Φ ilker01 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Şırnak İkizce'de 12 yaşındaki Ahmet Acar'ın bir askerin silahından çıkan mermi ile yaralanması üzerine malum basın olaya balıklama atladı ama... Şırnak'ın İkizce Köyü'nde bir askerin silahından çıkan mermi ile ağır yaralanan 12 yaşındaki Ahmet Acar'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.ASKERHABER, bu üzücü olayın ardından malum basının bir babanın acılı anlarını nasıl kullanmaya çalıştığını açıklıyor. Olayın ardından Minik Ahmet'in babasını arayan malum gazeteler ve televizyonlar, babanın ağzından TSK'yı küçük düşürecek, suçlayacak cümleler alabilmek için çok çaba sart ettiler. Hatta en (!) malum gazetenin muhabirinin, "Asker bilerek çocuğunuzu vurmuş. Nasıl bilerek olmadı dersiniz" diye çıkıştığı ortaya çıktı. Acar'ı vuran asker tutuklanırken, baba Osman Acar, oğlunun bilerek vurulduğuna inanmadığını söyledi. Şırnak'a 10 kilometre uzaklıkta bulunan İkizce Köyü'ndeki İkizce Jandarma Tabur Komutanlığı nizamiyesinde, adı açıklanmayan bir askerin tüfeğinden dün çıkan kurşun, Ahmet Acar'ın göğüsüne isabet etti. Ağır yaralanan İkizce İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Ahmet Acar, ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldıktan sonra askeri helikopterle Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralı Ahmet Acar'ın babası Osman Acar, oğlunun bilerek vurulduğuna inanmadığını belirterek şöyle dedi: "Evimiz ile Nizamiye arasında 20 metrelik mesafe var. Silah sesini duyar duymaz, nizamiye kapısına koştum. Oğlum Ahmet, yaralı olarak yerde yatıyordu, askerin elinde silahı vardı ve şoktaydı. Askere nasıl olduğunu sordum. Bir sürü asker oğlumun başında toplanmıştı. Ambulans çağırdık. Önce Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırdık. Doktorlar Diyarbakır'a kaldırılması gerektiğini söylediler. Komutandan rica ettik, sağolsun bizi kırmadı. 1991 yılında da bizim köyde çobanlık yapan 2 çocuk Cudi Dağı eteklerinde buldukları demir bir cismi kurcalarken, bu cisim patlamıştı ve iki çocuk da ölmüştü." Amca Ali Acar ise, yeğeni Ahmet Acar'ın askerler tarafından çok sevildiğini söyledi. Amca Acar, "Askerler nizamiye içerisinde bulunmayan ihtiyaç malzemelerini Ahmet dışardaki bakallardan temin ederek onlara verirdi. Olay günü nizamiyeden silah sesleri geldi. Oraya koştum. Yeğenim Ahmet Acar, kum torbalarının üzerinde kanlar içerisinde yatıyordu. Kolundan vurulmuş olabileceğini düşündüm ve bunun için dua ettim. Annesi de hemen arkamdaydı, feryat ediyor, ağıtlar yakıyordu. Annesini teselli etmek için vuralan çocuğun Ahmet olmadığını söyledim. Ahmet'i yaralayan asker, elinde silah ve şok geçirmiş bir haldeydi. Benim yeğenim olduğunu biliyordu. Asker beni görünce, "Ağabey ben yaptım' dedi. Askerler Ahmet'i çok severdi. Özellikle sürekli onu çağırıyorlardı. Bakkaldan birşeyler onlara götürürdü" dedi. