Φ siyahx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 şuanda bir tabak dolusu baklava yedim mutluluk budur sen onda nekadar kalori var biliyomusun kız burcu Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sen onda nekadar kalori var biliyomusun kız burcu aman olsun kursa gidiyorumm *yakarım kalorileri Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 mutluluk denınce şuan aklıma gelen ilk şey ölüm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mutluluk denınce şuan aklıma gelen ilk şey ölüm yapma sedelina...ne yani kurtulmaya mı çalışıyon..yok öyle kolayından ölüm.. ..çivilendiğin kayalarda..her sabah gelir kartalın..ve açtır..susamıştır insan ciğerine..ister.. ister daha..iyilik edersin haaa..insanlara..ateşi çalarda tanrılardan insanlara armağan edersin ha..işte geliyor kartalın..hazırlan sedelina.. Alıntı
Φ karmann Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mutluluk denınce benım aklıma kumsal kenarında gunesın batısına karsı gecen vakıttır. Yada benı rahatlatan aktıvıtelerdır... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Evet Karadenizli olmak mutluluk vesilesidir..... Çingene olayına katılmıyorum...herşeyle tertemiz olacaksın.. Onlarınki at kuyruğunda sinek misali yaşamaktır mutluluğu........ Demekki itirazın olmadığına göre ellerini iki yana açıyorsun diloş.. The Boss, Valla ellerim iki yana açık diil …hem ayrıca söylediklerine itiraz etmediğimi de nerden çıkardın(Karadenizliler hariç).. Temizlik derken..üstün başın temizliğini kastettin sanırım..o çok basit..halledilir..ya içimiz kirliyse..ona çare nedir? Kosla Oxi Action’mı? Ya “At kuyruğunda sinek misali yaşamak” getiriyorsa beraberinde mutluluğu..”lüx içinde ve asalet timsali gibi yaşamak” hiçte düşünüldüğü gibi mutlu etmiyorsa… Bir de böyle düşün diycem ama düşünmek çare diil.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 şuanda bir tabak dolusu baklava yedim mutluluk budur Çikolota da öneririm Burcu...Endorfin birkaç dakikalığına pik yapıyor..gerçi sonrasında süratli bir iniş oluyo ama neyse.. birkaç dakikalık sultanlık,sultanlıktır di mi ama? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 sen onda nekadar kalori var biliyomusun kız burcu Siyahx, Yeni avatar ve imzan hayırlı olsun …imzana bayıldım doğrusu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mutluluk denınce şuan aklıma gelen ilk şey ölüm Sevgili Sedelina ..ölüm,bir bilinmezlik hali..hepimiz için..Emin ol orda rahat ve mutlu olunacağına emin olsak her şey çok farklı olurdu.. Öte yandan imzanın sonunda yer alan iki cümle hırpaladı beni Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 yapma sedelina...ne yani kurtulmaya mı çalışıyon..yok öyle kolayından ölüm.. ..çivilendiğin kayalarda..her sabah gelir kartalın..ve açtır..susamıştır insan ciğerine..ister.. ister daha..iyilik edersin haaa..insanlara..ateşi çalarda tanrılardan insanlara armağan edersin ha..işte geliyor kartalın..hazırlan sedelina.. Figgaro... Yangına körükle gitmiş bir hal gördüm sende Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 mutluluk denınce benım aklıma kumsal kenarında gunesın batısına karsı gecen vakıttır. Yada benı rahatlatan aktıvıtelerdır... Karmann...öncelikle aramıza hoşgeldin Dediğin şey benimde çok hoşuma gider...sadece mutluluk diil mistik birşeylerde bulurum günbatımında Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Figgaro... Yangına körükle gitmiş bir hal gördüm sende sende haklısın.. O, anlamıştır beni..sembolikti yazdıklarım.. ..ama gerçeğede yakın..tanırım sedoşu.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Üst baştan değil,hem dış hem iç... neyse sende bi düşün ben yinede ellerin açık bekliyorum seni....... Mutluluk deyince;Çirkin bir tende güzel bir ruhla karşılaşmaktır........ Aşırı istek üzerine ellerim açık bugün (pes ettiğimden diil yani seni kırmamak için ) Mutluluk tanımını beğendim Hani sadece ayrık otlarının bürüdüğü bir bozkırda birden karşımıza çıkıveren GELİNCİK misali... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 SANA BEN ANLATIRDIM ŞARKILARIN DİLİNİ SEN BURADA SEN BURADA OLSAYDIN GELİRDİ KULAĞINA UNUTTUKÇA MUTLUYUM MUTLUYUM UNUTTUKÇA DERDİ BİR SES,SICACIK AMA BEN MUTLULUĞA İÇİMDEN İNANSAYDIM ÖZDEMİR ASAF .......................... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Teş.ederim......... Mutluluk beni kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılmasıdır. (Latife yapıyorum alınma yok) özür... Senin ellerin iki yana açılmasından kastın kucaklaşmakmıydı??? Bir algılama hatası yaşandı...ama önemi yok...latife yaptığının farkındayım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Ya zamanından çok erken gelirim Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni sevdiğim gibi... Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya herşey bitmiştir çoktan Ya hiçbirşey başlamamıştır. Öyle zamanına geldin ki yaşamımın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş... AZİZ NESİN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ee madem ben de bu soruya bi şiirler cevap vereyim İstersen mutlu oluruz seninle Evimiz ve çocuklarımız olur Yemek pişirirsin kendi elinle Kalplerimizde esenlik ve huzur İstersen mutlu oluruz seninle Birbirimiz için yaratılmışız Ruhlarımız düşüncelerimiz bir Bizi gibi olur çocuklarımız Ben sair, sen bastan ayağa şiir Birbirimiz için yaratılmışız Ayrılık olmaz fikirlerimizde Kahkahamız ta uzaklardan duyulur Mutluluk parıldar gözlerimizde Rüyalarımız bile aynı olur Ayrılık olmaz fikirlerimizde Ne hayaller kurarız uzun uzun Üzüntüleri atarız bir yana Gizli bir şeyi kalmaz ruhumuzun Bütün şiirlerimi okurum sana Ne hayaller kurarız uzun uzun Kim ne derse desin mutlu oluruz İçimizde ümit, arzu teselli Bende aşk ve sende güzellik sonsuz Aşkımız gözlerimizden besbelli Kim ne derse desin, mutlu oluruz Orhan Veli Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Büyük bir kedi, kendi kuyruğunu kovalayan küçük bir kediye sormuş: "Neden kuyruğunu kovalıyorsun?" Yavru kedi yanıt vermiş: "Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk, mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim. Bu nedenle onu kovalıyorum, yakaladığımda mutluluğa ulaşacağım." Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: "Gençken, ben de evrenin sorunlarına ilgi duymuş ve mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim. Ama şunu fark ettim; ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi işime baksam hep peşimden geliyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 ee madem ben de bu soruya bi şiirler cevap vereyim İstersen mutlu oluruz seninle Evimiz ve çocuklarımız olur Yemek pişirirsin kendi elinle Kalplerimizde esenlik ve huzur İstersen mutlu oluruz seninle Birbirimiz için yaratılmışız Ruhlarımız düşüncelerimiz bir Bizi gibi olur çocuklarımız Ben sair, sen bastan ayağa şiir Birbirimiz için yaratılmışız Ayrılık olmaz fikirlerimizde Kahkahamız ta uzaklardan duyulur Mutluluk parıldar gözlerimizde Rüyalarımız bile aynı olur Ayrılık olmaz fikirlerimizde Ne hayaller kurarız uzun uzun Üzüntüleri atarız bir yana Gizli bir şeyi kalmaz ruhumuzun Bütün şiirlerimi okurum sana Ne hayaller kurarız uzun uzun Kim ne derse desin mutlu oluruz İçimizde ümit, arzu teselli Bende aşk ve sende güzellik sonsuz Aşkımız gözlerimizden besbelli Kim ne derse desin, mutlu oluruz Orhan Veli GLORİA Orhan Veli'yi çok severim ama bu şiirini ilk defa okuyorum..çok hoş..umut dolu teşekkürler Konumuzla hiç ama hiç alakası yok ama çağrışım işte...ustadan bir şiir; Şimdi kılıksızım,fakat Borçlarımı ödedikten sonra İhtimal bir kat daha yeni esvabım olacak Ve ihtimal sen Yine beni sevmeyeceksin. Bununla beraber pazar akşamları Sizin mahalleden geçerken, Süslenmiş olarak, zannediyormusun ki bende sana Şimdiki kadar kıymet vereceğim? ORHAN VELİ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Hayata bazen tersinden bakmaktır... Mutsuz değilde mutlu olabilmek için neler yapabilmemizdir... Sayın Patron zaten bizde onu araştırması içinde diilmiyiz? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Büyük bir kedi, kendi kuyruğunu kovalayan küçük bir kediye sormuş: "Neden kuyruğunu kovalıyorsun?" Yavru kedi yanıt vermiş: "Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk, mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim. Bu nedenle onu kovalıyorum, yakaladığımda mutluluğa ulaşacağım." Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: "Gençken, ben de evrenin sorunlarına ilgi duymuş ve mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim. Ama şunu fark ettim; ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi işime baksam hep peşimden geliyor EGZORSİST... Düşünüldüğünde gerçekten isabetli bi yaklaşım!!Biz onun peşinde koşacağımıza o bizim peşimizden koşsun Hey!!!MUtluluk...kaçıyorum işte...bulsana beni Şurda biraz soluklanayım...umarım beni yakalar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 EGZORSİST... Düşünüldüğünde gerçekten isabetli bi yaklaşım!!Biz onun peşinde koşacağımıza o bizim peşimizden koşsun Hey!!!MUtluluk...kaçıyorum işte...bulsana beni Şurda biraz soluklanayım...umarım beni yakalar DİLOŞ... umarım haytın boyunca mutluluk hep senin peşinden koşsun sevgiler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Sayın diloş o düşüncenin içerisinde değiliz.......olsaydık her zaman mutlu olurduk. Nefsimiz arsız bir çocuk gibi önce birşey istiyor, ona istediğini verene kadar onun için çıldırıyor ama elde edince tüm arzusu hevesi bir süre sonra sönüveriyor. yani yeni bir şey arıyor veya istiyor. "Onunla mutlu olacakmışızzz...!..???" "MUTLULUĞU" arıyordum demek için çok geç olmadan, mutluluk seraplarının peşinden koşmayı bırakıp mutluluğu gerçekten olduğu yerde aramak ve yapabilmektir.... (Örneğin;sabah kalkarken doğan güneşin cama vuran ışıltısı bile beni mutlu eder.) Sözün Özü diloş..... Allahû Tealâ'nın reçetesini kullanan hiç kimse, mutsuz olmaya devam edemez. Sevgiler.... Arkadaşım..arsız nefsimiz konusunda korkarım haklısın...doyumsuzluk had seviyede..neden?maneviyatın zayıflığından!Çıkış noktan ve vardığın sonuç isabetli tebrikler O halde reçeteye dikkat... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 DİLOŞ... umarım haytın boyunca mutluluk hep senin peşinden koşsun sevgiler Ne güzel bir temenni bu Çok teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.