Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 12 yıl az demeyelim bayaaa deyelim sözün özü arama hayatın cilvesine bahane benim gönlüm serseriyse sana ne gubidik
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 12 yıl Serseriyim ah serserii...Okur yazar ve sevimli.. Biraz çapkın, biraz deli ama sevecen bir serseriiiii...
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl "Galatasaray'da kaptanlık yaptığım zamanlar yazı-tura yapıldığında hep 'tura' derdim. Varsın Atam'ın süliyeti yere değmesin."- METİN OKTAY
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 12 yıl Hayat, biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir.. John Lennon
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl Hayatımın en güzel yılları; Annemin montumun fermuarını boynuma kadar çektiği günlermiş...
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl ''Birini arkadan bıçakladığında, ucu er geç sana dokunacak bir döngü başlatmış olursun.'' Oscar Wilde
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2012 12 yıl haçon bir kiz kaçacak yan basar eyağini yegenim hu buralardayım hanım günde bi saat izin veriyo günün sözü... dünyanın en büyük mutfağı iki kadına dar gelir bil bakalım kim söylemiş burdayım elektirikler yoktu gelemedim ve Deniz Abidigi kesvetti
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 12 yıl "Aldatmak hata değildir. Kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez..."
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 12 yıl Biz kuyuya sadece bir taş attık, sizin bizden daha deli olacağınızı düşünmemiştik (Mayalar)
Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2012 12 yıl Nerden biliyorsun denedin mi? Sölemem Konu ben değilim ki.. Seviyorsam asla aldatmam, aldattıysam sevmiyorum demektir ki, o zaman da hataydı deyip kıvırmam.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.