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Sait Alan, göğüs cerrahi kliniği yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Ahmet Acar'ın kendine geldiğini söyledi. Hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Prof.Dr. Alan, Acar'ın bilincinin açık olduğunu konuşmaya başladığını, kanamaları olduğu için tüp takılı bulunduğunu anlatırken, "Kanaması devam etmezse ve tüpler çıkarılırsa hastayı taburcu edebiliriz. Zaten genel sağlık durumu şu an iyi, bilinci de açık. Konuşabiliyor" dedi. Silahından çıkan kurşunla Ahmet Acar'ın yaralanması neden olan ve kimliği açıklanmayan askerin tutuklandığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. ASKERHABER 23 Kasım 2010, Salı 21:14:47 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Ihanetin siniri yoktur.Hainler ortami uygun gördükleri sürece cüretlerini arttirirlar iste Türkiye'de yasanan budur.Asker neden bir cocugu vursun.12 yasindaki bir cocukla askerin ne isi olabilir.Ha askerin o cocuk varken silahi ile oynamasi tabii ki dogru degildir ama biz sadece haberi bize yansitildigi kadariyla biliyoruz. Cocugun babasi "OGLUM KASTEN VURULMADI"diyor ama Asker düsmani o malüm gazete (ki o gazete bir cemaat gazetesidir yani irsi bir asker karsitligi vardir onlarda)hayir kasten vuruldu diyor,haberide öyle yaziyor.Hem bu yalan haberler ne ilktir ne de son olacaktir.Cemaat ve AKP medyasi, misyonlarini tamamlayana kadar yalan ve iftira yazacaklardir cünkü gün onlarin günüdür.Türkiye icin bir hezimet olan hangi davada o medya ulusa gercekleri duyurdu.Kibrisin satilmasindami,Irak'in bombalanmasindami,Tekel iscilerinin hakli direnisinde mi,FÜZE KALKANI KONUSUNDAMI?Hicbir hayati konuda bu medya millete gercek haberler vermedi vermekten kacindi cünkü bunlar birer ihanet sebekesinin kollaridir.Türkiye'nin cikarina olmayan FÜZE KALKANI konusunda Nato'nun Türkiye'ye nasil bir psikolojik baski ve tehditle o sistemin Iran'a karsi Türkiye'de konuslandirildigini bu medyada okuyan varmi.Hayir onlar bu hayati tehlikeyi bir zafer olarak duyurdular ve de duyurmaktalar.12 yasindaki cocugun vurulmus olmasinida iclerindeki o dinmeyen askere karsi kinle carpitarak yaziyorlar. Dün mecliste bir tartisma yasandi.Muhalefet milletvekilleri kürsüde konusurken salona girmeyen malum medya kameralari Bülent Arinc ve diger bakanlar konusurken salona girip cekim yapmaya baslayinca muhalefet bunun nedenini Bülent Arinc'a sorarak yanit istediler.Bülent Arinc meclise hangi gazetetelerin girecegi benim sorunum degil meclis baskaninin sorunudur.O karar verir buna.Salona ben konusurken girin diye ben söylemedim neden öyle yaptilar bende anlamadim diyerek aslinda yandas medyanin kirli dümenlerine bir soru isareti koydu.Halk nasil aldatilir iste bu taze olay bir örnektir. saygilarla 2 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 Minik Ahmet e Allahtan acil şifalar. Herkese geçmiş olsun, hata da olsa sebep olanlar cezalandırılmalı. Sonuçta taşıdığın silah. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2010 Yandas veya cemaat ne derseniz diyin ama ortada bir gercek var ki o da Türkiye'de artik medya degil iktidarin gazeteleri ve televizyonlari var,siz isterseniz bunun adina medya diyin ben demem.Medya halkin gözüdür kulagidir vicdanidir.Türkiye'deki birkac gazete ve zar zor yayin yapabilen birkac televizyon kanali disinda kalan iktidar ve cemaat medyasi denilen kesim halka ne göz ne kulak olmus ne de vicdani olabilmistir.Böylece cemaatlerin aslinda dinle uzaktan yakindan bir ilgilerinin olmadigi tüm amaclarinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yok olmasi oldugu artik bir gercektir.Hanefi Avci bosuna tutuklanmadi.Cünkü Hanefi Avci tam 12'den vurmustu.Hemen derdest edip sesini kismaya calistilar.ENGIZISYON NEDIR DIYE SORACAK OLURSANIZ BEN SILIVRI diye cevap veririm. Türkan Saylan yüzlerce fakir ögrenciye el atmis onlari