Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bu yazılanlarınh hepsi güsel olup,bizi neşelendirmiştir.ufkumuzu genişletmiştir.*teşekkürler üstadım masum kedicik nasılsın,sende yazsana bişler Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 **SURF DÖNÜŞÜ HİKÂYELERİ-1 ------------------------------------ **Gemi, deniz üzerinde ve dalgalar üzerinde akıp giderken..Hüzün ve talih ve ... Dere içinde, ağaçlar içerisinde olan yolda.. Tesis ve teşhir, Saptama ve genele sunu.. -Tüm'den gelen yargılardan bahs ediyorum.. ..Tarlam, o derenin suyu ile sulanmadı.. Benim beklediğim Rahmet..Ancak.. Yoksa görülebilir olanların, görüleni, bir boş söz'den başka ne olabilirki? ***Herhangi bir SARDUNYA üzerine; Mekke Samanı ile Medine Sapı karıştı.. Ben; Ne söylüyorum? "Akıp-Giden" ne'dir?..diyorum.. Halâ bahs ettiğin güzel koku!.. O güzel kokuya bak ki kişiselleşmeye görsün!.. "Boyunduruklu Yılan'a emsaldir.. Anlatılan, anlayana meseldir.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 *Çocuklar; -Aşağıda ve biraz ileride.. -Belli bir oyun planı-ki tüm detayları önceden hesaplanmıştır-içinde.. -Pitoresk Manzara Dekoru önünde, "KO-Ku" yu izlerler! -Çevre'nin Ana Tema'sı, "SOL" notası Genlik Alanıdır! -Seçim; Esas Sorun'dur! -Hızlı Cevaplama; Zekâ'nın derecesini verir! -Başarı Temel Koşulu ise; "Fazla Zeki olmak" tır! **Geceleri, "AY" gökte yükselirken ve "GÜNEŞ" çekilirken bir yerlere.. Melodi'de yavaşça..sezdirmeden değişir! -Dışarıda olan-bitenler; Alâkasızlaşır! -Yani; bir "SİS" iner..görüntüler "Yarı-Saydam" ın tuzağına düştüğünde, yalnızlık bir soytarı gibi ortaya çıkar.. Başını sallar..Şapkasındaki zilleri şıngırdatır! ***Perspective and Perspicacity... -Great Game!.. -Haydi!..Hep Beraber!.. -En güzel seçim..Biçim-dir!..Biçim!.. -En güzel biçimi ben seçeyim! "BEN SEÇEYİM!" Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 *PUPPET ANIMATION AND pUPPETEER... ...eller; üstten ve alttaki persona'nın "kof" luğunu "iğfal" ederken.. belki; KAFÎ'liğinden istifade ederken.. ...lây..lây..lom! döner çocuklar "körkuyu"nun etrafında.. körkuyu aç..körkuyu duyarsız.. körkuyu; korku'yu içinde barındırır.. körkuyu içinde "ne'ler" barındırır? ...birazdan ve oyun bozulunca.. (..ihtimâl her zaman vardır!.) itelerler birbirlerini çocukça, acımasızca.. körkuyu inilder..sapıkça.. beklemiştir "buan" ı.. ağzından sıvılar akıtarak..arsızca.. ...Hop! biri daha düştü körkuyu'ya! ...birkaç gün sonra..(..görecelidir..) bir başka kılık ve kıya-fet ile aynı kukla/başka kukla! yukarıdan-aşağıya.. ..iner hoşça..yavaşça.. yaptığı işin iyi/güzel/doğru olduğundan "emin" kılınmış ya! -Yaa! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 uzun zamandır bu güzel yazılarından mahrum kalmıştım..........yeniden yazılarını okumak bana büyük keyif verdi.........güzel paylaşımlarından dolayı teşekkürr........ fanın meydün...... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 *Ellerinden öperim, Usta'm!.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 *ACUN-DOĞUM EBE'LİĞİ HUSUSUNDA ATTACH-MENTAL ABSURDNESS.. "if heaven will it, you shall know that nature, alike in everything, is the same in every place." -ilâve dip nottur: ex-actly like it the very image of.. **İnsane!..insane!.. -kulakları küpeli.. -heyran olmuş bi güzele de, -anlamıyor, neler döndüğünü.. ***Gel! Samed'e gidek te, bi türkü çığırak.. a kızım sana gussağ alayım mı? a çucuk sana.. ..sen deli m'oldun?..a ellerin yari! ..aman nerelerine de, işte şuralarına! ..(.veya potin de alabilirim!.) -Amuca! ..Tabiat homojen-midir? a)homo-jen'dir. b)değildir. c)pro-babil-ity. d)Kaldini'lere sor çucuum.. e)evvel-akıl!..huysuz velet!..tuh!..tuh!.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *DEFİNİTE BİR ARGÜMANIN TEORİK TEVİLİ ACEBA BİR QUALİTATİVE ANALYSİS'MİDİR? -işte bu soru, sezgisel anlamda bizleri Pes per-ü şan eden bir sorudur! -Bir defa ışık dalga teorisi ve optik fenomenlerin tarifinde ne gibi bir fayda sağlayacaktır..bu düşünülmelidir.. -Mekân'ımızın teknik düzeni eğer mekan-ik ise, teknik yorumlarda ve statikten, sinematiğe geçiş süresinde, robotlarımızın işlevlerini daha doğru ve düzenli.. başka bir ifade ile; onların çalışmalarının daha güzel olması için, güç sarfından nasıl ekonomi sağlayabiliriz nokta-i nazarından irdeleminde bu kuram nasıl işe yarar? ..Bu husus da düşünülmelidir.. **Sayın Meraklı Fan'larım. Cevap bulmanıza destek olacak bazı tespit'lerimi tevazu bab'ında bilgilerinize arz ediyorum.. 1- Asal sayılar sonsuzdur.(Değildir!..Abstre'dir!.) 2- Güneş; sistem çift yıldız düzeninden, dağılarak akıl almaz bölünmelere uğrarken, "Paçayı kurtarmış" bir "Eliptik yapı Odak Noktasıdır..(Eyi olmuştur!.) 3- Hubble iyi adamdır!.Severim!.(Adam idi!.) 4- Kozalite boyutu yasaları sonucu karar: Hubble suçludur!..(Ordan öyle gözüküyor!.) 5- Zât el-Evtar ile yapılan saptamaların, gün-gece eşitliği noktasında doğruluğu, Konut'tur!.. 6- Artık, bu bilgiler ışığında, kredi almak için banka'ya "baş vurma" ya kalktığınızda..(Konut kavramlarını karıştırmayınız. Müteyakkiz olunuz reca ederim!..) 7- Pamela Spence'nin "Cehennet" adını verdiği albümü bu kriter ile bakıldığında; "Satmaz"..(Azıcık satabilir!.) **Eyi ve faideli tatiller!.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 I'M MYSTİC WARRİOR KENDİNİ BİL.. ÇOK YILLAR ÖNCE TAPINAĞIMIN KAPISINA BU SÖZÜ YAZDIM SAYIN HBY BU SÖZÜMÜ ŞİNDİ YİYİM Mİ? O ZAMAN O YÜCE SAYGINLIĞIM NERDE KALIR... BİNNERCE DOĞDUM, BİNNERCE ÖLDÜM ŞİMDİ NERDEN SENİN KUCAĞNA DÜŞTÜM KADER RÜZGHARLARI BENİ BU SÜFLİ DÜNYAYA NEDEN ATTI? BENİM GİBİ YÜCE BİR İNSAN BU SÜFLİ FURUMDA NE ARIYO GİBİ MUTTEŞEM LAFLARI CANIM ABİCİM BEN SANA SÖYLEMİYORUM Kİ. BÜYÜK USTAM,CANIM KANKAM HBY BAKMA O LAFLARI BAŞKALARINA ETTİĞİME ÇEKİRGEN HER DAİM MİLİTANINDIR SEN