Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 İyiki bazı kimseler evrimci olarak kalıyor ve kalmış... 10 üzeri 10 üzeri 123 sayısına matematiksel olarak ulaşabilecek alt yapın var mı yok mu Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Tartışmalarda mantık kullanılmazsa, söylenilenler somutluklarla örtüşmezse, ömrünün uzun olmayacağını diğer iletide bir arkadaşa bugün söyledim. Sebebi bundan dır. Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Buraya şöylede yazılabilir; "EVRİM VE ATEZİM ELDEN GİDİYOR"... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 doru olaylari girift noktalarindan yakalamak lazim ... bicok arkadasi goruyorum; direk tesvik etmeye yonelik hareket ediyorlar bole olmaz ; antipati meydana gelir bole yaparlarsa once zihniyeti elestirmek lazim : )) Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Buraya şöylede yazılabilir; "EVRİM VE ATEZİM ELDEN GİDİYOR"... Dostum birdaha not etmek gerekirse Darvinin evrim ağacı İslamı doğrular gibi... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Buraya şöylede yazılabilir; "EVRİM VE ATEZİM ELDEN GİDİYOR"... coktan gitti durumu muhafazaya calisiyorlar ama zeminin tozu kaldi onu da bi supurmak lazim geliyor Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 hocam boyundan büyük rakamlara kalkışmasana sen yaa kendine bunu neden yapıyorsun, sessiz sessiz namazını kılıp duanı etsene sen neyine senin bilimsel kuramlarla ilgili tartışmak yahu 10 üzeri 10 üzeri 123 müş Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Farketmez,ha kurbağa,ha tavuk,nasıl olsa akrabayız... Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 hocam boyundan büyük rakamlara kalkışmasana sen yaa kendine bunu neden yapıyorsun, sessiz sessiz namazını kılıp duanı etsene sen neyine senin bilimsel kuramlarla ilgili tartışmak yahu 10 üzeri 10 üzeri 123 müş Bende diyorumki 10 üzeri 10=123 yapmaz tamam da.Neden yapmaz 10 + 1 =11 10+ 2=12 yapar...Bu tesadüf değildir bu matematik sistemini kurulmuş birşeydir..Dünyaya'nın yaratılışından beri vardı biz insanlar bulduk... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Bende diyorumki 10 üzeri 10=123 yapmaz tamam da.Neden yapmaz 10 + 1 =11 10+ 2=12 yapar...Bu tesadüf değildir bu matematik sistemini kurulmuş birşeydir..Dünyaya'nın yaratılışından beri vardı biz insanlar bulduk... 10 üzeri 10 üzeri = 123 değil yahu. senin üstad bir ihtimal hesabından bahsediyor. söz konusu ihtimal 10 üstü 10 üstü 123'te bir olarak hesaplanmış da onu diyor yani. ben de hesapla bakalım görelim deyince her zamanki gibi demagojiye başlayıp karikatürler falan yayınlanmaya başlandı. bir de bir tavuk diye tutturdu o nedir bilmiyorum neyse işte öyle yani... Alıntı
Φ sarıgöl Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 10 üzeri 10 üzeri = 123 değil yahu. senin üstad bir ihtimal hesabından bahsediyor. söz konusu ihtimal 10 üstü 10 üstü 123'te bir olarak hesaplanmış da onu diyor yani. ben de hesapla bakalım görelim deyince her zamanki gibi demagojiye başlayıp karikatürler falan yayınlanmaya başlandı. bir de bir tavuk diye tutturdu o nedir bilmiyorum neyse işte öyle yani... Ünlü İngiliz matematikçi Prof. Roger Penrose bize hayat imkanı veren böyle bir evrenin tesadüfen oluşabilme ihtimalini hesaplamıştır. Daha bunu bile anlayamamış bizim evrimcilerimiz, Tesadüf matematiksel bir terimdir ve Penrose tesadüf ihtimalinin imkansızlığını matematiksel olarakta ortaya koymuştur.Büyük patlamayla canlılık için uygun bir ortamın oluşma olasılığını 10 üzeri 10 üzeri 123′te bir ihtimal olarak hesaplamıştır. Yani sıfır ihtimal bile sayılamayacak bir durum yaratıyor bu sayı, Nasıl ama... Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Klasik sarıgöl muhabbeti başlamış... bir sürü alıntı ile herkesin kafasını karıştırıp (kendince) sonra da sizleri tartışma bilmemekle suçlamaya çalışcaktır... Bütün başlıklarda yaptığı bu ... Allahı kim yaratmış, kimdir bu Allah sorularıda orada duruyor ama... Offffffffff offffffffff Allah ezelidir..Bu sözün anlamını öğrenmek yeterli olacaktır...Allah tek bir İlahtır...Soru mu sormak istiyorsun...Dilinle söyle Allah'a...Git yalnız kalacağın biryere Onunla konuş... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Arkadaşlar, Küçük bir uyarı bazı iletilerdeki kişiselleştirmeleri temizledim... devam etmek istiyorsanız kişiselleştirmeden uzak durmanız gerekiyor. Konuya angaje olmanız sizin açınızdan yararlı olacaktır... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.