cemiyete kazandirmisti.TEK SUCU ATATÜRK'CÜ OLMASIYDI.Ta öteden beri,rahmetli Necip Hablemitoglu'nun kallesce öldürülmesinden önceleri Fetulahci emniyet gücleri bu CAGDAS YASAMI DESTEKLEME DERNEGI ile ugrasmaya baslamislardi.Cünkü yobazlarin isine Atatürkcü nesillerin yetismesi gelmiyordu,bunun önlenmesi gerekiyordu.Ve nihayet distan güdümlü cemaat iktidari olan AKP ile muratlarina ermis ve Prof.Türkan Saylan'a karsi komplolarina baslamislardi.Onun evine ofisine baskinlar düzenleten cemaat savcisi Zekeriya Öz onun vakitsiz ölümünüde hizlandirmisti. Tam 13 Cagdas Yasami Destekleme Dernegi yöneticisi AKP'nin savcisi Zekeriya Öz tarafindan tutuklattirildi.19 ay dile kolay 19 ay bu insanlar sadece Atatürkcü olduklari icin özgürlüklerinden mahrum edildiler.Ve dün haklarinda sucsuz olduklari icin dava acma geregi olmadigindan TAKIPSIZLIK KARARI verildi. Behey vicdansizlar diyesi geliyor insanin.Bu nasil müslümanliktir böyle?Imami Azami iskencelerle öldüren onu öldürmek icin hakkinda gercek disi suclamalar üretenlerde müslüman degilmiydi.Müslümanlik vicdansizlik dini degildir,müslüman vicdansiz olamaz,ben müslümanim diyipte insanlara iskence edenler,onlara iftira atanlar müslümanligin yüz karasidirlar.Onlari ne TÜRBAN ne de Cuma namazi kurtaramaz. Cemaat medyasi bu 13 kisiden tek bir kelime ile bahsetmedi.Erdogan'in gazetesi ise hala darbe cigliklari atmakla mesgul. UTANMA DUYGUSUNU KAYBETMIS OLANLARIN NE DINI NE IMANI NE DE HAYSIYETLERI OLUR. YANDAS MEDYANIN KIMLIGI YUKARIDAKI KELIMELERDE MEVCUTTUR. saygilarla 1 Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2010 ASKERHABER 23 Kasım 2010, Salı 21:14:47 İsmi bile ne kadar tarafsız haber yapacağının kanıtı 2 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2010 ASKERHABER 23 Kasım 2010, Salı 21:14:47 İsmi bile ne kadar tarafsız haber yapacağının kanıtı Arkadasim bu haberi verenin tarafsiz olmadigini iddia edip kendiniz TARAF gazetesinin haberleriyle avunuyorsunuz.Bu haber televizyonlarda gecti ama nedense kimse konusmuyor.Herhalde tarafgillerin yalaninin ortaya cikmasi taraftarlari rahatsiz ediyor.Askere allerjiniz oldugunu biliyorum ama o asker benim askerimdir. Bölücülerin Allah birdir dedigine bile inanmam ama askerime inanirim saygilarla 2 Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 Arkadasim bu haberi verenin tarafsiz olmadigini iddia edip kendiniz TARAF gazetesinin haberleriyle avunuyorsunuz.Bu haber televizyonlarda gecti ama nedense kimse konusmuyor.Herhalde tarafgillerin yalaninin ortaya cikmasi taraftarlari rahatsiz ediyor.Askere allerjiniz oldugunu biliyorum ama o asker benim askerimdir. Bölücülerin Allah birdir dedigine bile inanmam ama askerime inanirim saygilarla Asker hepimizin askeridir,ama içinde hainlik yapan çıkarsada gereği yapılmalıdır,herkes haddini ve yerini bilmek zorundadır,asker Başbakan'a bağlıdır ve onun emrindedir,Başbuğ'lARIN dönemi bitti,öyle kafasına göre Tv'ye çıkıp halkın seçtiği vekillere dağa git demek kimsenin haddi değil artık,bu haberde geçen olayı ilk duyduğumdan bu yanada büyük ihtimalle kaza olmuştur diye düşünmüştüm bunuda bilmenizi isterim.... 