EMRET BEN SIÇRAR GELİRİM TÜM KAVE SENİN NİNJALARINDIR CANIM ABİM EMRET SENİNLE DİDİM'E, EGE SAHİLLERİNE BİLE BAĞRIMA TAŞ BASAR GELİRİM BUNLARI NAZAN ABLAMA SAKIN SÖYLEME İLK 4-5 SATIRI SÖYLEYEBİLİRSİN interlock.. güzel yazmışsın walla.. hayranlarından biriyim bende artık yani şiirlerini bekliyorum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *Sayın Hoşgeldiniz Shamaroglani... -Madem geldiniz ve gelir-gelmez daha 6. Makalenizi sahifeme irşad buyurdunuz.. ..size cevab bir farz oldu.. -Sayın Yeni fAN'IM!.. Çok eyi bildiğiniz şu noktayı tebarüz safhasına aktarayım ki; -Güneş ile gezegeni birleştiren doğru parçası, eşit zamanlarda eşit alanları süpürür!.. -Ancak ve siz bu bağlamda yörünge'nin daire olduğunu sakın! sanmayınız.. Kaygan bir zemin olduğu bilindikte, düşmemek mümkin olabileceği gibi, kısmen bir sürçme olsa bile, acısı daha hafif olabilecektir!..cektir..midir?.. -Tekrar hoş geldiniz der, sevgiler sunarım.. *Tartışılmaz İkon'unuz!.. Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 interlockum şahanem, bak aklıma ne geldi... nasa uzay seyahatlerine yeniden başlamış ya,şimdi bu adamlar baştan maymun filan mı gönderecekler? yeni bir uzay macerası planet of the apes tadında olacak mıdır? bu bağlamda nepalin demokrasi arayışı ne olacaktır? oğuz aksaç dinle sorularıma cewap wer... öperim badem gözlerinden... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 *Sevgili Ustam; Nazanözkan Ablam.. -Hoş geldin..Şeref verdin.. *Sorularınızdaki derin bilgi ve ince istihza, kozmik boyutları aşıyor!..Bilemem nerelere uzanıyor?..Oralardan öte nerelere!.. -Sayın Hocam; Ben de muttali oldum.. Oğuz Aksaç kardeşimiz ki kendisi hatırladığım kadarı ile, gayet "exaggerator" yorumcumuzdur.. "Section Screen" hudutları dahilinde işlev icrasında bulunur. -Bilgilendiğim kadarı ile NASA bu kardeşimizi, Nasty bir projeksiyon olan, ifade buyurduğunuz üzere.."PLANT OF APISH" adlı film için uygun bulmuşmuş... -Ayrıca, Nepal Kralı Maharajodireja zevk ve sefahata dalmış olup, memleketi zalım Başvekil idare etmektedir ve pek tabii siz de takdir edersiniz ki demokrasi askıda gibi görünmektedir!.. DİP NOT HAMİŞİ: ------------------- -Nepal'de memleket eşrafı "Bahadur" namı ile anılır.. -ı926 yılında bir Bahadur çıktı meydane ve esareti kaldırmıştır..tır da sonradan ve Ah!..Ah!.. Nerdeee şimdi o Bahadur'lardır!.. -Ayrıcana Katmandu vilâyetinde uzun süre ve inisiyasyon tatbikatlarım sırasında derin- unutulmaz günlerim geçmiştir..Bir gün anlatırım Sayın Ustam..Efendim!.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 sewgilerimle..... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 İnterlockum,körpe balam... tebriğe şayan bu son yazdıkların gözlerimi yaşartmış ve lakin yine de yogi-lik yolunda bir arpa boyu yol katetmene sebep olmuştur. bilirsin ki yogi-lik meşakkatli,sarp kayalıklarla dolu dik bir patikadır. ama ne güzeldir ki gidenler döner bir merhaba saflığında,lakin bendeniz ne zaman bi dosta gitsem evde yoklar... petek dinçöz benden daha yalnız mıdır acep? