Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hiç bir şeye üzülmedim ve üzülmeyeceğim keyfim çok yerinde çünki sardunyam eve geldi :)

Gönderi tarihi:

ya niye bu aralar kimse yok sitede ya da herkes ben gelince kayboluyor,ben de cinlerle perilerle yazışmak zorunda kalıyorum :(

ben bugün buna üzüldüm :angry::sweatingbullets:

Üzülme be..Öyle denk geliyordur..:P

Gönderi tarihi:

bana dil çıkarmışşş,çok kızdım şimdiii :devil:

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım;

Öncelikle başın sağolsun.Hayatın gerçeği yaşayan yaş alır,doğumgünün de kutlu olsun,uzun,sağlıklı,huzurlu ve mutlu bi ömür dilerim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Bugün enteresan bir gün.

Bir yerden para bekliyordum gelmedi_ sinirliyim.

Eniştem vefat etti_Üzgünüm

Doğum günüm_Mutluyum

Garip bir gün

başın sağolsun y/k -_- Allah rahmet eylesin :clover:

Gönderi tarihi:

başın sağolsun y/k..

ayrıca doğumgünün kutlu olsun..

Teşekkürler :clover:

Sevgili arkadaşım;

Öncelikle başın sağolsun.Hayatın gerçeği yaşayan yaş alır,doğumgünün de kutlu olsun,uzun,sağlıklı,huzurlu ve mutlu bi ömür dilerim.. :clover:

Eywallah abim sağolasın :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Y/K öncelikle başın sağolsun... Boyle zamanalrda ne dense faydasızdır. O nedenle başka bişi diyemiyorum... Allah sabır versin

Sonralıkla da MUTLU YILLAR, iyiki doğdunnn... Bununla ilgili soylenecek o kadar cok sey var ki ne deesemmm boŞŞ :)

Gönderi tarihi:

başın sağolsun y/k -_- Allah rahmet eylesin :clover:

Tskler MINEU, Yaradan sana ve sevdiklerine uzun ömür versin.

Sevgili Y/K öncelikle başın sağolsun... Boyle zamanalrda ne dense faydasızdır. O nedenle başka bişi diyemiyorum... Allah sabır versin

Sonralıkla da MUTLU YILLAR, iyiki doğdunnn... Bununla ilgili soylenecek o kadar cok sey var ki ne deesemmm boŞŞ :)

Tşkler Gloria, sana ve sevdiklerine uzun ömür versin Yaradan..

Valla iyi ki doğmuşum. Oh canıma değsin :D

Gönderi tarihi:

bu hayatta nefret ettiğim bir kaç insan tipi var...bunlardan biri yapmacık insanlar...

yani nefret ederken seviyomuş izlenimi verenleri kast ediyorumm... :angry:

bugün o yapmacık insanlardan biriydim :blushing: ...şimdi kendimden nefret ediyorumm... :sweatingbullets::(:(

Gönderi tarihi:

Kimmiş onlar bana desene,depik manyaaa yapayım hepsini.. :angry:

Len adamlar 18.000 ytl vermiş gece düzenlemişler otelde.Depiklemek kolay mı o kadar..Öyle olsa ben çekip giderdim bee.. :angry:

Gönderi tarihi:

çalışıyorum şu an lütfen .... sabahı düşünüyorum su an sıcacık çay yanında su böğreği.. ne gıçık olmusundur şimdi bana yaşaşın kötülük hehe

yaw niye gıcık olayım kii...

hemen köşede bi börekçi var şimdi fırını yakmışlardır 2-3 saat sonra gider alırım.... :lol:

hem benim sabaha börek yamam kesin...ama yengenin işi belli olmaz gibii..

Gönderi tarihi:

aaaa sen fırından mı yiyorsun ben taze güvendiğim ellerde pişmiş suuuuuuuuuuuuuu böğreğini yeyegeğim temizliğinden şüpheye düşmeyeceğim için içim rahat ne bilim fırında belki adamın kılı felan düşmüştür içine ... böööhhhh neyse sen fırından ye yine ... haaa buarada yengeniz bi dediğimi iki etmez bitanesi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.