Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl Sedelina soruyu unutmuş.... Fazla kitap okumayı sefmiyorsun.....
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl normalde tutmadı fazla dedıgın ıcın tuttu hıc asker olmayı dusundun mu?
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 17 yıl tutmadı...evde oldugumda kullanırım.cevrım dısı gorunurum genelde... su ana kadar hıc erzuruma gelmedın:)
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2008 17 yıl Hımmm bende öyle kulanıyım Tuttu gelmedim.... Sende benim bulundugum yeye gelmedin
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 17 yıl tuttu cevrım dısı gorundugun ıcın bazen arkadasların tarafından uyarıldın.sana kızdılar....
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 17 yıl tuttu hemde nasıl tuttu:) su anda bır sınava hazırlanıyorsun. ve bazı tereddutlerın var...
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 17 yıl tutmadı yorgunum sadece... bır magazada personel olarak calısıyorsun?
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 17 yıl eh ıste.... gunun cogu zamanını dısarda gecırıyorsun... Nerdee..tutmadı Bursercan..''Efendi'' bırakmıyor ki..150 metre ötem plaj, hava günlük güneşlik..Bunun başından kurtulamıyoruz ki..Hacklenmeden de kurtuluş yok gibi görünüyor.Baka baka kafam monitöre benzedi zaten. Aşağıdaki , kokoreçe bayılıyosun...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 17 yıl bıkere yedım harıkaydı bıdaha yeme cesaretım yok sendemı askerdesın
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 17 yıl yok daha okuyorum.bu sene ınsallah mezun oluyorum:) yasadıgın memleketten hıc sıkılıp kacmak ıstedın mı?hangı sehrı secerdın oyle bır durumda ?
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 17 yıl Sıkıldım bunaldım ...hımmm şehir degil ama tatil kasabası seçerdim Ya sen?
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl ya ben ben yaşadığım yer dışında nefes alamam herhalde... başka olmak isterdin ?
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Çıksss başka olmak istemesdim....... yabancı yerler seni mutsus ediyoo..
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl çıkssss, gezmeyi severim ama yaşamak konusu ayrı hep dövüş sanatlarına merakın vardı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.