Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Wikileaks Belgeleri

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

CHP bu devlete ne vermiştir diye soruyorsun peki ne vermesini bekliyordun? Dininden dilinden topragindan bagimsizligindan özgürlügünden baska yoksa bulgurmu?

Bütün yazılanları cevaplayamıcam. Zaten sen bu ülkeyi CHP'nin kurduğuna inanıyorsan Atatürkçü düşünceden nasibini almamışsın. "Türkiye'yi Türk halkı kurmuştur." Başkası değil TÜRK HALKI !!!

"Egemenlik kayıtsız ŞARTSIZ milletindir."

Gönderi tarihi:

"EGER BENIM KARSIMDA OLURSAN DAHA BASKA BELGELER SÜRERIM ORTALIGA"der gibi yapiyor.

saygilarla

Sayın politika, aynı fikirdeyim. Bakalım tüm belgeler yayınlanacak mı ya da amaçlarına ulaşınca yeter diyecekler mi? Benim anlamadığım bu tehdit veya uyarıları birebir görüşmelerde de yapabilirlerdi niye dünyayı ayağa kaldırdılar? Bu da bu belgelerin gerçekten sızmış olabileceğini düşündürüyor.

Gönderi tarihi:

Bizim Fetulahci istihbarat demek ki Assange'yi tespit edemedi yoksa bu belgeleri evirip cevirip Atatürkcülerin ve Silahli Kuvvetlerin darbe yapacaklari sekline sokulur ve Zekeriya Öz'e de gün dogardi.

saygilarla

:lol::lol::clover::clover:

Müthiş adamsın politika dostum. Yorumların tam isabet.

Gönderi tarihi:

Basbakan diyor ki:"Muhalefet artik siyaset üretemiyor,yalan yanlis haberlere siginip iktidara saldiriyor"

Bir basbakan konustugu zaman söylediklerinin önünü ve arkasini düsünerek konusur.

Önce muhalefet dün aciklama yaparak bu belgelere dayanip siyaset yapmiyacaklarini söylediler ama ayni zamanda bu belgelerdeki iddialarin cok vahimn oldugunu ve gerekenin yapilmasinida iktidardan istediler.Bu cok acikti.Yani muhalefet hernekadar bu belgelere dayanarak ic konjuktüre yönelik siyaset yapmiyacaklarini ama bu iddialarin üzerine gidilmesi gerektigini söylediler.Basbakanin iktidara saldirmasinin nedeni bence muhalefetten degil kendilerinden kaynaklaniyor daha dogrusu aciklanan ve aciklanacak olan belgelerin iceriginden kaynaklanan bir sucüstü yakalanma refleksi ile hareket ediyor.Siz hic yakalanip polis tarafindan götürülürken resmi cekilmek istenen zanlilarin ya cekin resmimi ne olur dedigini gördünüzmü,ben görmedim ama kameramanlara saldirdiklarini hep görüyorum.Iste basbakanin halide aynen böyledir.

Basbakan yalan yanlis haberler veya dedikodular diyerek kendini temize havale etme cabasindadir.Medyaya veryansin etmektedir.Bu haberlewri mansetlerine tasiyan medyaya belden asagi vurmaktadir.Peki,ayni basbakan,masum insanlarin en mahrem özel hayatlarini mansetlere tasiyarak onlari terör örgütü üyesi,ergenekoncu,darbeci diye karalayan medyaya neden arka cikiyordu?Dedikodularla,sahte itirafcilarla serefli insanlari tutuklattirip haklarinda binlerce sahife iddianame hazirlayan savciya neden arka cikarak zirhli aracini verdi?Neden yargiya müdahale ederek ben bu davanin savcisiyim dedi?Neden üc generali görevden aldirdi?EVET BIR TÜRK VATANDASI OLARAK BUNLARI SORMA HAKKIMI KULLANIYORUM.Kendiyle ilgili sizdirilan belgelere "YALAN YANLIS"diyebilen bir basbakan neden ayni hassasiyeti Ergenekon tiyatrosu ile tutuklananlar icin gösteremedi.Yoksa isinemi gelmiyordu?

saygilarla

Gönderi tarihi:

Başbakan Erdoğan, WikiLeaks belgelerindeki iddialar üzerine yaptığı konuşmada;

"Bu belgeleri ispatlamayan alçaktır. Yurtdışında hesaplarım varmış... Daha önce Belediye başkanlığı dönemimde 1 Milyar Doları var' diyen kişi, şimdi ERGENEKON'DAN İÇERİDE." demiş...

