Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Neydi ilk iletiniz hatırlıyormusunuz ? Hoşgeldimleri saymayın ama.

• Cevaplar 57
  • Görüntü 5,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

muzik cafe,ye sarki yazmistim :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Ben dün ne yemek yediğimi hatırlamıyorum ki :lol::P

İlk iletimi hoşgeldin topicinde yazmıştım sonrası hayal gibi geliyor bana hatırlamak çok zor -_- Bir sis perdesi var -_-:D

:P

Gönderi tarihi:

slm forum sakinleri -_-

Adetten olsa gerek yeni üyeler dayanamaaz ve her zaman bir slm topici açar -_-

ben de bu gelenği bozmayım dedim -_-

:wub:

kankim işte senin ilk iletin -_-

Gönderi tarihi:

İlkokul öğretmeninide istiyon mu :huh: Sanki Yaseminin Penceresinde konuk <_<:lol:

Kankim çok tşk ederim :hug:

Gönderi tarihi:

Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. :huh::unsure::whistling:

Gönderi tarihi:

ask sevgı guzellık bolumune sıır yazmıstım :D

megersem sıır bolumu varmıs :D

Gönderi tarihi:

Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. :huh::unsure::whistling:

Galiba serap görmeye başladım..geri alıyorum kimse açıklamasın..yanlış görmüşüm sanırım...halla hallaaaaaa.....enteresan yaw...nerden de çıkardım şimdi bunu.. :huh::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

erkek dediğin adamın yanında kızlara laf düşmez

yufka yürekli bu da senin ilk iletin -_-

Gönderi tarihi:

Kriptexim ablacım sorun değil olur öyle :D Zaten sende benden 4 gün sonra kayıt olmuşsun :)

Kankim yorulmsaydın keşke :D Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu :lol::P

Gönderi tarihi:

Kankim çok tşk ederim :hug:

bişi diil kankim :hug:

Gönderi tarihi:

kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım -_- katılım tarihi 2004 olan benim :D bi karışıklık oldu sanırım :D

Gönderi tarihi:

yok be kankim yorulmadım , elime mi yapışıcak ;):D:lol:

iletinin sinir bozucu olduğu konusunda hem fikiriz ama -_-

Gönderi tarihi:

MERHABA, MEMO BENDE SOHBET EDECEK BİR ARKADAŞ ARIYORUM İNŞALLAH FORUMDAN ÇIKMADIN???!!!! :unsure:

bu da benim ilk iletim :D şimdi gördüm de ,bu iletiyi yazdığım memonun ileti sayısı hala 1 :lol: çocukcağız benim mesajımdan sonra bir daha foruma girmemiş bile :lol::lol:

Gönderi tarihi:

geçmiş zaman hatırlamanın ne gereği var.... :P valla kesin birilerine sataşarak dalmışımdır foruma emme anımsamıyorum.... :unsure::D

Gönderi tarihi:

Kankim 4 msj üst üste atarak flood tarihini yerle bir etmişsin :lol::D

Kankim Memodan hiç haber yok mu :unsure::P

Gönderi tarihi:

kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım -_- katılım tarihi 2004 olan benim :D bi karışıklık oldu sanırım :D

Canım yok alıntı olduğunu anladım :D ama evet şimdi oldu ben senin katılım tarihine bakmışım o zaman..Diğer taraftanda yağmurumun gerçektende bayadır burda olduğunu düşündüğüm için hemen bağdaştırmışım.. :unsure: ama açıklık getirdiğin için sağol bende diyodum nasılda öyle gördüm diye.. :D

Gönderi tarihi:

Kriptexim ablacım sorun değil olur öyle :D Zaten sende benden 4 gün sonra kayıt olmuşsun :)

Canım benim, mıneu açıklık getirmiş sevindim..Evet senden sadece 4 gün sonra kayıt olmama rağmen sana da dedim ya daha acemiyim..Yanlış yere bakmışım.. :unsure: İleti sayımızdan belli oluyor sanırım.. :D

Gönderi tarihi:

Evet ileti sayısı aldı başını gitti :D Ama ben forumlara yabancı değilim belki o yüzden :)

Gönderi tarihi:

kankim memoyu sormuşsun -_- hala bi haber yok kendisinden, o iletiden sonra bir daha izine rastlanmadı :lol:

Gönderi tarihi:

Kankim Memodan hiç haber yok mu :unsure::P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.