Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 taylan bey,1.evet hiç hoşuma gitmedi. 2.bendeki repertuarın bir de TRT arşivinde olduğunu adınız gibi bidiğiniz kanaatindeyim... 3.meendis olmanız hasebiyle lise yıllarınızı edebiyattan ve dolayısiyle, kinaye,teşbih-i beliğ,hüsn-ü talil gibi söz sanatlarımızdan bihaber geçirdiğiniz göz önünde bulundurulunca kabul edilebilir bi çıkış olmuş bu... interlock,(bak herhangibir sevda sıfatı yok farkettiysen...) 1.ayıp ama 2.ayıp yani... Nazan Hanım, 1.farkındayım. 2.Sarah Brightman da dahil olmak üzere. 3.Uysa da çıktım, uymasa da çıktım netekim. interlock, farkettiysen bende de yok. 1.hiç de bile. 2.hiç de bile. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 ..ki onlar; teşhir ederler ve kanıtlarlar; hoş bir çekingenlik içerisinde ve fakat alaycı küçümsemeler ile.. denerler! kindar tefeci Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 bir sorunun yanıtını bulduğumuzu sandıysak ne zaman, içimizden biri çözüverdi duvardaki eski Çin perdesinin ipini, ve açılan perde gösterdi bize bir sıra üzerinde oturmuş olan kuşkucu adamı. Bertold Brecht Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 sonda salmış oynar fasulyenin kabuklarıyla meksikalı şualarından sakınır parla-bıcık şeylerin de eğer sombrerosunu dizine doğru kimyonu elbet cebindedir esasında önemsiz şeylerdir ve havayla oynamaktır bilirim ama salmış işte sondasını bataklığın dibine ta ötesine hani ötesine söz konusu olan benim çekingenliğim ise senin fiyatları düşürme fikrine katılmamaklığımdandır olsun uslu oturabilirim bekleyebilirim tek ki kerterizde hata olmasın ok yaydan çıktığında Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Şüphesiz ki iman ettikten sonra inkâr eden sonra da inkârda ileri gidenlerin tevbeleri asla kabul edilmeyecektir. İşte ....... onlardır. ... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 bana dönek demiş zat'ın birisi açığım neymiş sor hele hele eli çatlamamış insan eziği sen bizim köylerden geç hele hele... köylüden yanadır toprak görmemiş viskiden gayriye dudak sürmemiş ömür boyu serçe bile vurmamış beni vuracakmış bak şuna hele... bir yığın kitabı! yığmış önüne sinek konsa korkar, tatlı canına. bilgisayarını almış yanına pehlivanlık taslar gör hele hele... yiğittir, ölüsü olimpos'ta kalan. yiğittir, yiğidin öcünü alan. ezikten yiğit olur mu ordu yıkacakmış bak hele hele... bendenizin önü sonu ayandır anlayana benim sözüm beyandır senden korkan Adem, senden beterdir gel de beni bir vur hele hele... çakma Mahsuni Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 ama Taylan Beyciim, Böyle Lapin gibi her mevzuya atlamasanız... Çekirgemle aramda parazit yapmasanız, Sırf olinposta yarenlik ettik diye her yerde ifşa etmeseniz, Zebercetim topla tası tarağı karı gibi zırlamak hangi yiğidin harcı? İnterlokum korkma canım son ileti sana yazıldı, Bi apranax alsam geçer mi? Has be has zebercet... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Mesaj alınmış, anlaşılmıştır. Şahsınıza yazılmış son mesajdır. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 bana dönek demiş zat'ın birisiaçığım neymiş sor hele hele eli çatlamamış insan eziği sen bizim köylerden geç hele hele... köylüden yanadır toprak görmemiş viskiden gayriye dudak sürmemiş ömür boyu serçe bile vurmamış beni vuracakmış bak şuna hele... bir yığın kitabı! yığmış önüne sinek konsa korkar, tatlı canına. bilgisayarını almış yanına pehlivanlık taslar gör hele hele... yiğittir, ölüsü olimpos'ta kalan. yiğittir, yiğidin öcünü alan. ezikten yiğit olur mu ordu yıkacakmış bak hele hele... bendenizin önü sonu ayandır anlayana benim sözüm beyandır senden korkan Adem, senden beterdir gel de beni bir vur hele hele... çakma Mahsuni Orjinali. Meraklısına. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 umman'da yüksek köşklerin bahçelerinde rengareng giysisiyle tavus yuvasal sesler çıkartır güneşin doğmasını beklerken orpheus incinme yavuklum! sahara'da tanık anlamların nüanslarında gölgelik ararken bir vokalle yaralar seni apaçık işte ve şu anda ve cern'de çözmeye çalışıyorlar aramızdaki görünmeyen bağı güneşin çocukları bu bir yorum fakat aşk için yer altına inmeye gerek varmı idi bilmiyorum büyük bir hız ile çatpıştığımızdan beri seninle ne akıl kaldı bende ne yaşamak için ihtiyacım güneş'e öylesine kamaştı ki gözlerim gölgelerdeyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 büyük bir hız ile çatpıştığımızdan beri seninle ne akıl kaldı bende ne yaşamak için ihtiyacım güneş'e öylesine kamaştı ki gözlerim gölgelerdeyim hayran kaldım ne dıyeyım,şu anlatışına... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 hayran kaldım ne dıyeyım,şu anlatışına... Yalnız değilsin emin ol. Ben hayran değilsem, senden benden başka biri vardır mutlaka. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 sevda yükselir semanın ipeksiliğinde pırıltıların ve saydam çiçeklerde rayihaların nefesinden esen sevinçle geliverir bahar aniden doluşur yelkenlerime sevda alice'in aynasında ve fildişi saydamlığında su'ya dile-dileklerini .. kabul edersen eğer bu dizeler sana arkadaş! teşekkür ederim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 ASLINDA HEPSİ BİR "G" MAHSULÜDÜR.. Gece vardiyası bir şose üzerinde absorbe edilen spesifik radyasyonun "arpa" dolayısı ile sevdirilmesi işlemi olabilir. Aksakallı ihtiyar adam bir boz cisim buldu. Belki tortulu koyu bir mahlûl idi. Ciddi ya da tehkikeli olabilicek sulusepken sağnağı altında süreci hızlandırmak istemiş olabilicektir..kim bilebilir?..cekmidir? Ancak yerçekimi/gravitasyon bu noktada doğru hesaplanmalıydı..lanmamıştır..öyle anlaşılmaktadır.. "Vites gürültü yapıyordu!." -Bir sebebtir. "Üç vardiya çalışıyordum..Zabah 8'e gadder anam ağladı..uykusuzum..felân.." -da bir sebebtir. "Hortum irtibatı bozukmuş..conta sızdırmış.. salamastram bile yok..annıyonmu.." -da Hamaset bir causalite problemidir.. Kardişim, ööle torbıya bi göz atıp sona da bayramlıkları geyip, ortaya çıkıp; "Been biir BUZULBİLİM uzmanısıyım..Siiz avam bi makulesiz..tiz kelleniz vurula!." ..teraneleri ilen kaçıp-HÖRGÜÇLÜKAYA'da tatil yapmaa gidemessüz..yimeyiz..eferin bise.. uyanıkızdır.. Son verirkene, makalemizin (makuleyiz ya!) konu ve ambiyansına uygun olabilicek bir özlü şiirmiz ile son veririm.. benim üç balığım var su dibinde yem arar Ooy lay lay ooy lay lay iki tanesi esmer suyun dibinde gezer Ooy lay lay ooy lay lay bir tanesi kırmızı havuzun güzel kızı vaay lay lay vaay lay lay Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 gözüme ilisdin az önce, sonradan yok olusun neden yazilan bir yazi, engel olmamali yazmak istedigine sen anladin beni... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 sevda yükselir semanın ipeksiliğinde pırıltıların ve saydam çiçeklerde rayihaların nefesinden esen sevinçle geliverir bahar aniden doluşur yelkenlerime sevda alice'in aynasında ve fildişi saydamlığında su'ya dile-dileklerini .. kabul edersen eğer bu dizeler sana arkadaş! teşekkür ederim.. Öpsem uyanır mısın? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 ne güzel anılarımda yoksun yüzün yok ne güzel ne güzel yoksun umutlarımda biçimin yok ne güzel sözlerin var ne güzel Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Ey Gökyüzü'nün Elçisi Sen usananlara bakma, atını sıçratadur, oynatadur! Ne mutludur o Türk ki savaşa girişir, dayanır atını ateşlerle dolu hendeğe bile sürer, ateşler dolu hendekten bile sıçratır. Atını öyle sürer, öyle şahlandırır ki gökyüzüne çıkmaya kalkışır. Ne kimseyi görür, ne kimsenin hasetine bakar. Her şeyden gözünü yummuştur; ateş gibi kuruyu da yakmıştır, yaşı da. Yaptığı işten bir pişmanlık duyar ve bu pişmanlık ona bir ayıp olursa o, önce pişmanlığa ateş salar, yakıp-yandırır. Zaten adam, bir işte ayak diredi mi, hiç yoktan pişmanlık meydana gelmez ki! Mevlânâ Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 ne güzel! görüşe gelmekte instrument of torture ki sağlığına kadeh kaldırmaktayım o hep güvende olsun yeter ki sessiz çalgım ile ben dualardayım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2011 ÇIK BALKONA GIULIETTA.. züppe papağan yüzünden istiridyeler yok oldu süpürgesine binmişti püf noktasında işin geyik uçuşmaktaydı dereciğinin mu'nis dalgalarında mebguz babyship celebration plate-formunda ansımak maadâ söyler sinekliğin ger-çekliğini söyler de ne fark eder ebu-ca'fer kontluğunda yalabık kara in kumsallarında nümayiş iktidarı tiraje renkler sundum ama gör ki ayak altında cennete yüzüyor nilî gökyüzünde nuhun gemisi zaman kübik ağılda tufan koş gel can'ım-pâresi Alıntı
