Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 bu muydu tivitir muabbeti Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2012 Bora Mesut PALAS @borastronaut cam silmek için kullanılan bir ürüne "camsil" adını veren yüzeysel bir firmanın tuvalet kağıdına vereceği ismi düşünmek bile istemiyorum. Kuş Beyinli Madem adı "ölüm döşeği" yatma, git yatağında yat, sonra yok efem öldüm, ölürsün tabi. kutup zencisi @kutup_zencisi +hocam sizi sevmeyenler varmış, ne diyorsunuz? / fethullah gülen: -olsun, "ZAMAN"la severler... Adonis Soyadonis @adonisliyazar bazı insanların kalbi gece klübü gibi , bi arkadaşa bak çık o kadar kalabalık Hz.Pîr @HzPir Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir.. #MevleviSözü Tekerleklibavul OooO @tekerleklibavul Yatsı ile sabah namazı arasında çok boşluk var. Sen bak da araya bi tane sıkıştırıvermesinler. PopulerTwitler "Baktıkça güzelleşiyorsa, gittikçe seviyorsun.." Samet AKAR @sametakar13 İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş.. Syelkenci (Suskun!) @Sedat_Yelkenci Sen, susuyordun... Ben, susarken bile seni konuşuyordum... Engin Çelik @iceridekiadam Televizyon izlerken "Haydi çocuklar uykuya" yazısını görüp uyumaya giden çocuğum olursa onu çöpe atarım. Tunc Cavcav @tcavcav Arapca bir ata sozu der ki;“Dostunuz bal bile olsa, hepsini yalamayin” Doctor Kaan @Doctorkaan +Genelde ne dinlersin? -Kafamı dinlerim.+Peki hangi spor dalı ile ilgilenirsin? -Beyin Jimnastiği +Tamam bye agırtwıt @eypdmr08 "daglar istedigi kadar kar dolsun sen yuregini sicak tuttugun surece erimeye mahkumdur" Ozan Türkoğlu @Hidrojan Asik oldugun sehirde, asik oldugun insan yok ise; Zamanla farketmeden birinden uzaklasiyorsun. Özlem @anoranzayen ıssız adaya düşsem yanıma imdat çekici alırdım valla kesin bir işe yarar inanıyom Edebi Alıntılar @edebialintilar ''Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar..!'' (Anton Çehov) Edebi Alıntılar @edebialintilar ''Para her kapıyı açar lakin kilitleyemez..!'' (Friedrich Engels) Mizah&Kitapcümleleri @Kitapcumlelerii Ne kadar acıdır başkasının gözüyle bakmak mutluluğa.. ' Shakespeare ' PopulerTwitler @PopulerTwitler "Alışmaktan korktuğun için; dokunmaktan vazgeçtiğin insanlar vardır..." (La fille sur Le pont) Çok Özel Sözler @CokOzelSozler ''Tebessüm bedavadır; vereni üzmez alanı mutlu eder." - Şems-i Tebrizi Düşünen Adam™ @DusunenAdam Hayat bazen kırmadan önce ne kadar bükebileceğini görmek istiyor. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 EFSANEVİ Sevmedigim biri karsima cikinca, gormezden geleyim derken telefon yerine sigara paketini koymusum kulagima. Aniden karsima cikmayin Acayip Gerçekler @AcayipGercekler Parmak izleri gibi dil izleri de, her insan için benzersizdir. KitapCümleleri @Kitapcumlelerii Geride bıraktıkların mı var? Boşver..Sana iyi gelen insanların geride ne işi var. ' Elif şafak ' En iyi Tweet @enniyi Hayatta öğrendiğim her şeyi 3 kelime ile özetleyebilirim: Hayat devam ediyor. |Robert Frost| Çok Özel Sözler @CokOzelSozler "Şimdi beni uçurumdan atsan, düşene kadar aklımdaki tek şey; sırtıma değen ellerin olurdu." - Ahmet Telli En iyi Tweet @enniyi Biz kaybetmeye ilkokul'da silgimizle başladık. Laf Kırıntıları @Laf_Kirintilari Güle Sormuşlar: Neden dikenlisin? - Beni yalandan değil gerçekten seven tutabilsin diye.. (Can Yücel) yazanadam® @yasaral Seni öyle bi görmezden gelirim ki; hergün aynanın karşısına geçip, var olup olmadığını kontrol edersin.. ilker YILDIRIM @Director1973 " Seni Seviyorum " hava ile temas edince bozuluyor, dudaktan dudağa fısıldanmalı. gaf ebesi @gafebesi "Eğer birileri seni geleceğinde görmüyorsa, onları geçmişte bırakmanın vakti gelmiş demektir." (Elif Şafak) canerkarauc @canerkarauc @Seytanitweet Kadını güzel yapan Allah, sevimli yapan şeytandır. hüs @erebosss büyüyünce işsiz olacaktım, babam bırakmadı. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Türk Gençliği 3 ağaç kesilmesin diye evini taşıtan Mustafa Kemal ATATÜRK gibi bir liderden, yeni köşkü uğruna 3 bin ağaç kestiren Erdoğan gibi bir lidere! MüjdatGznHayranları İzmir gavur İzmir olarak nitelendiriliyor çünkü... Henüz medeniyete alışamadık. Türkiye'de medeniyet İzmir'dedir. Okan BAYÜLGEN Hayat Felsefesi Basit olan güzeldir ancak kimse değerini bilmez. Türk Gençliği Mustafa Kemal ATATÜRK. Aç bak tarihe, bulamazsın başka tek cümlelik destan! Black Mezuniyet Töreninde DİPLOMA'larımızı neden YUVARLAYIP verdiklerini şimdi daha iyi anladım ! ♌ Hanzadeee Kalbiyle bağlantısını kaybetmiş bir insana "tecrübeli" denir. Black Bazen kulaklarımı tıkayıp ''Seni Seviyorum'' diye haykırmak istiyorum... Söylemeye cesaretim var da cevabını duymaya cesaretim yok... Black '' Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heycan, biraz da salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte... '' Black '' Çok günah işledim, korkuyorum.. 'Ayaklarının altına al beni anne' ! Cennete gitmek istiyorum... '' Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 PopulerTwitler Aşk namaz kılmaya benzer; niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz... PopulerTwitler Bir kadın atasözü der ki; anlamsız trip yoktur, onun sebebini anlayamayacak kadar gerizekalı erkek vardır fayntenks sabah sabah hiç güleceğim yoktu, hala da gülmüş değilim. Bora Mesut PALAS cam silmek için kullanılan bir ürüne "camsil" adını veren yüzeysel bir firmanın tuvalet kağıdına vereceği ismi düşünmek bile istemiyorum. Kuş Beyinli Madem adı "ölüm döşeği" yatma, git yatağında yat, sonra yok efem öldüm, ölürsün tabi. kutup zencisi +hocam sizi sevmeyenler varmış, ne diyorsunuz? / fethullah gülen: -olsun, "ZAMAN"la severler... Adonis Soyadonis bazı insanların kalbi gece klübü gibi , bi arkadaşa bak çık o kadar kalabalık Hz.Pîr Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir.. #MevleviSözü Tekerleklibavul OooO Yatsı ile sabah namazı arasında çok boşluk var. Sen bak da araya bi tane sıkıştırıvermesinler. PopulerTwitler "Baktıkça güzelleşiyorsa, gittikçe seviyorsun.." Samet AKAR İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar, anlatabildikleriyle dost, ağlayabildikleriyle kardeş.. Syelkenci (Suskun!) Sen, susuyordun... Ben, susarken bile seni konuşuyordum... Engin Çelik Televizyon izlerken "Haydi çocuklar uykuya" yazısını görüp uyumaya giden çocuğum olursa onu çöpe atarım. Tunc Cavcav Arapca bir ata sozu der ki;“Dostunuz bal bile olsa, hepsini yalamayin” Doctor Kaan +Genelde ne dinlersin? -Kafamı dinlerim.+Peki hangi spor dalı ile ilgilenirsin? -Beyin Jimnastiği +Tamam bye agırtwıt "daglar istedigi kadar kar dolsun sen yuregini sicak tuttugun surece erimeye mahkumdur" Ozan Türkoğlu Asik oldugun sehirde, asik oldugun insan yok ise; Zamanla farketmeden birinden uzaklasiyorsun. Özlem ıssız adaya düşsem yanıma imdat çekici alırdım valla kesin bir işe yarar inanıyom Edebi Alıntılar ''Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar..!'' (Anton Çehov) Edebi Alıntılar ''Para her kapıyı açar lakin kilitleyemez..!'' (Friedrich Engels) Mizah&Kitapcümleleri Ne kadar acıdır başkasının gözüyle bakmak mutluluğa.. ' Shakespeare ' PopulerTwitler "Alışmaktan korktuğun için; dokunmaktan vazgeçtiğin insanlar vardır..." (La fille sur Le pont) Çok Özel Sözler ''Tebessüm bedavadır; vereni üzmez alanı mutlu eder." - Şems-i Tebrizi Düşünen Adam™ Hayat bazen kırmadan önce ne kadar bükebileceğini görmek istiyor. Tolga Akpınar @GeErgen Bazı öldürmeler hayat verir.Bahçıvan ağaçları budamasa dallar gelişir