Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 BAŞKA DİLDE AŞK Yapım: 2009, Türkiye Tür: Dram, Romantik Yönetmen: İlksen Başarır Senaryo: Mert Fırat, İlksen Başarır Yapımcı: M. Murat Şenöy, N. Bunhan Bengi Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakosyan Müzik: Uğur Akyürek Süre: 1.28 dk. Oyuncular: Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Lale Mansur, AytenUncuoğlu, Emre Karayel Konusu: Bir arkadaşının doğum gününde tanıştığı Onur ile hiç konuşmadan geçirdiği gecenin sonunda Zeynep, Onur’un işitme engelli olduğunu öğrenir. Onur bir kütüphanede çalışmaktadır, babası çok küçükken onu ve annesini terk etmiştir; bundan dolayı Onur kendisini hep suçlu hissetmektedir. Aslında konuşmayı öğrenmiştir ama yine de insanların konuştuğunda kendisiyle alay edeceklerini düşündüğünden sessizliği tercih etmiştir. Zeynep ise bir çağrı merkezinde çalışmaktadır ve bütün gününü telefonla konuşarak geçirmektedir. Ne çalışma koşullarından memnundur ne de bütün gün telefonda tanımadığı insanlarla konuşmak zorunda olmasından… Bu nedenle Onur’un işitme engelli olması onun için hiç de sorun olmamış ve hatta Onur’un hiç konuşmaması yada Onur’la konuşmak zorunda kalmayacak olması ona cazip gelmiştir. Belki de uzun zamandır aradığı huzuru Onur’la yaşayacağı ilişkide bulabilecektir. Kesinlikle beğendim, kesinlikle tavsiye ediyorum, izleyin, izletin Ayrıca filmde bir Louis Aragon şiiri alıntısı vardı ki son olarak bunuda buraya eklemeden geçemeyeceğim, cidden güzel sahneydi: Sana büyük bir sır söyleyeceğim korkuyorum senden Korkuyorum yanın sıra gidenden pencerelere doğru akşam üzeri El kol oynatışından söylenmeyen sözlerden Korkuyorum hızlı ve yavaş zamandan korkuyorum senden Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 BAŞKA DİLDE AŞK FRAGMANI http://www.youtube.com/watch?v=rdVPyaCnxew Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Filmin kendisini izlemedim fakat, Isaret dili bugune kadar ogrenmis oldugum en guzel ama bir okadarda en zor dildir.. En guzel tarafi ise kavga ederken dahi hic gurultu etmeden sadece parmaklarinizi ve beden dilini kullanarak kavga edip tartisiyor olmaniz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Bende beğendim...Film bana şu sözü hatırlattı: "Sınavlarla kuşatıldığında ve herkesin sana karşı olduğunda gerçekten sevebilir misin ? Sevmeye devam edebilir misin ? Herşey pürüzsüzken sevmek kolaydır." Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Muhteşem bir filmdi. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2013 Filmi izlemek isteyenleri buraya davet ediyor ve iyi seyirler diliyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.