Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 57
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

slm forum sakinleri -_-

Adetten olsa gerek yeni üyeler dayanamaaz ve her zaman bir slm topici açar -_-

ben de bu gelenği bozmayım dedim -_-

:wub:

kankim işte senin ilk iletin -_-

Gönderi tarihi:

Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. :huh::unsure::whistling:

Gönderi tarihi:

Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. :huh::unsure::whistling:

Galiba serap görmeye başladım..geri alıyorum kimse açıklamasın..yanlış görmüşüm sanırım...halla hallaaaaaa.....enteresan yaw...nerden de çıkardım şimdi bunu.. :huh::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım -_- katılım tarihi 2004 olan benim :D bi karışıklık oldu sanırım :D

Gönderi tarihi:

Kankim yorulmsaydın keşke :D Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu :lol::P

yok be kankim yorulmadım , elime mi yapışıcak ;):D:lol:

iletinin sinir bozucu olduğu konusunda hem fikiriz ama -_-

Gönderi tarihi:

MERHABA, MEMO BENDE SOHBET EDECEK BİR ARKADAŞ ARIYORUM İNŞALLAH FORUMDAN ÇIKMADIN???!!!! :unsure:

bu da benim ilk iletim :D şimdi gördüm de ,bu iletiyi yazdığım memonun ileti sayısı hala 1 :lol: çocukcağız benim mesajımdan sonra bir daha foruma girmemiş bile :lol::lol:

Gönderi tarihi:

kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım -_- katılım tarihi 2004 olan benim :D bi karışıklık oldu sanırım :D

Canım yok alıntı olduğunu anladım :D ama evet şimdi oldu ben senin katılım tarihine bakmışım o zaman..Diğer taraftanda yağmurumun gerçektende bayadır burda olduğunu düşündüğüm için hemen bağdaştırmışım.. :unsure: ama açıklık getirdiğin için sağol bende diyodum nasılda öyle gördüm diye.. :D

Gönderi tarihi:

Kriptexim ablacım sorun değil olur öyle :D Zaten sende benden 4 gün sonra kayıt olmuşsun :)

Kankim yorulmsaydın keşke :D Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu :lol::P

Canım benim, mıneu açıklık getirmiş sevindim..Evet senden sadece 4 gün sonra kayıt olmama rağmen sana da dedim ya daha acemiyim..Yanlış yere bakmışım.. :unsure: İleti sayımızdan belli oluyor sanırım.. :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.