mi?Terzi kumaşı parça parça etmese elbise çıkar mı?demiş Pir. Çok Özel Sözler ''Aslında bazen, hayatına girenleri düşünmeyi bir kenara bırakıp, kimlerin çıkması gerektiğini düşünmek gerek." - Gore Vidal Cebimdeki Kelimeler "Öyle güzel gülmelisin ki, insanlar seni ağlatmaya utanmalı." Gabriel Garcia Marquez PopulerTwitler Baş parmağıyla işaret parmağını birleştirip, ağzına sokarak ıslık çalanlara saygım sonsuz. Ely Art @eLywart Sıkı giyin, ben yokum.. söz gebesi Sen benim tellerime hangi notayi isteyerek vuruyorsan, ben o makamdan inliyorum SEVGiLi... Mizah&Kitapcümleleri İnsan sevdiği kadar affeder. ' Rochefoucauld ' agırtwit "zaman senin omrunden caliniyorsa bilki en iyi ilac o degildir" Emre ARISOY Keşke ilişki başlamadan önce,karşı tarafın kafasının üstünde 'bunu mu sevmek istediniz?' diye bir uyari görünse. A. @ornekadam Bazen içten bir sarılma yüz seni seviyorum'a bedeldir. EnİyiTwitler "Sessizlik, en büyük haykırıştır." (La Vita è Bella) çok tatlıyım uyurken arkanızdan sıkı sıkı sarılan bir sevgili bulursanız, hemen evlenin onunla. az kaldı onlardan. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2012 benim hiç twıtter ım olmadı 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 c_kelimeler Sözleriniz yürekten gelmedikçe, hiçbir zaman iki kalbi birleştiremezsiniz..[goethe] TwitCambazi "Bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en güzel söz "Bir daha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir..." -M.Mungan kofiakofo sapık mısın, geç. vergi dolandırıcısı, geç. sınav şifrelerin mi var, geç. yazar mısın, dur. öğrenci misin, dur. insan mısın, ÖL! burası T.C ilksenokte Her gece, sabahları sürekli ertelemek isteyeceği alarmı kurmak yerine asla ertelemek istemeyeceği hayaller kursa insan, ne çabuk uyanır. SeYiRDeYiM "Yürekli bir kadının başı, yüreksiz bir erkeğin omuzuna ağır gelir..." hakanshener ne zaman yumsam gözlerimi sen saklanırdın ve hep senden saklanmaya çalıştıkça sobelenirdim. yaşadığımız hep bir saklanbaçtı,benim kaybettiğim hakanshener yaşamdan kopardığımız gecelerle, değiş tokuş edelim suskunlukları... c_kelimeler "İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil, gerçek sevdalar yaşanırdı..." AdamBovary O şarkı benim. Siz başka şarkı dinleyin. TwitCambazi "Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın. Sussan acıtır, konuşsan kanatır." Oğuz Atay c_kelimeler Mezardakilerin pişman olduklari şeyler için, dünyadakiler birbirlerini yiyorlar...[Goethe] c_kelimeler Pişman değilim yaşadıklarımdan, Öfkem belki de yaşayamadıklarımdan...[N.Hikmet] GlumnessBoy Gözlerine bakmaya cesaret edemeyen hallerimi… Seni gördüğüm anda yaptığım tüm saçmalıkları…Sadece seni özleyen yüreğimi… DusunenAdam Korktuğun kadar kaybedip, inandığın kadar kazanıyorsun. c_kelimeler "Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanız, bu vicdanınızın sadakasıdır." [Mevlana] Ssizofrenik Erkeklerde ortalama ömür 71, dedem ise 90 yaşında. Yani tam 19 yıldır kaçak yaşıyor. Kendisini ihbar etmeyi düşünüyorum. kafamagoreyim ÖNEMLİ DİPNOT: Yemek yerken boğazınıza takılan lokma sizi öldürmez ama 'Helal helal' diyerek sırtınıza yumruk atan o öküz öldürür cokozelsozler "Bir ilişkiyi kadın başlatır, kadın bitirir. Genelde başlatan ve bitiren aynı kadın değildir." - Gabriel Garcia Marquez oyemadafaka Allahin gucune gitmesin de bence Arapca en boktan dil,ama simdi allah seviyor yani bende allahi cok seviyorum canim allahim c_kelimeler "Ölüyüm ama mezarda değilim, Diriyim fakat hayatta değilim..." dahanediyeyim Pişman olacağından adın gibi emin olduğun hataları, çaresizliği iliklerine kadar hissettiğin zaman yaparsın. TwitCambazi "Bil ki mutlu son diye bir şey yoktur çünkü bir şeyde "son" varsa orada mutluluk