Yakışır değil mi? ..

"Başbakan Erdoğan, WikiLeaks belgelerindeki iddialar üzerine açıklama yaptı" diyen yandaş haber materyallerine bunun bir açıklama değil tehdit olduğunu hatırlatmak gerekiyor...

Gönderi tarihi:

"İmralı ile görüştüğümüzü ispatlayamayan şerefesiz minaredir" deyip referandumdan sonra "ne olmuş, herkesle görüşürüz" diyen...

"Benjamin Buton bizde olmalı" deyip ertesi gün "Buton NATO'da olmalı" diyen...

Bu konuda da kolay çark eder, merak etmeyin...

Telefonda Perez'e "ben moderatöre tepki gösterdim, size değil" diyen ve yandaş medya'nın "Perez telefonda özür diledi" diye lanse ettiği... Sanki öldürmeyi moderatör iyi biliyordu, adam cinayetten içerden yeni çıkmıştı sanki, yaşına başına saygısı olmasa, daha ağzına geleni söyleyeceği moderatördü sanki! Bu kadar insanların aptal yerine konduğu ve bundan da gocunmadığı bir ülke daha vardı sanki...

Dün Tc kimlikli insanları katleden İsrail'i korumak için bugün füze kalkanını hevesle kabul eden ve yine şakşak medyası tarafından başarı kazandı diye lanse edilen, bu halk bunu da yiyecekse bilmiyorum artık... Külahım diyor ki, İran füzeleri değil, Rus füzeleri içinmişmiş... Avrupa'yı korumak içinmişmiş. Yahu, Rusya'nın tırlara yüklü hareketli füze rampaları var. Bu tırları batı sınırına götürüp ordan ateşlese, sen Türkiye'den mi o füzeleri vuracaksın? Bu kadarı da fazla artık! Merinostur halısı merinos, Türkiye'nin yarısı merinos ama bu kadarı gerçekten çok fazla!

Gönderi tarihi:

"Bu belgeler niye şimdi ortaya sürüldü" "Süren ABD nin kendisi mi" türü komplolar üretmek AKP nin işine yarar. "Asker beni istemiyoooo! Ühüüüü!" salya sümüklenmesine bir de "Amerika beni istemiyoooo! Hüüüü..." zırlanması eklenir, başka da bir şey olmaz. Böyle iddiaların ortaya çıkması halinde en önemli soru:

"İddialar doğru mu yoksa yanlış mı" olmalıdır.

İddiaların beni şaşırtan hiç bir sansasyonel yanı yok. Tamamen bildiğimiz konuların teyidinden başka bir özelliği yok. Bize bilmediğimiz şeyler söylerse bir değeri olur...

Gönderi tarihi:
:lol::lol::clover::clover:Müthiş adamsın politika dostum. Yorumların tam isabet.

Kendiyle ilgili sizdirilan belgelere "YALAN YANLIS"diyebilen bir basbakan neden ayni hassasiyeti Ergenekon tiyatrosu ile tutuklananlar icin gösteremedi.

Ben de politika dostumuzun bu yorumuna on numara diyorum! :clover:

Gönderi tarihi:

aslında bu bilgiler bilinçli bir şekilde sürüldü ve bunu planlayan yine herişte olduğu gibi dünyayı yöneten derin dünya devletidir burda amaç ne işte orası bir muamma öncelikle ülkeler arasında bir güvwnsizlik yaratmak olabilir bu yazıların hepsi doğrumu yoksa uydurulanlar varmı doğruysa yani bunları diplomatlar yazdıysa bu bilgilerin nekadarı gerçek ve ne kadarı diplomatların dedikodulardan aldığı bilgiler mesela başbakanın isviçrede hesabının olduğu ve diğer iddalar doğrumu yoksa bunları dedikodulardan edinmişler ve bunlarıda abdye rapormu etmişler bunların iyicene değerlendirilmesi gerek bu raporlar bu şekilde değerlendirmeye tabi tutulmalı.