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2010 Asker hepimizin askeridir,ama içinde hainlik yapan çıkarsada gereği yapılmalıdır,herkes haddini ve yerini bilmek zorundadır,asker Başbakan'a bağlıdır ve onun emrindedir,Başbuğ'lARIN dönemi bitti,öyle kafasına göre Tv'ye çıkıp halkın seçtiği vekillere dağa git demek kimsenin haddi değil artık,bu haberde geçen olayı ilk duyduğumdan bu yanada büyük ihtimalle kaza olmuştur diye düşünmüştüm bunuda bilmenizi isterim.... Asker Türk ulusunun askeridir BASBAKANIN DEGIL. saygilarla 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2010 Asker hepimizin askeridir,ama içinde hainlik yapan çıkarsada gereği yapılmalıdır,herkes haddini ve yerini bilmek zorundadır,asker Başbakan'a bağlıdır ve onun emrindedir,Başbuğ'lARIN dönemi bitti,öyle kafasına göre Tv'ye çıkıp halkın seçtiği vekillere dağa git demek kimsenin haddi değil artık,bu haberde geçen olayı ilk duyduğumdan bu yanada büyük ihtimalle kaza olmuştur diye düşünmüştüm bunuda bilmenizi isterim.... Sadece Başbakanın haddi değil mi, o da 'Ya sev ya terket' dememiş miydi? Vekile laf söylenmez ama asıla ananı al git, sen de çalışma, gözünü toprak doyursun, darbeci denebilir öyle mi? Bu ülkenin binlerce can ve milyarlarca maddi kaybına sebep olan birine 'sayın' diyenlerin bu mecliste işi yok! 1 Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2010 Sadece Başbakanın haddi değil mi, o da 'Ya sev ya terket' dememiş miydi? Vekile laf söylenmez ama asıla ananı al git, sen de çalışma, gözünü toprak doyursun, darbeci denebilir öyle mi? Bu ülkenin binlerce can ve milyarlarca maddi kaybına sebep olan birine 'sayın' diyenlerin bu mecliste işi yok! Mecliste işi olmadığını düşünüyorsanız oy vermessiniz,yada yapabiliyorsanız bir siyasi partiye girer görüşlerinizi halka anlatır,halkı onların orada olmaması gerektiğine ikna etmeye çalışırsınız,buna saygı duyarım ama görevine devam eden bir G.Kurmay başkanı'nın bağlı bulunduğu Başbakan'dan yada Milli Savunma Bakanından müsade istemeden Tvlere çıkıp bu lafları etmesi doğru değildir,görevinden istifa edip,yada emekli olmayı bekleyip,emekli olduktan sonra bir partiye girip yada parti kurup kendi görüşlerini halka anlatmalı ve bu görüşlerini gerçekleştirmek için oy istemeliydi ben şahsen yinede kendisini suçlamak istemiyorum işin açıkçası,o açıklama yayınlaır yayınlanmaz kendisini görevden almayanlardır asıl suçlu olanlar.... 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2010 Dünyanin hicbir ülkesinde bir Ordunun GenelKurmay baskani Televizyona cikmak icin iktidardan veya basbakandan izin almaz.Bunu bizde her nedense sadece Kürtcüler ve asker karsitlari dile getirir.Eger Genelkurmay baskaninin aciklamasi gereken birsey varsa cikar bunu aciklar,basbakandan izin alacakmista ondan sonra eger basbakan olur cik konus derse o zaman cikip konusacakmis gibi asli astari olmayan hicbir ciddi yani bulunmayan iddialara ancak o iddialari ileri sürenler inanir.Bir ulusun silahli kuvvetlerinin basindaki kisi herkes gibi konusma özgürlügüne sahiptir.Konusmasi icin emir almaz.Emir aliyorsa iktidarin askeri olur ulusun degil. saygilarla 2 Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Dünyanin hicbir ülkesinde bir Ordunun GenelKurmay baskani Televizyona cikmak icin iktidardan veya basbakandan izin almaz. Bakiniz bu cümlenize sonuna kadar katiliyorum. Dünyanin hic bir demokratik ülkesinde ordunun gelel kurmayi cikipta siyasi aciklamalar yapmaz, siyasete karismaz,..... Dolayisiyla ordunun genel kurmayinin verdigi demecler sadece kendi görevlerini iceren aciklamalar yaparlar. O yüzden de hic bir demokratik