yoktur." Bob Marley libahnihas Lokantalarda dahi tek kişilik masa yok.. Bazen her şey sizinle oynar.. keremimo Kızların en büyük hayali ideal erkeği bulmak değil, şişmanlamadan istediği kadar yemek yiyebilmektir. c_kelimeler "Bir budalanın varlığına verilecek yanıt, sessizliktir...." TwitCambazi "Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; Değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın." Necip Fazıl Kısakürek c_kelimeler "Benim yalnızlığım insanlarla doludur...." c_kelimeler "Nur içinde yat kalbim, Ben katilini çok sevdim...." Kitapcumlelerii Sevmek, Mutluluğumuzu Bir Başkasının Mutluluğuna Bağlamaktır. ' Gottfried Leibniz ' TwitCambazi "Bana yalan söylemeni isterdim oysa ki. Çünkü insan ancak; kaybetmekten korktuğu bir şey için yalan söylerdi." -V. Hugo TwitCambazi "Dilediği kadar uzaklaşsın. Bulunduğu yerde değil, aslında hep düşlendiği yerdedir insan." J. C. Grange c_kelimeler "Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor...."[M.Twain] c_kelimeler BAŞAK: Belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi. c_kelimeler "Bazen insan öyle özlenir ki.. Özlenen bilse, yokluğundan utanır..." pinarayazz Ben kendime söz geciririm de, içimdeki çocuk firlama… Yarım bırakılan hayallerimin ziline basıp basıp kaçıyor ayzeknivtin bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa,ölmüş olabilir bi kontrol et abi! c_kelimeler "Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın..." [MEVLANA] c_kelimeler Benim gibisini bulamaz demissin haklısın senin gibi şerefsizi mumla arasam bulamam. c_kelimeler BOĞA: Bana benden iyisini bulamazsın diyen sevgilim... Ne gemiler yaktım ben, kıçı kırık bi sandalın lafı mı olur ? Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 çok fazla akıla zarar verir bu Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Twitter Beklenen Düzenlemeyi Açıkladı Twitter'ın yöneticileri, geçmişte yazılan tweet'leri ulaşılabilir hale getirmek için harekete geçti. Dakikada ortalama 98 bin tweet atılan Twitter’da bundan sonra herkes geçmişte yazılan mesajları da görebilecek.Twitter’da şu an yazılmış son 3200 tweet herkes tarafından görülebiliyor ancak uzak geçmişe gidilmiyor. Twitter’da geçmişte yazılan mesajların görülebileceğinin duyulmasıyla birlikte kullanıcıları da panik sardı. Kullanıcılar eski tweetlerini silmek için harekete geçti.Yeni yapılması planlanan arşiv sisteminde indirilebilir dökümanlar ve database dosyaları olacak. Cumhuriyet Haber Portalı Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 bunlar insan dene varlıkları masa sandalye homo serdarus vaziyetinden kurtulmalarına izin vermiycekler insan merakı tüm tivitleri okumadan masadan kalkamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2012 Holallalaaaa Papa 16. Benediktus'un da artık bir twitterı var. Kendisi şu ara Twitter'ın en yeni popüler üyesi... Katolik Hristiyan aleminin ruhani lideri Papa 16. Benediktus'un twitter ismi @pontifex ve işte bu da kendisinin ilk mesajı; “Sevgili arkadaşlar, sizinle Twitter yoluyla iletişime geçmekle çok mutluyum. Cömert cevaplarınız için teşekkürler. Hepinizi bütün kalbimle kutsuyorum” Bu mesaj 9000'den fazla kez retweet edildi ve devamında Papa şu twiti yayınladı; 'İnanç yılını' günlük hayatımızda daha iyi nasıl kutlayabiliriz? Dualarımızda İsa'yla konuşarak, İncil'de dediklerini dinleyerek, ihtiyacı olanlarda onu arayarak." Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 yıllarca sömürülen kaynakları tükenmiş asyada ve afrikada yaşayan insanlara kendini affettirebilecek mi tiwitle allah affetsin onu ve onun gibileri tiwit beni bağlamaz Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 G.Saray ile Real Madrid Twitter'da kapıştılar! Bu gece oynanacak olan Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde G.Saray ile Real Madrid Twitter'da karşı karşıya geldi. Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanacak olan çeyrek final ilk maçı öncesinde iki takım resmi Twitter hesaplarında kapıştılar. Real Madrid, "Hatırladınız mı? 2001'de biz çeyrek finaldeydik" tweetine karşı G.Saray da "Hatırladınız mı? 2001'de sizi 2-1 yenip Süper Kupayı almıştık" diye tweet attı. Bu akşamki dev karşılaşma öncesi iki takım sanal alemde birbirlerine göndermeler yaparak maçın ne kadar çekişmeli geçeceğini gösterdi. 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, bugün oynanacak Real Madrid - Galatasaray maçında sarı kırmızılı takıma destek çıktı.Instagram'ı çok aktif kullanan Uzerli, tüm Türliye'nin heyecanla beklediği maç için bugün iyi dileklerini dile getiren bir fotoğraf paylaştı. İşte Meryem Uzerli'nin paylaştığı o fotoğraf... 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2013 bi de yeniyomusuz bence herzamanki gibi ilk yari tum gucleriyle oynarlar ; ikinci yari fizik olarak bitik ama taktik olarak dikkat dagitmaya calisirlar : )) birkac yorulmus aslan ormanda oyle yaparlar tutarsa senlik ; kutlayalim sabaha kadar 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2013 T.C.Oktay Kaynarca :Bence milletin parasını bi de bu seromoni için harcamasınlar.. Heyet gitti heyet geldi .Ne gerek var Boğazda yerleştirin bi eve ÖcalanıT.C.Oktay Kaynarca :Çıksın sabah yerel kıyafetli korumalar eşliğinde boğaz havası alsın , direktiflerini akşam üstü rakısı ve balık eşliğinde versin milletvekillerine Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Kafa Yazar @ kafayazarlar20 dk "Ve aşk; O omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır." /Can Dündar/ twitolojist @ twitolojist21 sa Beraber film izlesek, ben filmden çok seni izlesem? Özel Sözler @ OzelSozler24 dk "Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü; çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini." - William Butler Yeats Özel Sözler @ OzelSozler 24 dk "Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sözü; çünkü biri dişlerini döker, diğeri düşlerini." - William Butler Yeats Ece Temelkuran @ ETemelkuran31 dk Dikili'nin her zaman başkanı kalacak olan sevgili Osman Özgüven, hoşgeldin! Sen geldin memleket daha güzel! Muhammet Akdemir @ akdemirr34 dk Günlük planım ; Kalkış , kahvaltı , can sıkıntısı , can sıkıntısı , can sıkıntısı , akşam yemeği , can sıkıntısı , can sıkıntısı , yatış. Odun Adam @ OdunuzAga1 sa Samimi ol diyorum, hemen yavşak oluyor.. Samimilik ve yavşaklık ayrı şeyler; karıştırmayalım.. En Kral Tweetler ♕ @ Gönül hissetmezse kulak duymuş neylesin? Kalp sevmedikçe el dokunmuş neylesin ? >> Hz. Mevlana twitolojist @ twitolojist1 sa Şahsen ben bugünün işlerini yarına bırakırım. Yarının işlerini de öbür güne böylelikle hiç iş yapmam. Deneyin,bence süper oluyor. Fırat @ cinadamfirat3sa Sen istiyor iyi bir gelecek, verecek o zaman bana gençliğini. -MEB Fak'Dı'...! @ ytntr42dk Kadın ile erkek arasındaki en büyük fark beynin yeri.. Tüm sorunlar bu yüzden... MatmazelDuygu @ MatmazelDuygu1 sa Her elde edilmesi zor hatunun geçmişinde ona ... etmiş biri vardır. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2013 Hükümetin Alkol Yasağına Twitter'dan Rekor Tepki Metin Uca @MetinUcaSorun Reyhanlı’yı alkol yasağı ile unutturmaya çalışmaları değil senin oy verirken ne Reyhanlı’yı ne de alkol yasağını unutmaman kardeşim PuCCa @PuCCaaTek sorunumuz alkoldu zaten, simdi refaha ciktik.. Kadin cinayetleri; okuma yazma orani; cocuk tecavuzleri; issizlik hepsi cozuldu ohh be! Fırat Çetin @pakiteysisZaten karısını döverek öldürüp, 13 yaşındaki kız çocuklarına tüm kasaba tecavüz edenler hep 22′den sonra alkol alıyordu, iyi ki yasakladınız resul ertaş @resulertasSaat 22:00′den sonra alkol satışını yasaklayan zihniyet ne içiyorsa asıl ondan içmek lazım. Belli ki iyi kafa yapıyor. Onuralp Elgin @dantelektuelaİçinde ne olduğu belli olmayan içecek ve yiyecekler yerine içkiye saldırıp gençliği koruyoruz naraları atmak rahatsız ediyor. zaferalgoz @zaferalgozGece saat 22 den sonra ALKOL YASAK…Kim kazançlı çıkar bu isten???Tabii ki KARABORSACİLAR.Millet Saturune gidiyor nelerle uğraşıyoruz… Selami İnce @selamiinceAKP o kadar halkın sağlığını düşünüyorsa mesela asgari ücreti milletvekili maaşı seviyesine çıkarabilir. Alkol yasaklamayla olmaz o iş Hasip Kaplan @HasipKaplanalkolde makul tüm düzenlemeleri destekledik,trafik makul sebepler ,alt kom.üst.kom.uzlaştık bu son dakika önergeleri samimiyetsizlik Balçiçek İlter @BalcicekiNedir bu apar topar geçirilen alkol yasası? Dünyadaki bütün araştırmalar yasakla olmaz diyor peki nedir bu orantısız güç, nedir bu öfke? Mehmet Coskundeniz @@askdoktoruAlkol yasağını unutmak için içmeye karar verdim. T.C. Bedri Baykam @meettheturk Getirilen alkol yasakları,AKP nin türban çıkışlarını demokratlık göstergesi sanabilmiş tüm saftirik liboş 2. Cumhuriyetçilere Hayırlı olsun! CHP online @CHP_online “Her bir bireyin yaşam tarzının teminatı biziz”,“Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyiz, edilmesine de müsaade etmeyiz” Kim demiş olabilir? Ali Demircali @AliDemircali AKP’nin verdiği önergeye göre,içki satışı artık 22.00 ile sabah 06.00 arasında perakende olarak yapılamayacak.Bu diktatörlük değil de nedir? Kubilay Tümen @kubilaytumenSaat 22′den sonra alkol satışının yasaklanması kişilerin sosyal hayatına ve özgürlük alanına faşist müdahaledir. Umarım yanlıştan dönülür. Koray Peközkay @koraypekozkay Saat 21′den sonra haydariyi de yasaklasınlar… Yoksa ben kendimi tutamam, haybeye iki sene hapis yatmiym… omur gedik @omurgedikHaydi gel içelim diye bir şarkı da vardı ama! nazli ilicak @NotredamedesionSaat 22den sonra bira bile satılmayacak Bunu normal karşılayamayız Evde davet veriyorsun bira ya da şarap bitti.. Ne yapacaksınız? Akasya Asıltürkmen @AkasyaaRestaurant ve barlarda yasak değil ama herhalde. G. Afrika’da da yasaktı. Pazar günleri ise tam gün yasaktı içki satışı marketlerde eksihabermas @eksihabermasKürtaj ve alkol konularındaki iktidar eleştirisi sadece Uludere ve Reyhanlı üzerinden olursa zamanlama dışında yaptıkları doğru iması çıkar. SelimÇiprut ® @SelimCiprutAlkol kullanmayan adam bile bu yasaklardan sonra alkole başlayacak,olacak olan bu… Gökhan Vots @GokhanVots Her kadeh bir Reyhanlı’dır… ahmet mümtaz taylan @taylan1789İçkinin aklına değmediği insan kaldı mı memlekette? Alkol sektörü trilyon harcasa bu etkiyi yaratamazdı… Alkolün altın yılları başlıyor… Meral Akşener @meral_aksenerYeni kutuplaşma konumuz “alkol kullanımı” asıl sorunların üzerini örten yeni şalımız hayırlı olsun Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 1. 13931Retweet mehmeturgut16604 RT Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan Mehmet Turgut'la FalanFilan programına son veriyorum. 03.06.2013 16:10Retweet 2. 8326Retweet okanbayulgen9955 RT Sayın Basın Mensupları! Ölüm ve yaralanma haberleri geliyor. İnsanlara doğru bilgi aktarmak için hemen canlı yayınlara başlanmalı! 03.06.2013 01:02Retweet 3. 7531Retweet okanbayulgen9073 RT Büyük kanallar haber merkezlerini harekete geçirmeli! Karanlıkta bırakırsanız bu Kaos çok daha büyüyecek! Kimin ne yaptığı belli değil! 03.06.2013 01:05Retweet 4. 7442Retweet dilaraeldas8435 RT Cok sevdigim, yillardir calistigim kanal NTV'yi, okulumu biraktim. Istifa ettim. Sanirim simit satmam gerekecek. 03.06.2013 13:06Retweet 5. 