peki bu şeffaflıkmıdır bence öyle olabilir çünkü toplumdan hiç kimsenin gizleyecek bir şeyi olmaması gerek tabiki güvenlik yani mesela bir kişi banka heabının şifresi gibi ki bu şifreyi öğrenenler hesabı boşaltabilir ama bunun gibi maddi bir zarara uğratmayacak hertürlü şeyin bilinmesinde bence bir sakıncanın olmaması gerek ve herkes yaptıklarını,düşündüklerini rahat birşekilde ifade edebilmeliler zaten dürüstlüğün temeli budur herşeyi aşikar söylemek gizli kapaklı işler çevirmemek burada elçilerin bulundukları ülke hakkında ve yöneticileri hakkındaki görüşleri vardır ve onlar hakkında söylenenleri ifade etmişlerdir ve bir kişi bulunduğu ülke ve yöneticileri hakkında düşüncelere sahip olması doğal bişiydir ve söylentileride açıklaması doğaldır ve bunlarında bence gizli tutulacak bir tarafı yoktur çünkü benim düşüncemi açıklamam gibi doğal bişiyin açıklanmaması saçma bişiy olamaz ve dedikodularıda ifade etmekte doğaldır çünkü bunlar söylenmektedir ama tabiki bunlar gerçekte olabilir yalanda ama bunlar söylenmekte.onun için gizliyecek hiç bişiy yoktur saklı kalmasına gerek yoktur kamuoyuyla paylaşılması iyidir.

Gönderi tarihi:

"Bu belgeler niye şimdi ortaya sürüldü" "Süren ABD nin kendisi mi" türü komplolar üretmek AKP nin işine yarar. "Asker beni istemiyoooo! Ühüüüü!" salya sümüklenmesine bir de "Amerika beni istemiyoooo! Hüüüü..." zırlanması eklenir, başka da bir şey olmaz. Böyle iddiaların ortaya çıkması halinde en önemli soru:

İddiaların beni şaşırtan hiç bir sansasyonel yanı yok. Tamamen bildiğimiz konuların teyidinden başka bir özelliği yok. Bize bilmediğimiz şeyler söylerse bir değeri olur...

Bu belgeler neden sürüldü suanda kimsenin net bilgisi yok ama su gercek var ki tüm Avrupa Wikileaks belgelerinden rahatsız hemde asri derecede.

Ve bir an önce bu belgeleri sizdiranlarin en agir cezaya captirilmasini ve ayni zamanda bu tür olaylarin önüne gecmek icin internette yogun önlemlerin alinmasi gerektigi vurgulaniyor ve Avrupa tüm kurumlariyla bu konun üzerinde!!!

24.saat bu konunun üzerindeler.

Ve inanilmasi zor dün hemen 17. ve 26.yasinda iki genc izinsiz ünlü bir sanatcinin cikmayan sarkisini indirdikleri icin derhal bugün beser yil cezaya cartirildi ve ilginc yani basin bunla karsilastirip onlarin en agir cezaya cartirilmasini istiyor vede isvicre ilk davayi avukat kanaliyla acti..

Bekleyelim bakalim ceza yerlerse bilin ki bu belgeler el altindan sürülmedi Avrupa´nin Batinin kanunu budur.

Yoksa 17.yasinda ki gencini bir günde cezalandirip birde üstüne bu olayla karsilastirmaz...

Gönderi tarihi:

O değil de kafadan jöleli efendi niye kendisi Pensilvanya'ya gitmedi de Turgut'u gönderdi acaba? Yakışırdı, Pensilvanya'larda da jöleli kafayı parlatsa... Ama Turgut tabii gizem programı yaptı ya canım, abuk subuk dogmatik konuları ciddi bir mevzuymuş gibi saatlerce ekrana taşıdı ya, haketti kutsal ziyareti yapıp hazret eli öpüp kutsanmayı...

Kafadan jöleli efendinin burada daha önemli görevleri var. Örneğin çoktandır üzerini örtüp yok saymaya çalıştıkları Osman Pamukoğlu'yu ekrana çıkartmak zorunda kalıp acaba bu kez Atatürk'ü kullanarak kızdırıp sinirlendirebilir miyiz diye etrafına provakatör kışkırtıcılar dizmek gibi...

Pamukoğlu sinirlenmeyince de hevesi kursağında kalıp yok Atatürk'ü alet etmek yok bilmem ne diye hezeyanlar saçarak programı kapatmak gibi...