ülkenin ordusunun genel kurmayi halk tarafindan fazla taninmaz. Onlar islerini yaparlar ve yilda bir en fazla iki defa demec vermek durumunda kalirlar. Ama TSK'nin genel kurmayini tanimayan Türk vatandasi yoktur neredeyse. Nedenide cok acik. TSK devlet icerisinde ikinci bir güctür ve asil görevleri disinda olan siyasete dahi karisirlar. O yüzdendirki Türkiye demokratiklesmek istiyorsa TSK'nin genel kurmayida haddini bilecek ve kendilerini meclisten büyük görmeyecekler. Devletin görevlileridir, sefleri cumhurbaskanidir. Tabiiki siyasi konularda üstlerine düsmeyen demecler veriyorlarsa izin alacaklardir. Bunu yadirgamak anti demokratikliktir. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Dünyanin hicbir ülkesinde bir Ordunun GenelKurmay baskani Televizyona cikmak icin iktidardan veya basbakandan izin almaz.Bunu bizde her nedense sadece Kürtcüler ve asker karsitlari dile getirir.Eger Genelkurmay baskaninin aciklamasi gereken birsey varsa cikar bunu aciklar,basbakandan izin alacakmista ondan sonra eger basbakan olur cik konus derse o zaman cikip konusacakmis gibi asli astari olmayan hicbir ciddi yani bulunmayan iddialara ancak o iddialari ileri sürenler inanir.Bir ulusun silahli kuvvetlerinin basindaki kisi herkes gibi konusma özgürlügüne sahiptir.Konusmasi icin emir almaz.Emir aliyorsa iktidarin askeri olur ulusun degil. saygilarla Lütfen kanunlara bir bakın bakalım TSK hangi kuruma bağlıdır.... 2 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Lütfen kanunlara bir bakın bakalım TSK hangi kuruma bağlıdır.... Siz birakin TSK'nin hangi kuruma bagli oldugunu.Bu ülkede ihanet odaklari varsa TSK kimseye danismadan geregini yapmakla yükümlüdür.Kurumlar eger Türkiye'nin kurumlari olmaktan cikip dünkü isgalcilerin kurumlari olmussa TSK milletin askeri olma yükümlülügünü yerine getirir. saygilarla 2 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Lütfen kanunlara bir bakın bakalım TSK hangi kuruma bağlıdır.... TSK hangi kuruma bağlıdır..diyorsun bu anlasilir degil bir kere eger kurumlar arasinda baglilik diyorsan her kurum bir birine baglilik gösterir ama bagli degildir.. Bakin Hollanda baskani Nato´ya rest cekti askerlerini cekmek istedi afganistandan ama oraninda genelkurmayi var cikti konustu askeri cekemezsin dedi konu kapandi. Kime rest cekti basbakana kime rest cekti Halkina ? Neden halkina da cekmis oldu, hatirliyorsak ikisine olmadi hollanda zaiyat veriyor diye halk sokaklara dökülmüstü basbakanda dayanamadi rest cekip askerlerini cagirdi.. Ama o ülkenin bayragi varsa o ülkenin topragi varsa o ülkenin halki varsa o ülkenin yasalari varsa o ülkenin kolu kanadi Askeride var. Son noktayi genelkurmay koydu.. Basbakan secilen birisi veya cumhurbaskani secilen birisi ertesi gün cikacak ben askerin basiyim diyecek yok böyle birsey.. iki günde kimse genelkurmay olamaz o donanima sahip olamaz Dialektik onun dört yasasina da terstir.. Dialektik yasalari her daim bu kafalari ters tüz etmistir. Ama kalkarsin polisin basini sefini ertesi gün görevden alirsin o ayri birsey...Bu olur !!! Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Eger gercekleri yazmamiz gerekirse;Türk Silahli Kuvvetleri'nin aslinda dünyanin en demokratik askeri kurumu oldugu gerceginide söyleyebilmeliyiz. Birtakim Ordu karsiti zihniyetin Türk Silahli Kuvvetleri'ni farkli gözle görmeleri dogaldir.Cünkü Türk Silahli Kuvvetleri her daim bu zihniyetin karsisinda olmustur.Zaten kavgalarinin sebebide budur.Asker yollarindan cekilsin ki onlarda cobansiz köy bulmus hesabi hareket etsinler. saygilarla Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Eger gercekleri yazmamiz gerekirse;Türk Silahli Kuvvetleri'nin aslinda dünyanin en demokratik askeri kurumu oldugu gerceginide söyleyebilmeliyiz. Birtakim Ordu karsiti zihniyetin Türk Silahli Kuvvetleri'ni farkli gözle görmeleri dogaldir.Cünkü Türk Silahli Kuvvetleri her daim bu zihniyetin karsisinda olmustur.Zaten kavgalarinin sebebide budur.Asker yollarindan cekilsin ki onlarda cobansiz köy bulmus hesabi hareket etsinler. saygilarla 1- Bu halk Koyun değil,Tsk'de bu halkın çobanı değil. 2-Tsk bakanlığa bağlı bir kurumdur,tıpkı Emniyet,Diyanet,Nüfus vs.vs gibi. 3-Nasılki bir emniyet müdürü haddini aşınca bakanlık görevinden alabiliyor yada yerini değiştirebiliyorsa aynı şey asker içinde geçerlidir.... 2 Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2010 Siz birakin TSK'nin hangi kuruma bagli oldugunu.Bu ülkede ihanet odaklari varsa TSK kimseye danismadan geregini yapmakla yükümlüdür.Kurumlar eger Türkiye'nin kurumlari olmaktan cikip dünkü isgalcilerin kurumlari olmussa TSK milletin askeri olma yükümlülügünü yerine getirir. saygilarla Sayin politika, Yillarca TSK ülkede parelel bir devlet ve güc olusturmustur. Ülke bunun sikintisini yasamistir yillarca. Souk savas döneminde emperyalist devletlerin cikarlari dogrultusunda kendine göre ülke yönetimine el koymustur, insanlari suclu sucsuz demeden asmistir, zindanlarda iskencelerden gecirmistir. Kenan Evren kendisi itiraf etmektedir. Bir sagdan bir soldan astikki esitlik olsun demistir. Yani asilanlöarin sucluluklarinin tesbiti dahi önemli degildi. Erdal Eren'i bir günde 18 yasi üstü ilan edenlere ülkeyi teslim etsek ne getirirki. Gene Evren kendisi Kürtceyi yasaklamanin ne kadar yanlis oldugunu itiraf etmistir. Yani binlerce insanin ölümünün sorumlulari TSK icerisindedir. TSK anayasa geregi secilmislerin emrindedir, görevide sadece savas dönemlerinde ülkeyi korumaktir ve onun disinda meclisten cikacak kararlara göre olagan üstü dönemlerde görev almaktir. Demokrasi isteyenlerin ordununda demokratiklesmesini sitemeleri gerek. TSK milletin askeriyse millete ragmen yasa disi girismlerde bulunamaz. Tüm cuntalar anayasaya aykiridir, millete karsidir. Bosuna artik insanlar orduya haddini bil demiyor. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 1- Bu halk Koyun değil,Tsk'de bu halkın çobanı değil. 2-Tsk bakanlığa bağlı bir kurumdur,tıpkı Emniyet,Diyanet,Nüfus vs.vs gibi. 3-Nasılki bir emniyet müdürü haddini aşınca bakanlık görevinden alabiliyor yada yerini değiştirebiliyorsa aynı şey asker içinde geçerlidir.... Halk koyun olmasaydi 8 yildir AKP denilen ayrilikci partiyi basinda tutmazdi. TSK bu milletin güvencesidir.bu ülkenin bölünmesinin önündeki engeli TSK oldugunu cok iyi bilenlerdensiniz. Dedigim gibi asker AB-ABD güdümlü basbakanin askeri degildir MILLETIN ASKERIDIR.Ve yeri geldiginde bunuda ispat etmekten asla geri kalmaz. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Halk koyun olmasaydi 8 yildir AKP denilen ayrilikci partiyi basinda tutmazdi. TSK bu milletin güvencesidir.bu ülkenin bölünmesinin önündeki engeli TSK oldugunu cok iyi bilenlerdensiniz. Dedigim gibi asker AB-ABD güdümlü basbakanin askeri degildir MILLETIN ASKERIDIR.Ve yeri geldiginde bunuda ispat etmekten asla geri kalmaz. saygilarla Sasilacak bir aciklama. Halk "koyun" ise AKP'den öncede "koyun" olmuyormu? Milletin güvencesi sadece demokrasidir. Kimki demokrasi disinda ben bu halkin güvencesiyim diyor ** Milletin askeri olan ordu asla millete karsi gelemez. Önceyi yillarda "milletin ordusunun" nasil yanlislar yaptigini bilmeyen yok. ordu dahi artik haddini bilmeyi anladi. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Türk ulusunun askerine Türk ulusu asla "HADDINI BIL DEMEZ VE DEMEMISTIR DE" Yukardaki gercegi tespit ettikten sonra aslinda kimlerin Türk ulusunun askerine "HADDINI BIL DEME HADSIZLIGINI"gösterdigini aciklayalim. Türk askerinden oldu bitti allerji duyan birtakim ..... bozuk,bölücü,seriatci ve mezhepci,AB-ABD ***,Türk askerini satin alamayan güclerin adamlari, 8 yildir iktidarda olan ve hangi sartlarda iktidari ele gecirdigi cok iyi bilinen bir siyasi ideolojinin yönetiminde kirli amaclarini gerceklestirebilme imkani bulmus olanlar Türk askerine haddini bil deme cüretinide elde etmislerdir.Millet degil,malum bir kesimdir Türk askerine karsi olan ve Türk askerine karsi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetim seklini ve yapisini degistirmeyi,dünkü isgalcilerin öngördügü Türkiye'yi olusturmayi hedef olarak secmis olan art niyetli bir gürühtur.Bu güruhun icersinde;KENDINI AYDIN SANAN IKTIDAR ***,CEMAATLERE BAGLI YAZAR ***VE BUGÜNKÜ IKTIDARDAN MALI CIKARLARI OLAN BIRTAKIM ISVEREN TAKIMI VARDIR. Türk Silahli Kuvvetleri kendisine anayasanin vermis oldugu yasal haklar cercevesinde hareket eder.Türk askerinin Türk ulusunun güvencesi olmasindan rahatsiz olan Kürtcü,Komünist ve seriatci kesim icin Türk Silahli Kuvvetleri ilk hedeftir.Türk Silahli Kuvvetleri yipratildigi oranda bu yikici kesim güclenmektedir.Bu yikici kesim o kadar haddini asmistir ki Türk Silahli Kuvvetlerinin kaldirilip yerine NIZAMI CEDIT Ordusunun kurulmasini isteyecek kadar gözlerini kin bürümüstür. Dünkü ülkücü bugünkü seriatci ve Fetulahci bir Prof.un böyle bir görüs belrtmesi bunu calistigi Fetulahin yayin organi gazetede dile getirmesi bile ülkenin getirildigi ve getirilmek istendigi vahim durumu gösterir. AKP iktidari ve onun kuyruguna yapismis olan yukarida kimliklerini acikladigim kesimin ilk hedeflerinden birisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk Silahli Kuvvetleri'nin yok olmasidir.Bu nedenle AB ile cok icli dislidirlar,bu nedenle ABD ile gizli isler cevirmektedirler. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2010 Türk ulusunun askerine Türk ulusu asla "HADDINI BIL DEMEZ VE DEMEMISTIR DE" . . . saygilarla Türkiye'de devlet ve devletin birimleri halk icin oradadirlar ve halka hizmet ederler. Yani halka karsi asla bir eylemde bulunamazlar. Dolayisiyla haddini bilmeyen herkese bir vatandas olarak deme hakkimiz vardir. Ne TSK ne de baska bir devlet organi halkin üstünde degildir. Onlar orada halki temsil ederler. Artik ülkede insanlarin vesayet istemedigine, halkin devlet icin degilde devletin halk icin var olduguna alismaniz gerekli. Halkin üstünde hic bir güc yoktur, bunu böyle bilelim. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2010 Halk koyun olmasaydi 8 yildir AKP denilen ayrilikci partiyi basinda tutmazdi. TSK bu milletin güvencesidir.bu ülkenin bölünmesinin önündeki engeli TSK oldugunu cok iyi bilenlerdensiniz. Dedigim gibi asker AB-ABD güdümlü basbakanin askeri degildir MILLETIN ASKERIDIR.Ve yeri geldiginde bunuda ispat etmekten asla geri kalmaz. saygilarla Bu halk eğer koyun olsaydı bunu şöyle tanımlardım,80 yıldır kendisini küçümseyen,değerlerini umursamayan bir sistemle yönetilipte buna karşı isyan bayrağını kaldırmamış olması koyunluktur,birileri Mustafa Kemal'in ismini kullanarak kendi koltuklarını korumak adı altında bu halkın Analarını bacılarının başörtüsüne saldırdılar,bu halkın bir kesimini yok saydılar,bu halkı bilerek aç bıraktılar,bu halkı Amerikanın ve Ab'nin hizmetine soktular,bu halk artık eski halk değil Chp son çırpınışlarında,eğer kılıçdaroğlu'nun bir parça kendine güveni varsa çıksın desinki Arkadaş ben tek başıma İktidar olamassam istifa ederim,hadi çıksın bakalım,haybeden konusmak kolay öyle,bu halk o zihniyetin ne bölücü olduğunu çözdü artık..... 2 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2010 CHP TÜRKIYE'nin ZAPTEDILEMEYEN TEK KALESIDIR.Slogani dogrudur.Cünkü CHP VATANINI SATMAYAN TEK PARTIDIR. Kilicdaroglu'na yapilan saldirilari ben "SAHIBININ SESI"olarak adlandiriyorum.Gümbür gümbür geliyor CHP.Budur karsi tarafin telasi ve korkusu.Kilicdaroglu diyecekmis ki:TEK BASIMA IKTIDAR OLAMAZSAM ISTIFA EDERIM.Önce Kilicdaroglu yalanci degildir ikincisi Kilcdaroglu'nun arkasinda yandas medya denilen yikici,mezhepci ve bölücü medya yok.Kilicdaroglu adam gibi adamdir. AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede serefli insanlara yapilan hakaretlerin sonunun gelmesi demektir.AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede bölücülere YETER ARTIK denmesi demektir. saygilarla Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2010 CHP TÜRKIYE'nin ZAPTEDILEMEYEN TEK KALESIDIR.Slogani dogrudur.Cünkü CHP VATANINI SATMAYAN TEK PARTIDIR. Kilicdaroglu'na yapilan saldirilari ben "SAHIBININ SESI"olarak adlandiriyorum.Gümbür gümbür geliyor CHP.Budur karsi tarafin telasi ve korkusu.Kilicdaroglu diyecekmis ki:TEK BASIMA IKTIDAR OLAMAZSAM ISTIFA EDERIM.Önce Kilicdaroglu yalanci degildir ikincisi Kilcdaroglu'nun arkasinda yandas medya denilen yikici,mezhepci ve bölücü medya yok.Kilicdaroglu adam gibi adamdir. AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede serefli insanlara yapilan hakaretlerin sonunun gelmesi demektir.AKP'nin gidisi veya tek basina iktidar olamayisi bu ülkede bölücülere YETER ARTIK denmesi demektir. saygilarla Kale kelimesini kullanmışsınız ya aklıma geldi nedense hani her partinin kalesi olarak bir şehir adlandırılır ya örneğin MHP-Osmaniye gibi ve bu deyim herkesçe kullanılır,geçen seçim öncesi Osman Baydemir çıkıp Diyarbakır kalemizdir dedi diye kendisi hakkında soruşturma açılmıştı seçimlerde ise Diyarbakır halkı kalenin zaptedilemeyeceğini %70'in üzerinde bir oyla herkese göstermişti neyse konu bu değil,birincisi,Kılıçdaroğlu'da çok iyi biliyorki Chp iktidara gelemez,onun içindirki gelmezsem bırakırım deme cürretini gösteremiyor,yalancı değildir dediğiniz Kılıçdaroğlu,Batman'da genel af deyip Elazığ'a varınca Ben demedim demişti,üzerindeki bir asgari ücretlinin maaşında fazla değerdeki gömleğinin parasını kendisinin verdiğini söylemişti sonra yapılan araştırmada faturası başkası adına çıkmıştı,daha neler neler sayabilirim.... 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.