Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 hiç bir şeye üzülmedim ve üzülmeyeceğim keyfim çok yerinde çünki sardunyam eve geldi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ya niye bu aralar kimse yok sitede ya da herkes ben gelince kayboluyor,ben de cinlerle perilerle yazışmak zorunda kalıyorum ben bugün buna üzüldüm Üzülme be..Öyle denk geliyordur.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bana dil çıkarmışşş,çok kızdım şimdiii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 2 kız kardeşim adına üzüldüm, hemde çok üzüldüm, üzüntüden uykum kaçtı ama dertleşecek kimse yok malesef ah sedelinam nerdesin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bazılarının işi uzatıp yalan söylemelerine.. Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bugün enteresan bir gün. Bir yerden para bekliyordum gelmedi_ sinirliyim. Eniştem vefat etti_Üzgünüm Doğum günüm_Mutluyum Garip bir gün Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 başın sağolsun y/k.. ayrıca doğumgünün kutlu olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Sevgili arkadaşım; Öncelikle başın sağolsun.Hayatın gerçeği yaşayan yaş alır,doğumgünün de kutlu olsun,uzun,sağlıklı,huzurlu ve mutlu bi ömür dilerim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bugün enteresan bir gün. Bir yerden para bekliyordum gelmedi_ sinirliyim. Eniştem vefat etti_Üzgünüm Doğum günüm_Mutluyum Garip bir gün başın sağolsun y/k Allah rahmet eylesin Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 başın sağolsun y/k.. ayrıca doğumgünün kutlu olsun.. Teşekkürler Sevgili arkadaşım; Öncelikle başın sağolsun.Hayatın gerçeği yaşayan yaş alır,doğumgünün de kutlu olsun,uzun,sağlıklı,huzurlu ve mutlu bi ömür dilerim.. Eywallah abim sağolasın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Sevgili Y/K öncelikle başın sağolsun... Boyle zamanalrda ne dense faydasızdır. O nedenle başka bişi diyemiyorum... Allah sabır versin Sonralıkla da MUTLU YILLAR, iyiki doğdunnn... Bununla ilgili soylenecek o kadar cok sey var ki ne deesemmm boŞŞ Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 başın sağolsun y/k Allah rahmet eylesin Tskler MINEU, Yaradan sana ve sevdiklerine uzun ömür versin. Sevgili Y/K öncelikle başın sağolsun... Boyle zamanalrda ne dense faydasızdır. O nedenle başka bişi diyemiyorum... Allah sabır versin Sonralıkla da MUTLU YILLAR, iyiki doğdunnn... Bununla ilgili soylenecek o kadar cok sey var ki ne deesemmm boŞŞ Tşkler Gloria, sana ve sevdiklerine uzun ömür versin Yaradan.. Valla iyi ki doğmuşum. Oh canıma değsin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 insanların bazı olaylara takılıp kalmasına kızdım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 bu hayatta nefret ettiğim bir kaç insan tipi var...bunlardan biri yapmacık insanlar... yani nefret ederken seviyomuş izlenimi verenleri kast ediyorumm... bugün o yapmacık insanlardan biriydim ...şimdi kendimden nefret ediyorumm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bir yarış atına midilli muamelesi yapan insanlardan tiksiniyorum.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sabah hatuna su böğreği yapmasını istemiştim yarın yaparım dedi çok üzüldüm ühü hühü Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Bir yarış atına midilli muamelesi yapan insanlardan tiksiniyorum.. Kimmiş onlar bana desene,depik manyaaa yapayım hepsini.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Kimmiş onlar bana desene,depik manyaaa yapayım hepsini.. Len adamlar 18.000 ytl vermiş gece düzenlemişler otelde.Depiklemek kolay mı o kadar..Öyle olsa ben çekip giderdim bee.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ah su böğreği ah çok üzüldüm çok.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 şu uyku nerde kaldı yaaa...niye gelmiyor kii.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 eeee tabiki seninde aklına su böğreği takıldı uyuyamazsın artıkkk Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 eeee tabiki seninde aklına su böğreği takıldı uyuyamazsın artıkkk bu kadar düşüneceğine kalkta yapsana.... ben sana tarifini veririm.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 çalışıyorum şu an lütfen .... sabahı düşünüyorum su an sıcacık çay yanında su böğreği.. ne gıçık olmusundur şimdi bana yaşaşın kötülük hehe Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 çalışıyorum şu an lütfen .... sabahı düşünüyorum su an sıcacık çay yanında su böğreği.. ne gıçık olmusundur şimdi bana yaşaşın kötülük hehe yaw niye gıcık olayım kii... hemen köşede bi börekçi var şimdi fırını yakmışlardır 2-3 saat sonra gider alırım.... hem benim sabaha börek yamam kesin...ama yengenin işi belli olmaz gibii.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 aaaa sen fırından mı yiyorsun ben taze güvendiğim ellerde pişmiş suuuuuuuuuuuuuu böğreğini yeyegeğim temizliğinden şüpheye düşmeyeceğim için içim rahat ne bilim fırında belki adamın kılı felan düşmüştür içine ... böööhhhh neyse sen fırından ye yine ... haaa buarada yengeniz bi dediğimi iki etmez bitanesi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.