Bu aklı mantığı beyninin içinde ne varsa her şeyleri para ile satın alınmış orada dizilip oturmuş akıldanelerin Pamukoğlu karşısında saçtıkları akıl dışı hezeyanlar görülüp ibret alınmaya değerdi. Neymiş NATO belgelerinde İran adı geçmiyormuş. Sanki Sovyetlerin adı geçiyordu! Pamukoğlu silahı dayadıktan sonra Ahmet Mehmet adını söyler misin, zaten silahı dayamışsın diye açıkladı.

Artık rezaletin son perdesi ya! İran köklü devletmiş, deli bir devlet değilmiş, ona füze kalkanı gerekmezmiş! Yok Rusya köksüz, deli devlet, ona gerekir! Bu aklını peynir ekmekle yememişlerse kime kiraya verdikleri sorulması gereken zevat acaba Rusya'nın tırlara yüklü füzelerini Avrupa'nın sınırına kaydırabileceğini ve oradan ateşleyebileceğini, Türkiye'den onları vurmanın imkansız olduğunu bilmiyorlar mı? Yok tabii böyle bir şey, ne Rusya'nın Avrupa'ya füze fırlatması ama, mesela, fırlatacak olsa diyorum. Türkiye'den mi önlenecek?

Külahım bile bu akıldanelerin füze kalkanının İsrail'i İran'dan değil, Avrupa'yı Rusya'dan korumak için kurulduğu iddiaları karşısında gülmekten kaskete döndü!

Bu ülkede para ile satın alınmışlığın akıl ve ahlak seviyesini bu kadar düşürmesine ben ne diyeyim, bu ülkeden, bu ülkenin yazar çizer geçinen takımından utanç duyuyorum, utanç...

Gönderi tarihi:

ABD İran'ı vurduğunda, savaş makinasını Hürmüz boğazına dayayıp İran'ın soluğunu kestiğinde İran'ın can havliyle yapabileceği tek şey vardır: İsrail'e füze fırlatmak.

Füze kalkanının tek amacı bunu önlemek değilse eğer, geriye tek amaç kalır: Para kazanmak. Silah pazarlamak, üstelik dişinin kirasını da ısırdığı, kanını emdiği kurbanından almak...

Bu gerçeği görmemek, görülmesini istememek, söylendiğinde karşı çıkmak için tek durum gereklidir: ABD tarafından para ile satın alınmış olmak. Küresel emperyalizmin besili, yanakları aşırı beslenmekten, rüşvet yemekten iyice sarkmış buldoku olmak. Başka açıklaması yoktur ve olamaz.

Gönderi tarihi:

Emekli büyükelçi İnal Batu önemli bir şey söyledi, ABD li diplomatlar çok zor duruma düştüler, güvenirliklerini kaybettiler, o nedenle bunu ABD nin bilerek yaptığına inanmıyorum dedi. Gerçekten de öyle ABD bilerek bindiği dalı kesmez herhalde. Bu kadar diplomatın Türkiye de ne aradığını düşünüp dururdum, meğer adamlar resmi casusmuşlar.

Gönderi tarihi:

Asker istemiyo propagandasını yapan Tarafgiller bu belgelere dayanarak banka hesabını manşet yaptı, sahiplerinin sesine kulak verdi. Demek istediğim bu entel takımı emir aldığı zaman anında çark eder. Amerika beni istemiyo propagandası sanırım pek tutmaz.

Gönderi tarihi:

Yılmaz kardeş...

Ben buna bir yorum getiririm ama... Neyse sadece Namık Kemal'in ölmez dizeleri olan "sayyad-ı bi insaf" ile ilgili sözlerini hatırlatabilirim. Sayyad-ı bi insaf adı üstünde avlara zaten acımaz da... Yardımcılarına da pek müşfik davranmaz.

Bilirsiniz dog fight askeri jargonda teknik bir terimdir ve eğitimin bir parçasıdır. Yani başka nasıl söyleyeyim...

Gönderi tarihi:

Red Kit'in ünlü kült olmuş şarkısı değişecek galiba... "Pam pam lucky luke" diyordu ya... Artık şarkı şöyle olacak:

"Pam pam wikileaks... Pam pam wikileaks..."

Gönderi tarihi:

Wikileaks belgelerinde Erdogan'la ilgili cok vahim iddialar var.Hernekadar bizim uzaktan kumandali AKP güdümündeki yandas medya sansürlemeye calissada gercekleri dis medyadan ögreniyoruz.