Φ ankaranakliyat2 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 teşekkürler. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2011 TNT ÜRETİYORUM EKSİK BİLGİYLE.. aure ole geçersiz boşlukta kukla parola parole le ..aurora ole aksiyon figürler ..meli olmalıyım anısında hem kanısında sakın zannetme le ..aurora ole şekillendirme tepki ve olayların gelişimi sap sayısal desenli süslemeli öyle le ..aurora ole -oynaşma ..naşma yanıma gir koynuma kaçalım başbaşa- çok karma şık-tip fotoğraf klişesi ışıklar saçan obje aure ole le ..ourora ole Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2011 I FOUND MY NUT İN PC.. şebboy vadisinde çalışıyordu bir grup person kampanya vakti işler olumlu gidiyorken fakat yoruma dayalı bir savaş başlattı üç fraksiyon şasi kablosuna egemen olan güçler goblende yeniden düzenletmek istedi işi-işletmeleri de çağırdı turnede olan ceo-sunu ama o nerede? ileri-uç bölgesinden trojanı ile şehre girdi ros hedefte sinyallere yanıt verecek göndermeci akıbeti PC boncuk boncuk titreşimli reklâmlar iki venter ateş hattında siniri bozan vizyonlar bir harac mercedesim var ve extrem orientim tebaide yaşamış-lığımdan geliyor asabiyetim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2011 bu işler taklid işler dar-ı dışarıda olan işler analog hâbi işler herkeş bi elma bulmuş ha babam dişler -tionunu da al git örneksel bir operasyonla- hendekte bir har-guş uyuyordu niçün? bikoz; uyarılmış radyasyonun emisyon hacmi etkisi altında yuvallanmıştı o çukura da ondandı bazen onbirden de olabilicektir sormayın soruşturmayın new argümanlar yaratmayın/ız yeniden yapılandırma teknikleri kurslarına gitmeden örtmenim efendim'den geçer not istihsal etmeden sübvansiyon almadan -dahi sehven code dekotlamadan- o beyazcık lapin bu işlere kalkınca taklid işlere dar-ı dışarıda olan işlere analog-kösnül işlere esti bir garip rûz-i gâr itekleyiverdi 11. levhanın dibini gümbürdetti de reaktörü yayıldı etrafa imaging luminate illuminate ah! gidinin tezhibçi tavşanı başıma gelenlerin sebebi tavşanı "ah evlâdım! anan olmasaydı hayatımda.. ben ne böyük böyük şileplere.. hattam transatlantiklere.. -belkim de uzay şiplerine- captain olurdum.. ah ki vah! alack! hüngür yane .." işin burasında güncelliyelim; işi şöhretli ve marka kişilere gençlik ikonlarına- ikoncan'lara- uzmanlara ve yetkililere ihtiyar hey'etlerine soralım öğrenim engelli soyut laser diode'larımıza soralım morgenmada davet edelim maznundan ifade alalım istintak yapalım müstantık olalım defacto mantık ilen türküler söyliyelim temyize başvuralım imitasyon lakırdılar edelim "ey müstantik müstantik piştovumu ver bana o vefasız yüzünden i'dam verdiler şahsıma kelepçeler kolumda çar-ü şenbih solumda ah küllüm oldum yâr yolunda" ta-ta.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2011 müstantik'e.. taktım mı ne? up-to-date strike sebebimdir.. bilesüz! ve işte bu causal vaz-i yed kapsamında arzederim; "nöbet rotasyonumda başıbozuk waves var muhtemelen ülserim dişlerimde çürük var ne ben manevra istasyonumda müfad ettim ne bios şifresini kırmaya muvaffak olabildim of aman aman amman hoş dilli başında yazması kandilli çürüttüm otuziki mendili bulamadım o özel yârin dengini.." post-script türkümüz; ey müstantik müstantik! passwordumu ver bana bir vefasız uğruna da düştüm meş'um zındana.. ah! hamas oldum yâr yoluna.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.