7388Retweet okanbayulgen8967 RT Basın şu anda!Yarın değil!Canlı yayınlara başlamalı! Arabuluculuk yapmalı! Halkın sesine kulak vermeli! Siyasi,halk,polis barışını sağlamalı 03.06.2013 00:17Retweet 6. 7256Retweet levent_kazak8743 RT bir başbakanın, ülkesindeki isyanı bastırmak için kendi seçmenini sokağa dökeceğini söylemesi suçtur, iç savaşa teşviktir.. #tayyipistifa 03.06.2013 12:39Retweet 7. 6973Retweet ahmethc8304 RT cumhurbaşkanı bugün konuşmazsa ne zaman konuşacak... cumhurbaşkanı'nın görevi köprü ismi açıklamak değildir. @cbabdullahgul 02.06.2013 23:59Retweet 8. 6668Retweet selcukerdem7929 RT Taş atmayalım, espri atalım, orantısız zeka kullanalım! 03.06.2013 16:19Retweet 9. 6342Retweet AlucardTurkiye5862 RT @okanbayulgen @eceerken @memetalialabora szdn szn giblrdn sorulck hesplar! #24saatiçindeistifaet RTÜK'ten Halk TV'yehttp://t.co/IAJHW4yMN0 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2013 Özcan Aşkın @maykozcan3 dk kaç günden beri direniyoruz perişan olduk mk...kiralık toma arıyoruz neyse parası verelim haksızlık yapmayn lan #direngeziparkı #direnizmir kamuran önal @kuaforkamuran9 dk Bu yüzden izmir,in kızları bu kadar güzeller, yüreklerinde vatanı ve atatürk sevgisi var. GÜZELİM ÇÜNKİ GAVUR İZMİRLİYİM... #direnizmir Gezigen @ota_boca_salcha 11 dk Gündoğdu'ya gidecek İzmir Halkı'nın dikkatine. Bugün kitabınızı evde okumayın, İzmir'in ömürlük manzarası ile Kordon'da okuyun #direnizmir İsmail mi Abi ? @MRTEZR 12 dk #direngeziparkı #direnankara #direnizmir #occuypgezi Bu söz sadece Esad için miydi acep? Yoksa biz yanlış mı anladık? Caner Türkmen @Cnrtrkmn12 dk İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız, övünmek gibi olmasın biz T.C. vatandaşıyız! #direntürkiye #direnistanbul #direnizmir #direnankara Mehmet Öksel @kucukesnafmemo15 dk Izmirde eli sopali saldirganlar polismis(!). Ah be kardesim desenize bastan tamam sorun(!) yok o zaman. #direnizmir davras @tombrax1 20 dk TOMA1 Su depona biraz Talcid ve süt karıştır. gençler bişi denicek #direnizmir #direngeziparki mete baydoğan @metebydgan22 dk tava çatlayıncaya kadar ampul patlayıncaya kadar... #direnizmir #BizDeğilPolisEveDönsün #EylemVakti The Last Çapulcu @canimnaber24 dk Doğduğumdan beri üzerime yapışan enerjisizliği şu direnişle attım. #direnankara #direngeziparki #direnizmir #direntumiller #boykotmedya bahar aksu @SpriNg_033525 dk tayyipin ampulüyle değil Atamın gözlerinin mavisiyle aydınlanırız biz tayyipppp #1MİLLETUYANIYOR #direngeziparki #direnizmir Çapulcu @cansugokce_ 28 dk biber gazından kafam kıyak diyip kolay soru soran canım hocam, seni çok seviyorum! #direnizmir günalcirdi @gnlcirdi 31 dk simdi esim dostum beni yastayim saniyor FAS'tayim hickimse bilmiyorrr soz muzik : rte #direnizmir #direngeziparki Hursel Cay @koaservat35 dk İstesek neti keserdik demiş arınç. Hala anlamamışlar geriler. İşte bu yüzden alanlardayız. #occupturkey #direnizmir mirzatataç @mmiirrzzaatt 37 dk "Tayyip!! Bizler gibi 3er çocuk daha istermisin? " #direngeziparkı #direnantrikot #direnizmir Burak Amanlar @herkesebipopi 40 dk Sıksana sıksana biber gazı sıksana. Maskeni çıkar, jopunu bırak delikanlı kim bakalım. #direnantalya #direnizmir #direnbesiktas gaye abun @gaye_abun40 dk Annemin bugunku nasihati: -gaye sacini topla,sacindan tutarlarsa suruklerler. #direnizmir Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2013 Özge Büyük @ozgebuyuk6 sa Bazıları Anıtkabiri'i yıkarız demişti.Tamam, kovayı bezi verelim,merdivenlerden başlayın yıkamaya. İyi yıkayın, kontrol etcez #direniyoruz Uluç Burak Kurt @Ulay355 dk BİZDEKİ BU AĞAÇ SEVDASI ZAMANINDA ASTIĞINIZ FİDANLAR İÇİN...!!!! #BuMilletBuOyunaGelmez #direnizmir Hatice Denizhan @HtcDnzhn 7 dk Tayyip tayyip kalksana, Gaz bombası atsana, Şeriat