pissa alayım bari en büyüğünden
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 17 yıl Gecen amerikan aileye hayatim'da ilk defa lahmacun yaptim yesinler diye Allah'a sukur yasiyorlar halen bocekler'den kormazsin ama tiskinirsin
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 17 yıl Efferim sana tutturdun Şu luciyle otursakta bi kahve içsek diye düşünüp duruyorsun
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 17 yıl tutmadı atıyom işte değişmeyen günlerden ve sorumluluklardan bıkkınsın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 17 yıl yuk çok farklı bi gündü bu ara bayağı bir hareket var sıcaktan buharlaşmak üzeresin
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2008 17 yıl Sadece pazarları sevmiyom Turkcell'in tavuğunu sote yapmak istiyosun...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 17 yıl nayır nolamaz.. tutmadı .... açsın... önüne çiğ et koysalar yiyebilirsin...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 17 yıl tutmadi demin zaten yedim aslinda isini hal etmelizin ama forumda takili kaldin
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 17 yıl tuttu yaw nası bildinn.. çok fazla gecikti ve sen beklemekten bıktın..
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 17 yıl tutmadi biraz obur turlu oldu..... gece yatarken muzik le uyursun
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl tutmadı zaten ısteyım(aslında stajdayım ) bırazdan kacarım sen dahıl toplam 4 kardessınız...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl bılemedın sımdı tatıldeyım ben mezara kadar degıl ama pazara kadar sımdı muzık dınlıyosun
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 17 yıl ohhhhhhhhhhh ne guzel sana ozaman iyi tatiller tutmadi TV bakiyorum. canin erki istiyor. yesil ve eksi olandan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.