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 *Pek Sayın Gnani'm NazanÖzkan.. -Gideceğim hedefi belirleyen ve sorumluluk üstlenerek, sonuca şaşmaz biçimde öncülük eden siz "ilk neden" ime teşekkürü borç bilirim!.. -Sayın Efendim, Biliyorsunuz ki tarifi tarifsiz inisiye süreci-çile yol'unda bir çok deneyimler yaşadım.. Dönüş günü, Gurum dört satırlık bir Mantra'yı bendenize teveccüh etmişti.. -Sayın Gnani'm!.. Aşağıda mezkûr mısraları size sunuyorum.. Ümid ederim ki faide bulursunuz.. Beni hor görmeyiniz efendim..Belki benim de bir sevenim vardır!..Ürkütmeyiniz!.. *Mantram dizeleri..(özeldir.) Çohdandır Vyakti'me gelmirsen daha Çohdandır Samarana yapmıysen daha Belke heç Tattva'mı bilmirsen daha Seni Bhoga Marga'da itirmekten gorhuram.. Taleyin Shiva'sı yohlayır bizi Yohsa bu Kalpana dönübdür özü Atmaram'da galmışam bilmirem düzü Tamas'ın Marga'sında itirmekden gorhuram.. Dip NOT: -------- -Günde en fazla 2 (yazıyla iki) kere terennüm ediniz..fazlası fazla olabilecektir... -Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 **Sayın Made'm... -Müdam Kulunuzum!.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 *Lütufkâr Fan'larım, ancak kâsibbaz'larım; -Yüklenmeye müsait nesneler, yan yana gelip te bir "kılıç ehli" onları nâr'ın alanına yönlendirdikte...bu nesnelerin her böcüğü anten gibi bu nâr'ı severler! ..yerler efendim de..yutarlar!.. *..bakınız Fan'larım! Sağlığınızı koruyunuz.. Hicab'a dönünüz de, dinleyiniz.. -Uyku bozulur, ağrılar baş gösterir, A'sâb çöker..Bilemem, "TAŞ" lar bile oluşur.. Nâzik-imdir ben..küçültürüm! **El Tavsiye; ("TAŞ" LAR "BÂB" INDADIR..) a) Amfibol; sakıncalıdır! Zümrüt; eyidir.. c) Pembe Kuvarz; eyidir.. d) Siderit'ten kaçınız! -Hatta kendinizi "Folyo" layınız! e) Aytaşı, Yıldız taşı ne haddinize! f) ..hattam Linyit Kömürü..(Kış aylarında.) g) Renkli Oniks..beterdir!.. h) Elmas..Kullanınız.. **DİP-NOT VASİYE ŞU'DUR; ------------------------ -Caractére Apres Rasage..ve Ricci Traş Kremi kullanırsanız... bu müstahzarları yalnızca baş bölgesinde istimal ediniz.. -Severim ve korurum sizleri ki, Yüksek menzillilerim..Türbülans Mahkûmlarım.. Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 *Sayın Hoşgeldiniz Shamaroglani... -Madem geldiniz ve gelir-gelmez daha 6. Makalenizi sahifeme irşad buyurdunuz.. ..size cevab bir farz oldu.. -Sayın Yeni fAN'IM!.. Çok eyi bildiğiniz şu noktayı tebarüz safhasına aktarayım ki; -Güneş ile gezegeni birleştiren doğru parçası, eşit zamanlarda eşit alanları süpürür!.. -Ancak ve siz bu bağlamda yörünge'nin daire olduğunu sakın! sanmayınız.. Kaygan bir zemin olduğu bilindikte, düşmemek mümkin olabileceği gibi, kısmen bir sürçme olsa bile, acısı daha hafif olabilecektir!..cektir..midir?.. -Tekrar