Φ ruLet Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 way eLaman yaşıyorsun halen senı gormek ne guzel bırazda benden bahs et ne olcak benım sonum :s bir kız sevdım aldattı bı yurt dışı yapdım vizem bittii Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 *Canım ve Kadim Fan'ım, ruLet!.. -Hoş geldin..Dertli mi geldin?.. -Çocuum!.. Senin derdin saçlarında, unuttun mu evlâdım? -Tavsiyelerimi dinleyip, tatbik etse idin, şincik hem perçemli saçların olurdu ve hem de vizen neyin tükenmezdi.. *Neyse işimize bakalım..Senin sorunların koley ya.. Dolaşı ver de çevreyi bi bak..Sonra konuşuruz.. *Tekrar hoş geldin ve beni sevindirdin.. Ara vermeyelim, sık sık görüşelim.. korkusuz Fanım..ruLet'im.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 *İşlerin tuhaf gittiği anlaşılıyor..Yabansı! Issız bir çöl belki.. -Jacinto, yanan zürafa'nın yanı başında iken, Eyfel..eyfel! çığırırdı..Efsane ve simgelerin yanı başında iken.. -Kuşkusuz, olay basına ve televizyona yansımadı.. Hayatın uyku ve Aşk'ın da ru'ya olduğunu kabul ile, akl'ın-illetini düşünmesi... -Rüzgâr doğunun renklerine hâmile iken, sen resmeyle şemail yollarındasın da hayırlara vesiledir diyelim-gitsin işte!.. Gara Amat galdırdı dabanı Gocaellez oğlu savurdu köpeni Sana derim gızılgaya'nın kebeni Güzeller geçti mi burdan? -Sağbeğenili egemen Olağandışı asa-yılan ikileminde cippara cuppa -Büyük Ayı'nın mezar'ında ve Nuh'un gemisine yakın bir yerde!.. -Alçak frekanstan ses ve görüntülü yayınlar şebikesi!.. **Hey! Sen!.. Var eyle-söyle kösnül mısra'larını da hele goley geesin... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 La bunLarı gec sana dıom vızem bıttı Kanka Sevdıgım de ALdattı yaşamam için geçerli beş on neden SöyLe:D Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 İnterlokum, tekke seni bekler Nicedir yoksun meydan Er bekler, İmam hazır cemaat bekler, Öğleyin ter olmuş lokum bekler Benim bu başım sıcağın ortasında.. bozan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 İki üstadı bir sayfada görmek ne güzel.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Ey dost uğramadın aylar oldu, Gelmeyeli nica HAM'lar oldu, Yandık hasretinle günler doldu, İntelockum sana ne oldu ? bozan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Abi nedir sende bu yetenek Varmı ardında bir itenek Hem ustasın hem alim Birde mani yazarsın demek.. Sevgili Bozan abi forumumuzda atışma topici mevcuttur bekleriz.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Dergah-ı mevlevide sordum, döne döne pervane oldu dediler.. Dergah-ı imamiyeye sordum, Gaybubete erdi dediler, Şeyh-i Kalenderiye sordum, içe içe serhoş oldu dediler.., Halvetilere sordurdum, çilehanede yitti dediler.. Karlx'e sordum, Abi vallahi benim kafeye delmedi dedi... Ey Şemsim, Ey mahım, Ey İnterlokun nerdesin ya huuuu Bozan Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Dergah-ı ruhuyide.. Belki rücu etti mevlaya.. Belkide muhyittinin kahvede.. Hala zar atar tavlaya... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 *mûsâ; -"olması gereken nokta"..da idi.. -iletişim sağlanmıştı.. -"özel frekans kat'ı açıktı ve -görüşmeyi bozacak karıştırıcı tek bir parazit bulunmuyordu.. -istediği bilgiler geliyordu.. -"gerektiği zaman ve gereken soru"..yu -sorduğunda, "cevab"..ı net ve tek..alıyordu.. mûsâ; -tüm sorunlarını, yavaşça ve fakat güvenli bir tarz-da "çözüyordu." -tüm "gen"..leri yenilendi.. -göz'ü net görüyor, -kulak'ları net duyuyordu.. -ulaştığı; "kevser"..id'i.. -"ihram"..a girdi.. -"barış".. sağlanmıştı.. -"mütareke"..yapılmıştı.. ..ve.. "görev"..e çağırıldı! ...... "tavaf" -tamamlandığında, görüldü ki, bir takım "fahir"..ler, "tahrif"..e dönmüşler! ...... *yemin olsun ki! -o'nlar için hazırlanan "ortam" "gaşiye"..dir! -gaşiye; ve "genel bir tasarım"..dır! -sebeb; "tevbe"..tutmamıştır! -tufan ve etkilediği "umman"..ile, "yemm"..in "yüce titreşim"..leri, yakıcı sıcaklıkta ve "irin" içeren "girdibâd"..ları ile.. "mübalaga'lı zulmet manzaraları" oluşturmuştur..artık.. -perde! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 İnterlokum, tekke seni bekler Nicedir yoksun meydan Er bekler, İmam hazır cemaat bekler, Öğleyin ter olmuş lokum bekler Benim bu başım sıcağın ortasında.. bozan Ey dost uğramadın aylar oldu, Gelmeyeli nica HAM'lar oldu, Yandık hasretinle günler doldu, İntelockum sana ne oldu ? bozan Abi nedir sende bu yetenek Varmı ardında bir itenek Hem ustasın hem alim Birde mani yazarsın demek.. Sevgili Bozan abi forumumuzda atışma topici mevcuttur bekleriz.. Dergah-ı ruhuyide.. Belki rücu etti mevlaya.. Belkide muhyittinin kahvede.. Hala zar atar tavlaya... Süpersiniz ya çok güzel sedat sendede ne hünerler varmış ya yazan ellerinize sağlık Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 **Târik; -Vesvese! -gecenin karanlığında/ıssız bir yerde/ yabancı bir muhitte/bulutlu-sıkıntılı havalarda.. ..gizli korkuları uyandırıcı vesileler ile gelir.. -toplumsal kaygı/terör/tereddüd/tahrik..ve.. ..vicdan üzüntüleri.. *bir boyut mes'elesi olması; muhtemel! *zihin dalgınlığı; muhtemel! *Bilgi yetersizliği; temel koordinat! ..ve ara nedenler? **secluded Return Fear!.. ..Târik'e devam.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 İnterbaba ..Koyma gözlerimizi yolda..arada bir uğra..bakarımda hep boşa çıkar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Târik-2 toplumsal ve bireysel eşgüdüm'lülük yaratan "hezeyan ekranı!" ..dahî.."billûrî daire-i kamer!" -dura'dan, örümcek'e ve "bang-bang" ile transferler oluşturur! *yaban sarmısağı'nın, halezûn zulm' yoğunluğu'dur.. *güneş battığı zaman.."horoz öter ise!." ..ortaya birden çıkar! *in this case!. ..târik'e devam.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 TÂRİK-3.. *bu noktada önemli olan şu'dur; -genel dura programı'nın, anlatılan hâl'de örümcek ile alâkası düzenli bir şekilde devam eder! -birey-toplum; bu süreçte ise, hâl'e bir ölü gibi!..tabî olur.. *version-fire! -uyarlama cehennem! -bu noktada, bir soru; "-ölü'ler; canlanır mı?." ..Târik'e devam.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 ölülüğün güdülüğünden bir zombileşim söz konusu olabilir herhal..ama ruh fücu etmez vucutlarında..diye düşünüyom..interbabam.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 -Sevgili figgaro, el-cevab; he said; "we haven't had that spirit here since nineteen sixtynine." and still those voices are calling from far away, wake you up in the middle of the night just to hear them say... Welcome to the Hotel California.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 -Sevgili figgaro, el-cevab; he said; "we haven't had that spirit here since nineteen sixtynine." and still those voices are calling from far away, wake you up in the middle of the night just to hear them say... Welcome to the Hotel California.. interfather.. ingilizcem pek iyi değil..ama HOTEL CALİFORNİA..yı tanıdım..müzik dimi.. ..saygılar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -Tamam, sevgili figgaro.. -dünyanın illüzyonlarına dalanlar, "sebebler bizi aldattı.." "kandırıldık biz.." derler.. -ölülerin sesleridir.. ve bu sesler, ta uzaklarda titreşir.. sebeb girdab'ına kapılanlar, ızdırab içinde inildiyorlar.. -onlara; hoş geldiniz "orijinal cehennem" e denir! "-fi gar o'nun.. düğünü.. gibi.." Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 peki interlock bey..sebep girdabına kapılmayanların durumu ne hal.?ilizyonları elinin tersiyle itmiş olan farkında olanların içindeki ahval nedir.? ölüler diyarında.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -Eşzamanlı olarak, onları severiz..de.. hatta "düğünlerinde".. hep beraber göbek bilem atarız..atarız.. -siz..sayın figgaro, kim'lerdensiniz?..misiniz? *ayrıca, iletişim biçiminiz beni sevindiriyor.. ..teşekkürler.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 -AYDINLATICI KÜÇÜK NOT'LAR.. -redd'ettim ben "güneş" in, baba'lığını.. dahi, "deniz" in ana'lığını.. -arı-duru bir istem-den anladığım; -akıp-gitmektir, "bulanıp-donmadan.." "her gün yeni birşey söyliyerek.." DİPNOT: -niçin, "horon"..tepilir de, "halay"..çekilir? *Bak "güneş"..kızdırıyor-yakıyor.. -gel "aşk" a gidelim gönül.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 *Bak "güneş"..kızdırıyor-yakıyor.. -gel "aşk" a gidelim gönül.. aşk yollarını bulmak zordur..yollar çıktıysa durma Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 inter im..lock um..saygıda kusur etmediğim ..büyük üstad.. ben düğünün damat tarafındanım.. seninse varlığın beni sevindiriyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.