Erdoganla ilgili belgelerin birinde:"ERDOGAN TANRI'nin kendisini Türkiye'yi yönetmesi icin sectigine inaniyor ve kendisini Anadolu'nun "VOLKS TRIBUNU"olarak görüyor.VOLKS TRIBUN Almanlar'in Roma Imparatoru Sezar icin kullandiklari bir tabirdir.iddiasi var.

Yine bu anlamda Erdogan'in AKP'yi Erdogan partisine cevirdigi iddiasi mevcut.

Der Spiegel'in son sayisinda Erdogan "YOLSUZLUKLARA BATMIS BIR IKTIDARA GÖZ YUMAN BIR ISLAMIST"oldugu belgesine yer verilmis.

Yine Isvicre Basininda Erdogan icin"BIZE KARSI AMA BANKALARIMIZDA PARASI VAR"mansetleri göze carpiyor.

Iktidar ve yandaslari bu Wikileaks darbesi ile öyle bir sarsildilar ki ne yapacaklarini sasirip saga sola saldirmaya baslamislardir.Ama asil önemli olan ise tam bir traji komedidir.Ilk günlerde Wikileaks'ta Basbakan Erdogan hakkinda "ISKOLIK,INATCI"tabirleri oldugu gazete mansetlerine yansitildi.Bu haberin ne kadar yalan oldugu sonradan ortaya cikti.Cünkü Erdogan hakkinda yazili oldugu ileri sürülen "ISKOLIK,INATCI"tabirleri gibi hicbir tabir yoktu WIKILEAKS'ta.Bu tamamen yandas medyanin alelacele gercekleri saptirip Erdogan koliklik yapmalariydi.Bu tabirlerle Erdogani son saniyelerde cok calisan cok inatci cesur diye yutturmayi denemislerdi.Halbuki Erdogan hakkinda o belgelerde öyle tabirler degil cok vahinm tabirler kullanilmis ve biz bunlari kendi medyamizdan degil yabanci medyadan ögreniyoruz maalesef.Yandasligin bu kadarina da pes dogrusu.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Neresinden bakılsa tam bir fiyasko... Taraf'tarıyla birbirine düşmeler mi ararsın, kraldan çok kralcılar mı ararsın, "aaa cambaza bak"çı hokkabazları mı ararsın, öfke ile esip gürlemeler mi ararsın...

Artık günümüz dünyasında hiç bir gerçeğin saklı kalamayacağı anlaşılmıştır... Yıllardır söylenilip durulanlar resmi diplomatik belgelerle teyit edildi. Bilgiler sürpriz değil. Bilinen konular. Önemli olan, bu bilgilerin resmi diplomatik kanallar tarafından teyid edilmiş olduğunun ortaya çıkması.

Çalma kapıyı, çalarlar kapını... Anadolu'da yaşayan bir insan atalar ne demiş, iyi kulak vermeli... Pek öyle boşa konuşmamışlar... Sırf vatanını ve ulusunu sevdiği, emperyalizme ve onun hizmetini gören dogmatizme itiraz etti diye onuru ile oynananların ahı mutlaka tutacak... Hiç bir mazlumun ahı gökte asılı beklemezmiş. Mutlaka zalimin tepesine inermiş.

Umarım bunlar daha tutukluluğu mahkumiyet gibi kullanan zalimlerin en ballı günleri olur, foyalarının gün gibi ortaya çıkacağı günler de dilerim gecikmez...

Bu ağır zulmü hiç bir zalim işlememişti. En acımasız zalimler bile haksız da olsa suçladıkları kişilere bir ceza kesmişti. Makul süreyi aşan tutukluluk yoluyla zulme uğramak, haksız da olsa hüküm giymekten daha ağır bir zulümdür... Tarih bu insanlık suçunu asla affetmeyecektir...

Gönderi tarihi:

Çatırtılar her yerden geliyor. Sadece taraf'tarlar arasından değil... Atlantik ötesinin yerel bir tarikatin popülaritesinin artmasından rahatsız olduğu ve kendine rakip çıkmasını istemediği şeyhin seks kasedini piyasaya sürdüğü söyleniyor. Belki ne malum? denecek...

Öyle bir malum ki... Gün gibi aşikar... Bunu da ergenekon yapacak hali yok artık ya? "Sayyad-ı bi insaf"ın "yardımcıları" arasında daha çok hır gür olacağa benzer...