hoş geldiniz der, sevgiler sunarım.. *Tartışılmaz İkon'unuz!.. teşekkürler interlock cum.. senden benim samar oğlanı olmam la ilgili bir şiir rica edebilirmiyim... yani gelen vurdu giden vurdu...sıra bana geldi ben vurdum.. hayatımın hatasını yaptım..falan gibi Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 *üstadımmmm saygılar sunarım.... yazdıklarınla yine kasıp kavurmuşsun seni bu başarılarından ötürü kutlar bütün hepiciğimiz fanların olarak izinde olduğumuzu beyan ederik SAYGILAR... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 *Şiirdeki "ÇEMBER" i, "ÇÖZÜMSÜZ DURUM" olarak algılayamayan "YAVRİ" nin durumu; "TEKERLEK BİÇİMLİ OYUNCAĞI" çevir çevir çevirip-iteleyen "ÇUCUK" a benzer!.. -Bazenleri de bu Yavri, "ÇEMBER" ilen "ELİPS" i de, "KAVRAM BERHAVASI' na "DUÇAR" EYLER!.. -Kendücü "MERKEZ" den çook uzak bir "ODAK" a odaklanmış vaziyettedir..Galeyan etmektedir.. Pozisyon "VAHİM", "ERDEM FORMÜLÜ" işlemez, "KUBUR EHLİ" dayanamaz haldedir!.. -Yazıktır fanlarım. Ah! Nusret sununuz!.. -Sesler ve kaynama ve..bo-ile-d.. bir birücüne karışmıştır..Artıkın neredeyse "BUHAR".. -DUYURAMAZSIN!.. *Sevgili Fan'larım.. -"KAVUZ" ne yapar? -"KAVUZLAMA" yapar! -"NEYİ" kavuzlar? -"BAŞAK" ı "KAVZ" lar! -Baaaşke? -Ha! Bi de "İÇ KAVUZ" vaa dır! -Peki. O ne yapar? -????? -Yaaaa! Yaaaa! Eşşeği saldım çayıra Otlaya karnın doyura Gördüğü düşü hayıra Yoranın da......(Kazak Abdal) **Eyi ve Gerçeklerden uzak ve tehlikesiz günleeer! -Benim şemail mahkûmlarım..Fanlarım..Efendim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 *Canlarım.. -Ming Hanedanı, 1300 lü yıllarda toplumsal yozlaşmanın ve ahlâki gevşekliğin ve de düşünsel zaif'liğin pençesinde idiydi.. -Yani, olup-biten şuduydu; -Konfiçyüs'çülerle-Tao'cular..(Biras ta Budacı kardeşlerimiz..) karşı-karşıya idiydiler!. -Derin mücadeleler olmuş..(tur.) -Son-uç mööm deeldir!.. Nedeni? -------- -"Levisit" olaya hakim olmuştur da.. -Fanlarım; Bu bağlamda yanınızda her daim siz, "Dimerkaprol" bulundurunuz!..Öneririm.. *Durunuz; -Bu mütalealar, sarsılmaz kanaatlerimdir.. -Hâdiseler mümkin olduğunca basit tarzda anlaşılmalıdır..Keyfiyettir..Umulur.. -Hurda vetireleri anlamak hususunda durumu mesaimize kabil-i tatbik ise, kâinatı küll halinde anlamak uğruna sarf edeceğimiz mesaiye tamamen tatbik edilebilinir!..(Vay..vay..) *Give someone memory a jog.. *Habbülkılkıl eyidir..Melhemdir..Ancak bu konsepti "Melhed" ilen karıştırmamalıdır..Sebebiyet vermeyiniz! **Kısaca Fan'larım, ------------------- -Hippokamp herpes anselfaliti virüsüne bulaşmayınız! -Uyandırma işlemini ciddiye alınız! -Canımız, Larry'nin görüşüne, yani "Kör görüşü" ne önem veriniz! -Arâm-Sûz müteamî'lerden istikram etmeyiniz! -Siyah rugan ayakkabı ile, beyaz çorap giymeyiniz! -Rozet takmayınız/taktırmayınız! -Takdim-Tehir'e gelmeyiniz! ..Teşekkür ederim..Örterim Fanlarım! