Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 çiğ köfte falla hiç hayır demedim suana kadar birde diskoda ısmarlanan birayada hayır diyemem Alıntı
Φ mercury Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 şu an bir yemek teklifini asla geri çevirmem çok karnım acıktı. he bir de PINAR ALTUĞ Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 adamın bırı gelıpde bana bill gates i gebertme zevkını sana yasatmak ıstıorm dese hıııcc dusunmeden kabul ederdım bu bir ikinciside metalci (şöyle kırmızı saç sakal gitarist fln)bi çocuk gelipde konusmak ısterse )) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 İremeriç bill gatesten ne alıp vermediğin var.. Bak adamın sayesinde buralarda yazıyoruz.. Bu arada seni tanıyabiliriz..? Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 tabii beni tanıyabılırsınız kralx ben irem meric ankarada oturuorum bılgısayar cok ılgımı ceken bı alan ve de her allahıın gunu yenı yenı seyler cıkıo bıll gates de bunlarn demirbası olduu ıcın uyuzum o adama ogluda yokkı-opuyoyum hepinişi- Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 İlhan Mansız la reklam filminde oynayan hatun Ismarlanan herhangi bir alkol türü Kalem Alıntı
Φ hekate Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 babamın acılarını dindirebilme veona yaşattığım acıları silebilme şansını asla reddetmezdim.... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Kesinlikle geri çeviremiyeceğiniz teklifler nelerdir..? patronumla konuşmayı...................... platonik aşkımın bana yaklaşma isteğini........ güzel bir sırt masajı........... bir kadeh şarap.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 güzel dostlarla felsefi kahve sohpetlerini.. Ay ay.. arkadaşım felsefeyi,sakın benim platoniğim gibi yanlış algılama, kendin bile kontrol edemeyeceğin hatalar yaparsın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 şu an bişey düşünmüyom... saat olmuş 1 ne düşüneyim?? uyku desen yok en kötü geceleri uykumun olmaması...heh işte şu an bunları düşünüyomuşum demek... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ay ay.. arkadaşım felsefeyi,sakın benim platoniğim gibi yanlış algılama, kendin bile kontrol edemeyeceğin hatalar yaparsın.. senin platoniğin farkedemeyişi..kontrollü bir hata olmasın.. ..bence sen bırak platonik aşk muhabbetinide..karşındakini bir anlamaya çalış..sanki onun seni anlamasını ister gibisin.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 senin platoniğin farkedemeyişi..kontrollü bir hata olmasın.. ..bence sen bırak platonik aşk muhabbetinide..karşındakini bir anlamaya çalış..sanki onun seni anlamasını ister gibisin.. Olabilir...ama kontrollü hata olsa kendine zarar vermez..dimi? karşımdaki derkennn....? pardn anlamadım! platoniğimi kasdetttiysen evet onun beni anlamasını çok isterdim....kandisine nekadar değer verdiğimi bir anlasa.... Ben hayatımda kimse için ağlamadım........................................... aman neyse.... zaten unutma aşamasındayım... sevgiler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 şuanda sıcacık bi çay ve yanına nefıs bı kahvaltıyı reddedemz,hatta atlardım.kıs yeşim ınsan davet eder gıı Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 cohiba marka puroyu Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 geri gelip yine seninim dien zuzumu asla reddedemem tabi bööle bişi hiç olmıycakya Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 çay ve tuzlu kurabiyeye günün her saatinde evet diyebilirim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 çay ve tuzlu kurabiyeye günün her saatinde evet diyebilirim albendende okadar ama benim kurabiyeler tatlı olsun mekanda boğazda ki o küçük ama çok güzel çay bahçem. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Asla red edemiyecğim bir şey bir atrkadaşımın yanında olması ve bilgisayarımın başına oturmak. Alıntı
Φ swmkurt Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 7 ayda 450.000YTL kazanmaya ne dersiniz? Merhaba, Asagidaki linke tiklayarak 7 ayda 450.000YTL kazanmaya nekadar yakin oldugunuzu görebilirsiniz. www.7ayda450binytl.tr.cx Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 patates kızartması ve mayonezi asla redddetmem:) Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 motosikletimle tura çıkmak ve yüzmek..bayılırım.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 1.5 iskendere dayanamam Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 maç yapalım mı ? sorusunu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.