Gönderi tarihi:

İşte o ölmez mısralar:

Görüp ahkam-ı asrı münharif sıdk u selametten

Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükumetten

Usanmaz kendini insan bilenler halka hizmetten

Mürüvvet-mend olan mazluma el çekmez ianetten

Vücudun kim hamir-i mayesi hak-i vatandadır.

Ne gam rah-ı vatanda çak olursa cevr-ü mihnetten

Hakir olduysa millet şanına noksan gelir sanma

Yere düşmekle cevher sakıt olmaz kadr u kıymetten

Muini, zalimin dünyada erbab-ı denaettir

Köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten

Durur ahkam-ı nusret ittihad-ı kalb-i millete

Çıkar asar-ı rahmet ihtilaf-ı rey-i ümmetten

Biz ol ulvi nihadanız ki meydan hamiyette

Bize hak-ı mezar ehven gelir hak,ı mezelletten

Ne gam, pür,ateş-i hevl olsa da gavgaa,yı hürriyet!

Kaçar mı mert olan bir can için meydan-ı gayretten

Felek, her türlü esbab-ı cefasın toplasın gelsin

Dönersem kahpeyim millet yolunda bir azimetten

Ne efsunkar imişsin sen ey didar-ı hürriyet,

Esir-i aşkın olduk gerçi kurtulduk esaretten

Kilab-ı zulme kaldı gezdiğin nazende sahralar

Uyan ey yareli şir-i jiyan bu hab-ı gafletten

Gönderi tarihi:

AKPMEDYA'ya baktigimizda aslinda Türkiye'de neden bazı kesimlerin AKP'ye oy verdigini anliyoruz.Cünkü dünyanin hicbir medyasi AKPMEDYA kadar medyanin haysiyetini yok etmez.Hicbir medya, bizdeki birtakim medya kuruluslari,yazarlar kadar yaga bulanmamis kisiliklerini kaybetmemislerdir.Bu nedenle;WIKILEAKS'in Türkiyedeki iktidarla ilgili olan bizdeki yandas medyanin vermedigi veyahut carpitarak degistirerek verdigi bilgileri yabanci medyadan ögrenmemiz gerekiyor.Bu belgelerin ilk sizdirildigi adreslerden birisi Almanya'da cikan ve dünyaca ünlü DER SPIEGEL'dir.Ve Der Spiegel Türkiye ile ilgili belgeleri yeri geldiginde yayinliyor.Ve bunlarin bizdeki yandas medyanin yazdiklarindan cok farkli olduklarini daha iyi anliyoruz.Yani AKP ve yandaslari WIKILEAKS'in SIZDIRMIS OLDUGU VAHIM BILGI VE BELGELERI FILTRE YAPARAK YAYINLAMAKTADIR.Gercekler yandas medyada yazilanlardan cok cok vahimdir ve AKP'nin daha dogrusu Erdogan'in gercek yüzünü cok acik ve net olarak bizlere vermektedir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

derin dünya devleti toplumun saçma inanç ve değerlerini kormak için tayyyip madur edebiyatıyla inançlı ve toplumun değerlerini doğru olarak bellimiş insanların başına getirdi ve bu insanları yönetimin başına getirdi maksat insanların değer yargılarına ve dogmalarına sahip çıkmalarıydı peki bunu derin dünya devleti neden istiyor çünkü allaha inanan allahın kulu yani kölesi bir toplum yaratmak istenmekte ve bu değerleri savunmasındaki temel amaç budur çünkü bu değerler inasanları allah inancına ve allaha köleliğe götürmekte peki neden derin dünya devleti böyle istiyor çünkü evreni yöneten allah dünyayı yöneten derin dünya devletinide yönetiyor ve bu derin dünya elemanları allahın bu egosunu nedense tatmin etmeyi istiyor.

Gönderi tarihi:

