Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çılgın, Aptal, Aşk - Crazy, Stupid, Love (2011)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Çılgın, Aptal, Aşk - Crazy, Stupid, Love (2011)

Glenn Ficarra ve John Requa'nın yönettiği ve Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore ile Emma Stone'nin oynadığı “Çılgın, Aptal, Aşk (Crazy, Stupid, Love)” sizi o kadar güldürecek ki fenalık geçirme riskini göze almanızı tavsiye ediyorum. 40 yaşlarında tutucu bir adam olan Cal Weaver'ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı ve karısı vardır. Yaşamı çok düzenli çok iyi biri işi ev yaşamı ve çocuklara sahip olmakla birlikte eşi Emily'nin kendisini aldattığını ve boşanmak istediğini öğrendiğinde mükemmel hayatı hızla dağılacaktır. Cal evden ayrılacak ve bekar yaşama geçerken başından geçen olaylara tanık olacaksınız ve filmin sonundaki sürprize hazır olmanızı tavsiye ediyorum. Kaçırmayın mutlaka izleyin. Özellike Steve Carell ve benim favorim olan Ryan Gosling dikkat.

Oyuncular: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Analeigh Tipton, Jonah Bobo, Joey King, Liza Lapira

Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa

post-2-0-42376300-1318301266_thumb.jpg post-2-0-73435600-1318301316_thumb.jpg

When Cal Weaver (Steve Carell) discovers that his wife (Julianne Moore) wants to end their marriage, he reluctantly faces the unwelcome prospect of single life with the counsel of the younger and smoother super-bachelor Jacob Palmer (Ryan Gosling). Meanwhile, Cal's adolescent son, Robbie (Jonah Bobo), has formed an unquenchable crush on his 17-year-old babysitter (Analeigh Tipton) -- but is she more interested in Robbie's recently unwed father?

Cast: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Analeigh Tipton, Jonah Bobo, Joey King, Liza Lapira

Director: Glenn Ficarra, John Requa

Gönderi tarihi:

Bu filmi çok merak ediyordum. Sen de beğendiğine göre artık bütün onaylardan geçmiştir demek ki... En kısa sürede izleyip fikrimi buraya şey etcem :)

Gönderi tarihi:

Bu akşam sinemada izledim...Böyle bir film izlemeye epeydir ihtiyacım vardı :) Çok güleceğiniz garanti, ama gözleriniz de dolacak büyük ihtimalle

Yanlız keşke daha az yorgun bir günümde gitseydim, kaçırdığım bazı sahneler oldu, çünkü hayatımda ilk kez kısa aralıklarla sinemada uyukladım...:blushing: ama bunun kesinlikle filmle alakası yok.Yaşlanıyorum galiba...:unsure:

İzleyin diyorum başka birşeyde demiyorum :)

Gönderi tarihi:

Bu akşam sinemada izledim...Böyle bir film izlemeye epeydir ihtiyacım vardı :) Çok güleceğiniz garanti, ama gözleriniz de dolacak büyük ihtimalle

Yanlız keşke daha az yorgun bir günümde gitseydim, kaçırdığım bazı sahneler oldu, çünkü hayatımda ilk kez kısa aralıklarla sinemada uyukladım...:blushing: ama bunun kesinlikle filmle alakası yok.Yaşlanıyorum galiba...:unsure:

İzleyin diyorum başka birşeyde demiyorum :)

Yaşlanmak mı? Hadi Canım sende... Yorugunsundur, yorgun...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bunu cok izlemek istiyordum ama sinemaya gidemiyoruz unsure.png

Video on demand'a gelmistir diye dusunuyorum.

Gönderi tarihi:

İzledim geçenlerde, beğendim, güldüm de cidden. Fakat sanırım erkekler biraz daha fazla seviyor bu filmi... Hangover tarzı bir erkek filmi aslında :) Yanılıyor muyum?

• Admin
Gönderi tarihi:

Aslında ben bu filmi Steve Carell'in karısı (Julianne Moore) yüzünden sevdim, çünkü çoğunlukla filmler erkeğin kadını aldatması üzerine kuruludur bu film kadının erkeği aldatması üzerine kurulmuş wink.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.