hayali elden gidiyor, Tomalarla su sıksanaaaa #direnizmir #direnankara #direngeziparkı Gülçin Eriş @metogirll3 dk gercekten de cok marjinaliz. bildigin ders calisiyoruz gundogduda. #direngezi #direnizmir pic.twitter.com/wPB0t0MyPk EsisOcakDışı @esisreis3 Haziran Boynumdaki kravat boğazımı hiç olmadığı kadar sıkıyor bugün. Elbet akşam olur. #direnbesiktas #direnankara #direnizmir Çapulcu Onur @1925_onur 55 sn 5 ağaç için savaşmak 5 torba kömür için domalmaktan iyidir.. #EylemVakti #Direnİzmir Çapulcubey Ege Akkuş @VivereEstMori4 dk Bugün bol bol kurufasülye yiyip, yarın polise gaz bombası atmayı düşünüyorum. #direnizmir #eylemvakti #occupyturkey Gözde @Gozde_289 dk #direnizmir Küçükken ışıkları yakıp söndürdüğümde annem yapma AMPÜLÜ PATLACAKSIN DERDİ ŞİMDİ ANLIYORUM NE DEMEK İSTEDİĞİNİ.. Mert Yıldız Çapulcu @malifalitiqo37 dk Alkolikler , ayyaşlar , çapulcular olarak #direniyoruz çapulcu bapsungur @bapsungur8 sa Bu günlerde nasılsın sorusunun yanına direniyormusun hala sorusunu da ekler olduk! çok şükür çapulcuyuz. #direniyoruz #direngeziparki Gülşah Kaya @gulsahky29 Şubat 12 243. gün! Üstünü örtüp para almadık, emek çalmadık. Kupa iade edip oynamadık, adam satmadık. Lobi yapmadık, kayıp belgemiz yok. #direniyoruz Sebati @birazspinozist 6 sa Biz 90'lar ne ara bu kadar yaratici olduk(:? Direnmek yaramis resmen. #direnankara #direnistanbul pic.twitter.com/Y4omqcYwRP ayça örer @aycaorer31 Mayıs Devlet şafak operasyonlarına alışıktır, idamları sabaha karşı yapar, evleri sabaha karşı basar, Gezi'ye sabaha karşı girer. #DirenIstanbul ayça örer @aycaorer 31 Mayıs Biz çocuklarımıza onurlu bir gelecek bırakacağız, siz AVM. #DirenGeziParkı #DirenIstanbul İKİ AYYAŞTAN BİRİ @erhndmr 1 dk Polisler bu kadar korunucağına babaları biraz korunsa bu olaylar olmazdı ne cektin be polis : ) #direngezi #direnistanbul #bubirsivildirenis Samet Yankın @SmTyNkN3 dk Kask numaraları neden silindi? Ben silmedim yaa kuzenim silmişşş #direnistanbul Berat Öztarhan @BeratOztarhan 16 dk Bence hep beraber Davosa yerleselim. Oraya gelmem demisti. #direnistanbul #direngezi #direnturkiye çapulcunun teki @solmazcicek1 sa çirkin basbakan yoktur, az ayran vardir. #gazageldik #direntürkiye #dictatorerdogan #direndersim #direnistanbul T.C Özlem Gülmez @ozlemgulmezz 1 sa Ülkede milli gelir çok yükseldi kişi başna 2 Toma düşüyor #direnistanbul #direnankara #direnhatay #direniskenderun #direnısparta #direnbursa Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2013 -Arkadaşlar Taksim'e anneler gitmiş, ayakkabıları çıkarmadan girebiliyo muyuz? Kesin bilgi verin acil.-Anneler varsa ben çekiliyorum arkadaşlar, bu yaştan sonra "Bak Nurten'in oğlu nasıl tekmeliyor biber gazını, biraz örnek al" filan çekemem.-EVLADIM SPREYİ İDARELİ KULLANSANA YARIN DA YAZARSIN!-Gezi'de anneler orantısız şefkat uyguluyor!-Anneler sorarsa duvarlardaki küfürlü şakaları biz yazmadık beyler, sabahçılar yazmış diyelim. Kimse satış yapmasın.-Çadırların üzerine dantel sermek isteyen anneler direnişe geçti! ''Dantel sermek hakkımız! Söke söke öreriz!'' sesleri yükseliyor...)-Gezi Parkı'na gelen anneler sert konuştu: "Terli terli direnmeyin, hasta olursunuz!"-"Arkadaşlar soğuk su içenler revire gitmesin.!!! Anneler orda pusuda bekliyor,gelene terlik atıyor.!!"-Bugün gezi rahat uyuyacak anneler evlatlarının üzerini örtecek.-Tayyipten yeni açıklama: Sevgili anneanneler lütfen kızlarınızı ve torunlarınızı evlerinize çağırın.-Terlikle yüz metreden kafaya nişan alabilen anneler de meydanda, şimdi onlar düşünsün.-Arkadaşlar Taksim'e anneler gitmiş, ayakkabıları çıkarmadan girebiliyo muyuz? Kesin bilgi verin acil.-Anneler çocuk, çocuklar ''DEVRİM'' yapar! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.