AKPMEDYA'ya baktigimizda aslinda Türkiye'de neden bazı kesimlerin AKP'ye oy verdigini anliyoruz.Cünkü dünyanin hicbir medyasi AKPMEDYA kadar medyanin haysiyetini yok etmez.Hicbir medya, bizdeki birtakim medya kuruluslari,yazarlar kadar yaga bulanmamis kisiliklerini kaybetmemislerdir.Bu nedenle;WIKILEAKS'in Türkiyedeki iktidarla ilgili olan bizdeki yandas medyanin vermedigi veyahut carpitarak degistirerek verdigi bilgileri yabanci medyadan ögrenmemiz gerekiyor.Bu belgelerin ilk sizdirildigi adreslerden birisi Almanya'da cikan ve dünyaca ünlü DER SPIEGEL'dir.Ve Der Spiegel Türkiye ile ilgili belgeleri yeri geldiginde yayinliyor.Ve bunlarin bizdeki yandas medyanin yazdiklarindan cok farkli olduklarini daha iyi anliyoruz.Yani AKP ve yandaslari WIKILEAKS'in SIZDIRMIS OLDUGU VAHIM BILGI VE BELGELERI FILTRE YAPARAK YAYINLAMAKTADIR.Gercekler yandas medyada yazilanlardan cok cok vahimdir ve AKP'nin daha dogrusu Erdogan'in gercek yüzünü cok acik ve net olarak bizlere vermektedir.

saygilarla

Bu arada,yine yandas medyanin ve gercekleri birtürlü görmek istemeyen kamuoyunu aldatmayi meslek haline getirmis olan kesimler ve görevliler hala bu WIKILEAKS belgelerini Israil'le özlestiriyorlar.Basbakanin danismanlarindan birisi yandas medyaya aciklama yapip;WIKILEAKS ISRAIL'i filtreledi diye bir alamaeti farika iddia ediyor.Sahibinin sesi hesabi yani.

Israil'in ne kadar acimasiz ve gaddar oldugu,insan haklarina saygili olmadigi bilinen bir gercektir.Yani Israil'in daha nesini ögrenmemiz gerekiyor ki?Israil'in degil bizi yönetenlerin bilinmezlerini ögrenmeye ihtiyacimiz var,beni Israil degil ülkeyi yönetenlerin kimler olduklari ilgliendiriyor.Yandaslarin verdigi savunma cabalarini,gercekleri nasil hasir alti edeceklerinin telasini gördükce WIKIPEAKS'daki belgelerin dogru olduguna ve birilerini tam 12'den vurduguna daha cok inaniyorum.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Kedinin yaptığının üstünü örtmeye çalışması gibi suçüstü yakalananların "aaa cambaza bakın cambaza" çığırtkanlıklarını gördükçe aklıma bir fıkra geliyor.

Hani, sözümona dini bütün bir kişi hac yoluna düşmüş ama yolda aklına gelmeyen melanet kalmıyormuş. Aklına her melanet geldikçe de "tövbe tövbe, mübarek hac yolunda..." diye söylense de dayanamayıp aklındakini gerçekleştiriyor, bu kez "vay melun şeytan! Nasıl da beni günaha itti diye veryansın ediyormuş. Lakin ertesi gün aklına başka bir melanet gelip yine söylense de yine aklına geleni gerçekleştiriyor, yine şeytana veryansını basıyormuş ya... Uzatmayayım ve ayrıntıya girmeyeyim, en sonunda şeytan dayanamamış, "bunca zamanın şeytanıyım, senin şipşak aklına gelen benim bunca zaman aklımdan geçmedi" diye ortaya çıkmış!

Bunlar işledikleri her melaneti şeytana atmayı bir dogma haline getirmişler ya, siyasette de her bulaştıkları pisliği İsrail'e atmasını bellemişler. İçerde ergenekon diye taşlayacak bir hayalet yarat kafandan, dış siyasette de İsrail!

Politikanın dediği gibi İsrail'in nesi var ortaya dökülecek? Gizli saklı yapmıyor, alenen yapıyor. Basıyor gemini, takır takır vatandaşlarını kurşuna diziyor. Ne çıkaracak wiki ortaya yani, "keh keh, hindi gibi amma boğazladık türkoları" diye gevrek gevrek gülen İsrail komandolarını mı yazacak? Zaten böyle keyiflendiklerini bilmiyorlarsa yaratanları herkese aklıl dağıtırken bunlar nerdelermiş sormak lazım! İlla belgede mi yazacak, adam fütursuzca sıkmış sıkmış öldürmüş, utanıp sıkılmayacağı belli mi değil?

Bir özür daha diler, kaz gelecekse, İsrail firmalarına ihaleler meblağlıysa tavuk misali bir tazminat da öder belki, ölen öldüğüyle, koskoca Türkiye Cumhuriyeti devleti aşağılandığı, horlandığıyla kalır, biz de bunu yeriz!

Heeey hey, "uyan ey yareli şir-i jiyan, bu hab-ı gafletten..."

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.