Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Çılgın, Aptal, Aşk - Crazy, Stupid, Love (2011) Glenn Ficarra ve John Requa'nın yönettiği ve Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore ile Emma Stone'nin oynadığı “Çılgın, Aptal, Aşk (Crazy, Stupid, Love)” sizi o kadar güldürecek ki fenalık geçirme riskini göze almanızı tavsiye ediyorum. 40 yaşlarında tutucu bir adam olan Cal Weaver'ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı ve karısı vardır. Yaşamı çok düzenli çok iyi biri işi ev yaşamı ve çocuklara sahip olmakla birlikte eşi Emily'nin kendisini aldattığını ve boşanmak istediğini öğrendiğinde mükemmel hayatı hızla dağılacaktır. Cal evden ayrılacak ve bekar yaşama geçerken başından geçen olaylara tanık olacaksınız ve filmin sonundaki sürprize hazır olmanızı tavsiye ediyorum. Kaçırmayın mutlaka izleyin. Özellike Steve Carell ve benim favorim olan Ryan Gosling dikkat. Oyuncular: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Analeigh Tipton, Jonah Bobo, Joey King, Liza Lapira Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa When Cal Weaver (Steve Carell) discovers that his wife (Julianne Moore) wants to end their marriage, he reluctantly faces the unwelcome prospect of single life with the counsel of the younger and smoother super-bachelor Jacob Palmer (Ryan Gosling). Meanwhile, Cal's adolescent son, Robbie (Jonah Bobo), has formed an unquenchable crush on his 17-year-old babysitter (Analeigh Tipton) -- but is she more interested in Robbie's recently unwed father? Cast: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Analeigh Tipton, Jonah Bobo, Joey King, Liza Lapira Director: Glenn Ficarra, John Requa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 Bu filmi çok merak ediyordum. Sen de beğendiğine göre artık bütün onaylardan geçmiştir demek ki... En kısa sürede izleyip fikrimi buraya şey etcem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2011 Bu akşam sinemada izledim...Böyle bir film izlemeye epeydir ihtiyacım vardı Çok güleceğiniz garanti, ama gözleriniz de dolacak büyük ihtimalle Yanlız keşke daha az yorgun bir günümde gitseydim, kaçırdığım bazı sahneler oldu, çünkü hayatımda ilk kez kısa aralıklarla sinemada uyukladım... ama bunun kesinlikle filmle alakası yok.Yaşlanıyorum galiba... İzleyin diyorum başka birşeyde demiyorum Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2011 Bu akşam sinemada izledim...Böyle bir film izlemeye epeydir ihtiyacım vardı Çok güleceğiniz garanti, ama gözleriniz de dolacak büyük ihtimalle Yanlız keşke daha az yorgun bir günümde gitseydim, kaçırdığım bazı sahneler oldu, çünkü hayatımda ilk kez kısa aralıklarla sinemada uyukladım... ama bunun kesinlikle filmle alakası yok.Yaşlanıyorum galiba... İzleyin diyorum başka birşeyde demiyorum Yaşlanmak mı? Hadi Canım sende... Yorugunsundur, yorgun... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Bunu cok izlemek istiyordum ama sinemaya gidemiyoruz Video on demand'a gelmistir diye dusunuyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 İzledim geçenlerde, beğendim, güldüm de cidden. Fakat sanırım erkekler biraz daha fazla seviyor bu filmi... Hangover tarzı bir erkek filmi aslında Yanılıyor muyum? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Aslında ben bu filmi Steve Carell'in karısı (Julianne Moore) yüzünden sevdim, çünkü çoğunlukla filmler erkeğin kadını aldatması üzerine kuruludur bu film kadının erkeği aldatması üzerine kurulmuş Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Hangover'dan sonra güldüğüm ilk film... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 it's like you're photoshopped )) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.