Φ mystra Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Neydi ilk iletiniz hatırlıyormusunuz ? Hoşgeldimleri saymayın ama. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 hatırlasam söylerdim ama sanırım oyunlar bölümüne yazmıştım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 muzik cafe,ye sarki yazmistim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Ben dün ne yemek yediğimi hatırlamıyorum ki İlk iletimi hoşgeldin topicinde yazmıştım sonrası hayal gibi geliyor bana hatırlamak çok zor Bir sis perdesi var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 slm forum sakinleri Adetten olsa gerek yeni üyeler dayanamaaz ve her zaman bir slm topici açar ben de bu gelenği bozmayım dedim kankim işte senin ilk iletin Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 bende ilk iletimi istiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 İlkokul öğretmeninide istiyon mu Sanki Yaseminin Penceresinde konuk Kankim çok tşk ederim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 ask sevgı guzellık bolumune sıır yazmıstım megersem sıır bolumu varmıs Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. Galiba serap görmeye başladım..geri alıyorum kimse açıklamasın..yanlış görmüşüm sanırım...halla hallaaaaaa.....enteresan yaw...nerden de çıkardım şimdi bunu.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 erkek dediğin adamın yanında kızlara laf düşmez yufka yürekli bu da senin ilk iletin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kriptexim ablacım sorun değil olur öyle Zaten sende benden 4 gün sonra kayıt olmuşsun Kankim yorulmsaydın keşke Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 çok güzel ve anlamlı başlamışım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gerçektende öyle Çok anlamlı çook Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim çok tşk ederim bişi diil kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yağmurum bişey sorucam..O senin nasıl ilk iletin oluyo??? 13 şubatta yazmamışmısın sen onu..ve o iletini ben hatırlıyorum senin..yani bilmediğim için soruyorum.. senin katılım tarihin 2004 görünüyor..nasıl oluyo şimdi bu?biri bana açıklarsa sevinirim.. kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım katılım tarihi 2004 olan benim bi karışıklık oldu sanırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim yorulmsaydın keşke Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu yok be kankim yorulmadım , elime mi yapışıcak iletinin sinir bozucu olduğu konusunda hem fikiriz ama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 MERHABA, MEMO BENDE SOHBET EDECEK BİR ARKADAŞ ARIYORUM İNŞALLAH FORUMDAN ÇIKMADIN???!!!! bu da benim ilk iletim şimdi gördüm de ,bu iletiyi yazdığım memonun ileti sayısı hala 1 çocukcağız benim mesajımdan sonra bir daha foruma girmemiş bile Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 geçmiş zaman hatırlamanın ne gereği var.... valla kesin birilerine sataşarak dalmışımdır foruma emme anımsamıyorum.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim 4 msj üst üste atarak flood tarihini yerle bir etmişsin Kankim Memodan hiç haber yok mu Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kriptex o ileti kankimin iletisiydi, sadece alıntı yapmıştım katılım tarihi 2004 olan benim bi karışıklık oldu sanırım Canım yok alıntı olduğunu anladım ama evet şimdi oldu ben senin katılım tarihine bakmışım o zaman..Diğer taraftanda yağmurumun gerçektende bayadır burda olduğunu düşündüğüm için hemen bağdaştırmışım.. ama açıklık getirdiğin için sağol bende diyodum nasılda öyle gördüm diye.. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kriptexim ablacım sorun değil olur öyle Zaten sende benden 4 gün sonra kayıt olmuşsun Kankim yorulmsaydın keşke Baksana ilk iletisi bile sinir bozucu Canım benim, mıneu açıklık getirmiş sevindim..Evet senden sadece 4 gün sonra kayıt olmama rağmen sana da dedim ya daha acemiyim..Yanlış yere bakmışım.. İleti sayımızdan belli oluyor sanırım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Evet ileti sayısı aldı başını gitti Ama ben forumlara yabancı değilim belki o yüzden Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kankim memoyu sormuşsun hala bi haber yok kendisinden, o iletiden sonra bir daha izine rastlanmadı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Kankim Memodan hiç haber yok mu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.