Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Hahahahaahaha Son zamanlarda en çok güldüğüm karikatür ve tabii en çok kullandığım iki kelime: Tişikkirler Sipirmin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 gloria, hep geriden geliyorsun bak. ben görmeden önce yakalaman ve burada paylaşman lazım. bu aralar seni hiç beğenmiyorum. daha çok çalış. böyle olmaz! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Yaaaaa ama bunu ben görmüştüm ve buraya eklemiştim bugün... Sen eklememiştin Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 sipirmin ölmüüşşş... alıştıra alıştıra söylemek lazım evet... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 ayyy bunu biliyordum hahahahaha Bak Stalkes haberin ola; Sipirmin elmeş (Gülmemeliyim ) Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2012 ayyy bunu biliyordum hahahahaha Bak Stalkes haberin ola; Sipirmin elmeş (Gülmemeliyim ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.