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 *TRANSIED OVER POWER IN CHARGE../..INTEGRATED CIRCUIT... -Yukarıda derc edilen başlık bağlamında; Açmak-Kapamak ve bu iki durum ara-süresince Eylemcinin Prematüte Editorial senkronizasyonu... -Yetersizlik; Frontal ve Temporal Kortes atrofisi ön plandadır. Kesin sebeb bilinemez.. -Stress reaksiyonu..Kaçınılmazdır! -Alopecia..Muhtemelen!.. -Enurezis..Muhtemelen!.. -Serebellum Etkindir.. Actual ve Popular olma tutkusu!.. -Kanner Sendromu..Geç farkedilebilinir!.. -Egzoftalmus..Kaçınıklık ile bariz!.. **For Example : İndividualism!.. ------------------------------------ Sevmiştim ben o zalim, vefasız kadını Yıllarca taşıdım kalbimde yadını Nereden bilirdim beni alçakça aldatacağını Görsün gününü şimdi bende tutmayacağım andımı.. -El cevab : Çok güzel..Elin dert görmesin..Filân!.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 "KILÇIK" üzerine, Futulity slight information... *Kılçık'ın çeşitsel oluşumu, bir taraftan beşer tesiri ile, yani muhtelif yerlerden nevî getirerek..muayyen bir hedefe tevcih ile vasıl olabilmek için, damızlık seçip "SUN'İ ISTIFA" ya da "SELECTION ARTIFICIELLE" usulüne tevfikan uzun bir müddet tesalüp vücude getirmek sureti ile, diğer taraftan gıda rejimi, hararet, ziya...gibi hârici âmiller şartlarını değiştirerek elde edilir!.. *Sevgili Fan'larım, bu veciz ve ap açık meselenin izahı neticesinde, şu hükme varım mümkin olabilmesi ihtimâldir; -Bir böyük feylesof'umuz ne demiştir? Aman aman Bağdatlı Yanağı baldan tatlı Kış günü yar yanında Yaz günü sahra tatlı..demiştir!..İlâve edip, Aman meleğim-Nasıl edeyim, SEKO SEKO SEKO..gel yanıma!...da demiştir.. ..Eyi de etmiştir...Anarız.. ..gibi, TV'nize tevcih edilen santrifüj etkili içinde bilgi ve ilgi bulunan-depolanmıştır!- genetive şey'lerin "KADAVRASAL TEŞRİH"i, siz sayın fanlarımın yetenekleri ile ilgili bişi'dir! DİP-NOT : --------- ***Yaz Mevsimi gelmiştir..Börtü-böcük civara yayılıptır..Sinek-ül Sivri uçarlarımız, kan kokusu teneffüs etmektedirler...Korununuz!.. -Ancak ve oldu ya!..iğneyini sokuşturu-vidi teninize.. -Heman o noktasına "KÂFURÎ" tatbik ediniz.. -Ancak ve önce ispirto içinde hallediniz..e mi? Sonra cildinize istimâl ediniz... **Güzel bir Yaz Sezonu temenni ederim... İKİNCİ VE ÖZEL DİP-NOT: ----------------------- "SEKO" nun, Sakıt Amuca "Mobuti Sese" ilen senkronizasyonu ne durum?..dur, bilememekteyimdir!..de.. Feylesof'umuz bilmektemidir?..Şüphedeyimdir!.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 **SÖZ'ÜM, MECLİS'TEN DIŞARI!.. -İcl-i Sâmirî'nin, Tih'de oluşturduğu "Yarı saydam elektron tuzağı" sistem, Eşzamanlı Ay-Altı Âlem'in vizyonlarımıdır? -Senin dünya'n, benim dünya'm değil ki! ..ve.. -Bildiğini sandığın şey'ler... Ikd-ı Süreyya'nın çok arkasında kaldı! -Hur ehl'i; Alem-i Kevn ü Fesad'da kendini; Kaptan-ı Derya sanır! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.